Δευτέρα 5 Μαΐου 2014

Συμπολιτεία Ξηρομεριτών - Ψηφοδέλτιο Φυτειών






16 σχόλια:

  1. Αξιόλογο ψηφοδέλτιο. Είναι εξαιρετικά ενθαρρυντικό να βλέπεις τέτοια αξιόλογα νέα άτομα- γνώστες των προβλημάτων του τόπου μας! Δίνετε ελπίδα γι αυτή την αλλαγή που όλοι περιμένουμε για τον τόπο μας! Συγχαρητήρια και κάθε επιτυχία!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΟ ΣΥΝΟΛΟ ΤΩΝ ΑΠΟΔΗΜΩΝ ΣΤΗΡΙΖΖΕΙ ΤΗΝ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΑΣ.ΕΙΝΑΙ ΜΑΖΙ ΣΑΣ.ΠΡΟΧΩΡΑΤΕ ΚΑΙ ΜΗΝ ΣΑΣ ΣΚΙΑΖΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΟΠΩΣ ΛΕΜΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ.Η ΜΑΧΑΛΑ ΘΑ ΔΙΟΙΚΗΤΕ ΑΠΟ ΔΙΚΑ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΞΙΑ ΠΑΙΔΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. AN EKSERESEIS 4 5 ATOMA OLOI OI YPOLOIPOI EINAI NEOI KAI MORFWMENOI AKSIZETE MIA BOHTHIA.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ατομα απο ολους τους πολιτικους χωρους,νεα ατομα με μορφωση ,τα οποια μενουν στο χωριο μας.ΜΕ ΚΕΦΑΛΗ τον τζαχρηστα εναν αξιο δημαρχο,ειστε ο λογος να μας ωθησετε να ψηφησουμε.ΚΑΛΗ ΣΑΣ ΕΠΙΤΥΧΙΑ.
    Δ.Μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι ωραιες φωτογραφιες .........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Συνδυασμός είναι ΕΝΑΣ , το ψηφοδέλτιο είναι ΕΝΑ για ΟΛΟ τον Δήμο , κι εσείς της Μαχαλας- Παπαδάτου απ΄ότι φαίνεται έχετε άλλη παντιέρα !!! Είναι τυχαίο που ο κόσμος έχει στραφεί - εστω και με κρύα καρδιά- προς άλλες κατευθύνσεις ; Ειναι και αυτες οι συμπεριφορές ένα απ τα αρνητικά του "ΚΑΛΛΙΚΡΑΤΗ". Καμία συνοχή π.χ του Μυτικιώτη με τον Μαχαλιώτη- Παπαδατιώτη και το αντίθετο. Κάνετε τραγικά πολιτικά λάθη κι όταν θα χάσετε , θα αναρωτιέστε τί έφταιξε. Κρίμα κι ο κόσμος είχε κάποια ελπίδα...Κρίμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. FILE 2.25 GIAUTO TO LOGO BAZOUN KAI OI ALLES PERIOXES DIKOUS TOUS ANTHRWPOUS..DIOTI O ANTHRWPOS POU KATEBAINEI TOPIKO STHN MAXALA DEN GNWRIZEI TA PROBLHMATA TOU ASTAKOU H T MUTIKA..KATI ALLO EXEIS NA SUMPLIRWSEIS?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ!ΜΕ ΤΗ ΝΙΚΗ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η ΠΑΛΙΑ ΦΡΟΥΡΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Ειστε νεοι,εχετε να δωσετε,μην ασχολειστε με το τι λενε τα κοματικα δεκανικια,μαζι σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΨΗΦΟΔΕΛΤΙΑ,ΑΣ ΣΥΓΚΡΙΝΟΥΜΕ ΤΗΝ ΝΕΟΛΑΙΑ ΑΥΤΩΝ,ΔΙΑΦΩΝΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΠΩΣ Η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΥΠΕΡΕΧΕΙ?ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ,ΑΞΙΑ,ΜΟΡΦΩΜΕΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΩΡΙΜΗ ΗΛΙΚΙΑ ΝΙΑΤΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. φίλε 3.08μ.μ μάλλον δεν θέλετε να καταλάβετε τι εννοώ. Γιατί κάνετε ως δημοτική ενότητα υποψηφίων μόνο "διαφήμιση" ως π. Δήμος Φυτειών ; κι όχι διαφήμηση με ένα ενιαίο φυλλάδιο με τις φωτογραφίες ΟΛΩΝ των υποψηφίων και από τις 3 δημοτικές ενότητες ώστε να τους γνωρίσει ΟΛΟΥΣ ο κόσμος του Ξηρομέρου ; πράγμα που συνηθίζεται σε περιόδους εκλογών σε ΟΛΟΥΣ τους δήμους πανελλαδικά; Αυτό που πράξατε ( και δικαίωμά σας)σε άλλες εποχές θα ονομάζονταν πολιτική Φράξια . Για ρωτήστε και τους Αστακιώτες και Αλύζιους να δείτε αυτό που κάνατε και σε σας αρέσει , σε κάποιους άλλους απ τις περιοχές που σας αναφέρω όχι μόνον δεν αρέσει, αλλά τα έχουν πάρει στο κρανίο με τις μη συλλογικές καινοτομίες σας. Πάντως όπως και νάχει το πράγμα , σας εύχομαι καλή επιτυχία να έχετε και μία "συμβουλή". Να γράφετε - έστω και ανορθόγραφα- ΠΑΝΤΑ μα ΠΑΝΤΑ Ελληνικά όταν θέλετε να απαντήσετε σε κάποιους ( ναι κάποιους) που σας γράφουν την άποψη τους στα Ελληνικά .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παιδια,αφηστε τους γραφικους και δειτε τον υπολοιπο κοσμο,παμε δυνατα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Pou kolas re file jai sxoliazeis asxeta,mono kai mono na bgaleis xolh?eleos.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Τελικα ο γεωργαλης μαζεψε καλα ατομα απο μαχαλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για να σχολιάσει κάποιος πρέπει να πάρει την άδιεά σας κ.10.28μ.μ . οσο για τους χαρακτηρισμούς σας τους επιστρέφω. αλλοίμονο την σήμερον ημέρα να μην μπορούμε να λέμε τις απόψεις μας. που είμαστε στην Σταλινική εποχή ; καταλαβαίνεις - πιστεύω- τι θέλει να πει Σταλινική εποχή.... κάποιο διάστημα φαινεται απ΄τις αντιδράσεις σου , οτι πιθανόν και να την "υπηρέτησες".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο