Παρασκευή 2 Μαΐου 2014

Ο εορτασμός του Αγίου Αθανασίου στο παλαιό Βάρνακα




     Η εκδήλωση για τον εορτασμό του Αγίου Αθανασίου στο παλαιό Βάρνακα έγινε παρουσία πλήθους κόσμου με χορό και φυσικά παραδοσιακό φαγητό(ψητό).
Την εκδήλωση διοργάνωσε ο Περιβαλλοντικός Πολιτιστικός Σύλλογος Βάρνακα ένας σύλλογος που μετράει ένα χρόνο ζωής περίπου από την σύστασή του, έχοντας ως μέλη άτομα που επιθυμούν να αναδείξουν την πλούσια ιστορία και το θαυμαστό φυσικό περιβάλλον.
Εμείς να ευχηθούμε καλή δύναμη.
Στις 04:00 μ.μ. έγινε ο εσπερινός ενώ αύριο το πρωί θα τελεστεί η Θεία Λειτουργία.
Αξίζει να δείτε τις φωτογραφίες παρακάτω από τον Άγιο Αθανασίο το μισό ερειπωμένο χωριό, τη φύση και βέβαια την διασκέδαση.







 
 








 
 
 








3 σχόλια:

  1. Εκεί ήμουνα και πέρασα θαυμάσια. Θαυμάζω την καταπληκτική φωτογραφία του λεβέντη γέρου που χορεύει, με τη χειροποίητη δερμάτινη ζώνη που γράφει βάρνακας. Τις φωτογραφίες τις έβγαζε φίλος και υποψήφιος. Αποφεύγει έντεχνα να λάβει κοντινά πλάνα από τους πολλούς υποψήφιους δημάρχους και παραδημάρχους .Να τα λέμε και αυτά. Χρόνια πολλά στον βάρνακα και βάτο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω ήμουνα και πέρυσι και πρόπερσι. φέτος δεν πήγα συνειδητά . θα είμαι ξανά του χρόνου που δεν θα είναι σίγουρα ΟΣΟΙ παρατρεχάμενοι θυμηθηκαν, ξαφνικά , το παλιό χωριό του Βάρνακα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. EMENA O ΛΕΒΕΝΤΗΣ ΓΕΡΟΣ ΜΕ ΕΚΑΝΕ ΝΑ ΚΛΑΨΩ ΓΙΑΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ ΑΠ ΤΑ ΧΩΡΙΑ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΠΗΓΑΙΝΕ ΣΤΟ ΠΑΝΗΓΥΡΙ ΚΑΙ ΧΟΡΕΥΕ, ΔΕΝ ΕΛΕΙΠΕ ΟΥΤΕ ΑΠ ΤΟ ΑΗ ΘΑΝΑΣΗ, ΟΥΤΕ ΑΠ ΤΟΝ ΑΗ ΓΙΑΝΝΗ ΤΟ ΡΙΓΑΝΑ ΣΤΟΝ ΚΑΣΤΟ. ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο