Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Συγχαρητήρ​ια από τον Πρόεδρο του Αστακού

   Συγχαρητήρια στους παίχτες, στον προπονητή, στην διοίκηση και στους φιλάθλους του Αιόλου για τον πραγματικό άθλο που κατάφεραν. Ξεχωριστά συγχαρητήρια στον Αποστόλη Πανταζή που έκανε το όνειρο όλων μας πραγματικότητα. Καλή συνέχεια και καλή δύναμη σε όλους στην δύσκολη πορεία που έρχεται.
 
ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΛΙΒΑΝΗΣ

9 σχόλια:

  1. Συγχαρητήρια και για τον Αστακό, για τις καθαριότητες, για τις λακούβες για τα χόρτα, για τις λάμπες, για αξιοποίηση των ανέργων των πεντάμηνων προγραμμάτων που είναι στον αστακό. Αλήθεια ποιανού αρμοδιότητα ήταν και είναι αυτά με το Καλλικράτη? Ερώτημα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αρμοδιότητα του δήμου φίλε μου 2.30
    Του ανύπαρκτου δήμου!!!!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. τα συγχαρητληρια ανήκουν στον αθλητισμό και στον κο Πανταζή οι λακούβες στην παρούσα δήλωση τι σχέση έχουν ???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Των δημάρχων και των αναπληρωτών τους. Καμία αρμοδιότητα στα Δημοτικά και τα τοπικά συμβούλια δεν έδωσε η σημερινή δημοτική αρχή Πλην αυτής του γνήσιου της υπογραφής και του ακριβές φωτοαντιγράφου. Η κατάθεση των τεχνικών προγραμμάτων τώρα όσο αφορά την Δημοτική Κοινότητα Αστακού κατατέθηκε εμπρόθεσμα την πρώτη χρονιά (2011) και παρέμεινε η ίδια για τα επόμενα χρόνια, αυτό ήταν το ενδιαφέρον της εκτελεστικής επιτροπής που συνεδρίασε το πολύ 5 εώς 6 φορές κατα την διάρκεια της Θητείας της (2011 - 2014). Πρός γνώση των νέων και υπενθύμιση των γηραιότερών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μήπως το παρατραβηξαμε με τα συγχαρητήρια για τον Αίολο και τον κ. Πανταζη και δεν ασχολούμαστε με το σοβαρά???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποια ειναι τα σοβαρα για σενα; Τα πανηγυρακια και τα εγκαινεια καθε μερα της Ντινας ή ο Αιολος που εκανε περιφανο ολο τον Αστακο και ο Πανταζης που χωρις αυτον δεν θα γινοταν τιποτα; Επιτελους ο τοπος μας εχει μια ελπιδα να προχωρησει και εσυ εχεις να θρασος να μας λες να ασχοληθουμε με κατι πιο σοβαρο; Ασχολησου εσυ με τους καραγκιοζηδες! Και ασε τους υπολοιπους να ασχολουνται με πιο σοβαρα θεματα!

      Διαγραφή
  6. λιβάνι φιλε μου ,, εισαι εν ενεργεια προεδροσ και εισαι εξαφανισμενος ,, ψηφο ζητησες ομως

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ασε να το κρίνει ο κόσμος αυτό φίλε μου, ο Λιβάνης την αποψή του την φώναζε πάντα δυνατά σε όλα τα συμβούλια, μακάρι να ήταν και οι 27 σαν αυτόν και θα ήμασταν καλύτερα όλοι μας. Σου θυμίζω τι είπε για την μαρίνα, τα σφαγεία, τον βιολογικό, τις λακούβες, την παιδική χαρά στο χοβολιό, το πετρόχτιστο αίσχος Κάτω από το πάρκο και στο φινάλε μην ξεχνάς πως το σχέδιο πόλης του Αστακού ήρθε για συζήτηση με υπογραφές που μάζεψε ο Αλέξανδρος και κάποιοι άλλοι συνδημότες μας.

      Διαγραφή
  7. Κύριε ΛΙΒΑΝΗ εσείς έπρεπε να κατεβείτε υποψήφιος ΔΗΜΑΡΧΟΣ μαζί με τον ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΑΚΗ και την στήριξη του ΑΠΟΣΤΌΛΗ και τότε θα έβλεπαν όλοι τους πόσα απίδια πέρνει ο σάκος. Τώρα άστους να λένε. Εγώ σε στήριξα και τώρα θα στηρίξω και την νέα σου επιλογή γιατί είσαι ο μόνος που τα έλεγε στα ίσια και πήγες κόντρα στο σάπιο τους σύστημα. Ελπίζω την επόμενη φορά να μαζευτούν όλοι οι νέοι και οι ικανοί σε έναν συνδυασμό και να μην γίνει αυτός ο αχταρμάς που βλέπουμε σήμερα.
    Με σεβασμό σε όλους και χωρίς ίχνος υπεροψίας και ματαιοδοξίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο