Σάββατο 3 Μαΐου 2014

Σύρραξη στα Αη-Βασιλιώτικα

 
Απίστευτες καταστάσεις, πέρα από κάθε λογική. Φυσικά, δεν είναι η πρώτη φορά που οι αρχές καλούνται να διαχειριστούν ανάλογες καταστάσεις, θα περίμενε, όμως, κανείς, από τη στιγμή που υπήρχε τραυματισμός ανηλίκου, να υποδεχθούν το ασθενοφόρο ως σωτήριο μέσω μεταφοράς του τραυματία στο νοσοκομείο και όχι …προκαλώντας του φθορές.
Όλα έγιναν στις 10.30 χθες στο βράδυ, όταν 16χρονος οδηγός οχήματος έχασε τον έλεγχο, με αποτέλεσμα την εκτροπή του αυτοκινήτου και τον ελαφρύ τραυματισμό του. Και την άφιξη του ασθενοφόρου, λίγα μόλις λεπτά αργότερα, συγκεντρωμένοι ΡΟΜΑ και ο αδελφός του τραυματία, 20 ετών, επιτέθηκαν στο όχημα του ΕΚΑΒ, προκαλώντας του μάλιστα φθορές.
Στο σημείο (στα Αη-Βασιλιώτικα) επικράτησε ένταση και χρειάστηκε η επέμβαση της αστυνομίας, η «υποδοχή» στην οποία ήταν ανάλογη. Τελικά, άνδρες της ΟΠΚΕ, της ΔΙΑΣ και της Τροχαίας προχώρησαν σε τέσσερις συλλήψεις. Πρόκειται για τον πρωταγωνιστή των επεισοδίων, τον 20χρονο αδελφό του τραυματία, τον ίδιο τον ανήλικο οδηγό και τους γονείς τους. Οι κατηγορίες εναντίων τους είναι για διακεκριμένη φθορά (στο ασθενοφόρο), για απειλή σωματικής βλάβης (σε αστυνομικό), για παράβαση του Κ.Ο.Κ. και για παραμέληση εποπτείας ανηλίκου.
πηγή:agrinioreport.com

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο