Τρίτη 6 Μαΐου 2014

ΤΡΙΑΝΤΗ ΑΓΝΗ: "Μην ακούτε λοιπόν τους καλοπληρωμένους κονδυλοφόρους........ Αντιδράστε με την ψήφο σας"

ΤΡΙΑΝΤΗ ΑΓΝΗ ΦΙΛΟΛΟΓΟΣ
ΥΠΟΨΗΦΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΚΗ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ
ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΑΝΤΙΣΤΑΣΗ
ΠΟΛΙΤΩΝ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ
Συμπολίτες πλησιάζει η ώρα των εκλογών. Η ώρα που θα κρίνει εν πολλοίς το μέλλον όλων μας. Χρειάζεται περίσκεψη πριν ρίξουμε την επιλογή μας στην ψηφοδόχο. Δεν έχω πρόθεση να χειραγωγήσω κανένα όμως μπορώ να θέσω ένα προβληματισμό υπ όψιν όλων σας. Σε τι κατάσταση βρίσκεται η χωρά τα τελευταία χρονιά το γνωρίζουμε όλοι.
Όλοι στο δικά μας περιβάλλον έχουμε ανθρώπους που έχασαν εν μια νυκτί τη δουλεία τους ,απολύθηκαν και πεταχτήκαν στο δρόμο ,χάσαμε όλοι παραπάνω από το μισό των εισοδημάτων μας ενώ είχαμε δημιουργήσει συγκεκριμένες υποχρεώσεις που δεν μπορούν πλέον να εξυπηρετηθούν.
Είχα φέτος μαθήτρια που αδυνατούσε να αγοράσει τετράδια αλλά από αξιοπρέπεια το έκρυβε. Η χωρά λοιπόν και όλοι εμείς βιώνουμε μια καταστροφή.
Φταίει κανένας γι αυτή την καταστροφή;


Σαφώς και φταίει. Φταίμε όλοι μας γιατί προσπαθήσαμε να εκμεταλλευτούμε όπως μπορούσαμε αυτό το κράτος, θα πει κάποιος και μπορεί να έχει και κάποιο δίκιο. Όμως αν ζούσαμε σε μια οργανωμένη με τέτοιο τρόπο. Πολιτεία θα το κάναμε; Θα ζητούσαμε από το βουλευτή το ρουσφέτι για διορισμό του παιδιού μας αν ξέραμε ότι το σύστημα αυτό λειτουργούσε αξιοκρατικά; Θα πληρώναμε στην πολεοδομία για παράβλεψη της παρανομίας μας αν ξέραμε ότι η παρανόμια δεν μπορεί να περάσει ; Θα προσπαθούσαμε να φοροδιαφύγουμε αν είχαμε πειστεί ότι όλοι πληρώνουν φόρους συμφώνα με την φοροδοτική τους δυνατότητα όπως είναι και η επιταγή του συντάγματος ; Ή αν είχαμε δει έστω και έναν φοροφυγά να τιμωρείται παραδειγματικά ;
Αντίθετα βλέπαμε μεγαλοφοροφυγαδες να είναι χορηγοί πολιτικών παίζοντας τον κύριο ρόλο στην εκλογή τους . Θέλω να πω λοιπόν ότι όλο αυτό το σύστημα είχε στηθεί έτσι γιατί εξυπηρετούσε την καθεστηκυία τάξη και τους υπηρέτες της κυβερνώντες. Και κάθε φορά έριχναν και ένα κόκαλο στο λαό για να γίνει συμμέτοχος στο έγκλημα που συντελούνταν.
Και ήρθε η κρίση του καπιταλισμού για να αναδείξει όλη τη σαπίλα αυτού του συστήματος, και ενώ κάποιοι φοβούνταν ότι οι κουμουνιστές θα τους πάρουν τις περιούσιες τα χάνουν τώρα από το νεοφιλελευθερισμό . Και επειδή δεν έχουν την εντιμότητα και το τσαγανό όλοι αυτοί που δημιούργησαν αυτό το σύστημα να αποδεχτούν τις ευθύνες τους υιοθετούν το δόγμα //μαζί τα φάγαμε // Έφαγες εσύ συμπατριώτη που δούλευες μεροκάματο ή εγώ που δούλευα στο σχολείο ή ο άλλος διπλά που δούλευε οικοδομή κλπ. τα ιδία με το Τσοχατζόπουλο ;
Όταν μας έβαλαν στο μνημόνιο άρχισε η άλλη καραμέλα . Έπρεπε λέει να έρθει το μνημόνιο για να γίνουν οι διαρθρωτικές αλλαγές που χρειάζεται η χωρά. Και διαρθρωτικές αλλαγές βαφτίζονται οι απολύσεις η εξαφάνιση των εργασιακών σχέσεων και των εργατικών δικαιωμάτων. Οι πλούσιοι στην Ελλάδα είναι οι μόνοι που δεν έχουν πειραχθεί καθόλου από την κρίση λέει σε μια κρίση ειλικρινείας ο Ζαν Κλωντ Γιούνγκερ. Γιατί η τρόικα και οι Έλληνες υπηρέτες της Σαμαράς και Βενιζέλος δεν κάνουν ΜΙΑ ΚΑΙ ΜΟΝΗ ΔΙΑΡΘΡΩΤΙΚΗ ΑΛΛΑΓΗ;
ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΕΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΑΥΤΟΣ Ο ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΛΙΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΩΝ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ, ΕΝΑΓΚΑΛΙΣΜΟΣ ΠΟΥ ΚΟΣΤΙΣΕ ΣΤΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΔΗΜΟΣΙΟ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΟΣΑ. ΒΛΕΠΕ ΟΛΥΜΠΙΑΔΑ 2004
Αυτά τα 50 δις που έδωσαν τώρα στους τραπεζίτες για την ανακεφαλαίωση τους που τα πληρώνουμε εμείς αφού είναι από το χρέος , γιατί δεν τα έδωσαν στο λαό , στην Παιδεία ,στην Υγεία ; Οι τράπεζες δεν ήταν ιδιωτικές; Ας αναλάμβαναν οι ιδιοκτήτες τους τα χρέη. Η μήπως δεν είχαν να τα πληρώσουν ;
Δεν έχω γνώση οικονομικών όμως δεν νομίζω ότι χρειάζεται κάποιος να είναι ειδικός για να καταλάβει ότι δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά μάλλον εμείς στραβά αρμενίζουμε, μας λένε ένα σωρό ψέματα μέσω των δελτίων ειδήσεων . Διάβασα κάπου ότι το πρώτο πράγμα που κάνει το ΔΝΤ όταν πάει σε μια χωρά είναι να ελέγξει, τα ΜΜΕ για ευνόητους λογούς.
Μην ακούτε λοιπόν τους καλοπληρωμένους κονδυλοφόρους τους λένε ότι τα αφεντικά τους θέλουν και όχι ότι συμφέρει εμάς, πρέπει να σταματήσει εδώ αυτή η καταστροφή.
Διδάσκω Ιστορία και έχω δει ότι μόνο οι λαοί με τους αγώνες τους μπορούν ν αλλάξουν την τύχη τους. Και έχω δει επίσης ότι η πάλη ενός λαού γίνεται έμπνευση και για άλλους λαούς με τα ιδία ή παρεμφερή προβλήματα.
Αντιδράστε λοιπόν με τον μόνο τρόπο που μας έμεινε. Με την ψήφο σας.
Μη ψηφίστε αυτούς που δημιούργησαν το πρόβλημα και που σίγουρα δεν είναι μέρος της λύσης του. Πείτε Όχι στους Βιαστές ενός ολοκλήρου λαού μέσα και έξω από την Ελλάδα Ακόμη και αν δεν συμφωνείτε με το ΣΥΡΙΖΑ στηρίξτε τα ψηφοδέλτια του στέλνοντας απλά τη διαμαρτυρία σας για τα τεκταινόμενα . Γιατί ο ΣΥΡΙΖΑ είναι ο μόνος που φοβούνται ! Μην τους αφήσετε το βράδυ των εκλογών να θριαμβολογούν ότι ο λαός επικρότησε την πολιτική τους! Γιατί τότε τους δίνετε το άλλοθι να συνεχίσουν με ακόμη σκληρότερο τρόπο! Δεν μπορεί το θύμα του βιασμού να επιβραβεύει το βιαστή του!
Και κυρίως μη φοβηθείτε ! Μην ακούτε τα φερέφωνα τους που καθημερινά παρουσιάζουν το ΣΥΡΙΖΑ χειρότερο και από τη συντέλεια του κόσμου Υπερασπίζονται τα δικά τους συμφέροντα που δεν είναι τα ιδία με τα δικά σας. Μη φοβηθείτε! Αντιδράστε! Μόνο έτσι θα έρθει η ανατροπή!
Ο Ανδρέας Κάλβος στις Ωδές γραφεί: "Όσοι το χάλκεον χέρι βαρύ του φόβου αισθάνονται, ζυγόν δουλείας ας έχωσι· Θέλει αρετήν και τολμήν η ελευθερία "
Υ.Γ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΑΛΠΗ ΟΥΔΕΝ ΛΑΘΟΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΖΕΤΑΙ !

16 σχόλια:

  1. Ο δαιμων του διαδικτυου αλλοιωσε τα λογια του ποιητη <>

    ΤΡΙΑΝΤΗ ΑΓΝΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πολιτικος λογος αμεσος ,τεκμηριωμενος με απλα λογικα επιχειρηματα και παραδειγματα μεσα απο την πραγματικοτητα που βιωνουμε σημερα. Αγνη! Θερμα Συγχαρητηρια και Καλη Επιτυχια!

    Σπυρος Ν Γιαννελης
    Αρχοντοχωρι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Αξια των λογων του ποιητη δεν αλλαζει.
    Σπυρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην περιφετεια στις ευρωεκλογες ψηφιζουμε ΣΥΡΙΖΑ στις δημοτικες ψηφιζουμε Συμπολιτεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΠΡΩΤΟΝ ΠΕΡΙ ΠΟΙΑΣ ΑΓΝΟΤΗΤΑΣ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΜΑΣ ΜΙΛΑΣ ΑΦΟΥ ΟΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΟΙ ΠΑΣΟΚΟΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΕΚΕΙ( ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΚΑΤΣΕΛΗ , ΜΗΤΡΟΠΟΥΛΟΣ , ΤΖΑΚΡΗ).
    ΔΕΥΤΕΡΟΝ ΑΣ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕΙ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΕΥΡΩ Ή ΔΡΑΧΜΗ ΩΣ ΕΘΝΙΚΟ ΝΟΜΙΣΜΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΗΣΕΙ ΓΙΑ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΠΕΙΑ.
    ΤΡΙΤΟΝ ΤΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ ΜΑΣ ΤΕΛΕΙΩΣΕ ΚΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΒΓΗΚΕ ΕΣΤΩ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΛΙΚΑ ΣΤΙΣ ΑΓΟΡΕΣ. ΕΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΔΙΚΟΣ ΣΑΣ ΒΟΥΛΕΥΤΗΣ(Ο ΠΑΠΑΔΗΜΟΥΛΗΣ) ΕΙΧΕ ΔΗΛΩΣΕΙ ΤΗΝ ΑΝΑΓΚΗ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΝΑ ΔΑΝΕΙΖΕΤΑΙ Η ΕΛΛΑΔΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΜΕ ΧΑΜΗΛΟ ΕΠΙΤΟΚΙΟ.ΑΣ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΟΜΩΣ ΟΤΙ ΔΑΝΕΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΟΙΚΑ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΝΕΟ ΜΝΗΜΟΝΙΟ...ΑΛΛΑ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΨΙΛΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΔΕΝ ΒΑΡΕΘΗΚΑΤΕ ΠΛΕΟΝ ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΤΕ ΝΑ ΧΤΥΠΗΣΕΤΕ ΤΟ ΣΥΡΙΖΑ ΜΕ ΕΩΛΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ; 1) ΦΙΛΕ ΦΑΛΜΕΡΑΥΕΡ 11:25 Ο ΑΔΩΝΙΣ ΚΑΙ Ο ΠΛΕΥΡΗΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΟΔΕΞΙΟΙ ; ΕΠΕΙΔΗ ΠΗΓΑΝ ΣΤΗ Ν Δ ΚΑΙ ΚΑΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΕΣ ΘΕΣΕΙΣ μαλιςτα ΠΡΕΠΕΙ,ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΚΑΙ Η ΝΔ ΑΚΡΟΔΕΞΙΑ;
    2) ΕΥΡΩ Η ΔΡΑΧΜΗ ; ο φτωχος φιλε ειναι φτωχος και χεστηκε αν θα ειναι με δραχμη ευρω ή δολαριο φτωχος και η Ελλαδα πλεον ειναι χωρα νεοπτωχων
    3) Ο Παπαδημουλης ειπε οτι δεν ηταν αναγκη να βγουμε στις αγορες τωρα για προεκλογικους λογους αφου δανειστηκαμε με μεγαλο επιτοκιο . Οσο για το τριτο μνημονιο το εχει ηδη ετοιμο η συγκυβερνηση της υποταγης . Και αν δεν το εχεις πληροφορηθει ο ΣΥΡΙΖΑ ΜΙΛΑΕΙ ΓΙΑ ΔΙΑΓΡΑΦΗ ΧΡΕΟΥΣ ΑΝΑΛΟΓΗ ΜΕ ΚΕΙΝΗ ΤΗΣ ΓΕΡΜΑΝΙΑΣ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΘΑ ΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΤΕΙ . ΚΑΙ ΓΙΑ ΡΥΘΜΙΣΗ ΤΟΥ ΧΡΕΟΥΣ ΜΙΛΑΝΕ ΠΛΕΟΝ ΟΛΟΙ . ΟΣΟ ΓΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΑΔΑΕΙΣ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΚΑ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΜΕΝΟΥΣ ΕΓΩ ΘΕΩΡΩ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΥΠΕΡΑΣΠΙΖΟΝΤΑΙ ΑΚΟΜΗ ΤΟΥΣ ΥΠΕΥΘΥΝΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΡΑΓΩΔΙΑ ΕΝΟΣ ΛΑΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΟΙ ΠΛΟΥΣΙΟΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ ΜΗΠΩΣ ΧΑΣΟΥΝ ΤΑ ΕΥΡΩ ΤΟΥΣ. ΟΙ ΦΤΩΧΟΙ ΟΜΩΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΑΝΗΣΥΧΟΥΝ; ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΝΑ ΧΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ. ΟΙ ΤΣΕΠΕΣ ΜΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΙΑΝΕΣ.Ο ΜΗΝΑΣ ΕΧΕΙ ΤΕΣΣΕΡΙΣ ΜΑΙΟΥ ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΜΟΥ 300 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΩ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΟΣ ΜΑΙΟΥ.ΚΑΙ ΕΧΩ ΣΥΣΥΓΟ ΚΑΙ ΔΥΟ ΠΑΙΔΙΑ.Ο ΜΙΣΘΟΣ ΕΙΝΑΙ 700 ΕΥΡΩ ΤΟΝ ΜΗΝΑ.ΤΗΝ ΣΥΖΥΓΟ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΣΑΝΕ ΜΟΛΙΣ ΕΚΑΝΕ ΤΟ ΔΕΥΤΕΡΟ ΠΑΙΔΙ.ΤΗΝ ΝΥΧΤΑ ΔΕΝ ΚΟΙΜΑΜΑΙ ΜΕ ΤΡΩΕΙ ΤΟ ΑΓΧΟΣ ΚΑΙ ΛΥΣΗ ΔΕΝ ΒΛΕΠΩ ΠΟΥΘΕΝΑ. ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΧΙΛΙΑΔΕΣ ΚΟΣΜΟΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΕΜΕΝΑ. ΑΡΑ ΛΟΙΠΟΝ ΣΚΕΠΤΟΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ ΟΤΙ ΕΓΩ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΔΡΑΧΜΗ ΝΑ ΓΥΡΙΣΟΥΜΕ ΔΕΝ ΕΧΩ ΝΑ ΧΑΣΩ ΤΙΠΟΤΑ .ΓΙΑΥΤΟ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΨΗΦΙΣΩ ΣΥΡΙΖΑ ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΑΛΛΑΞΕΙ ΚΑΤΙ.ΚΑΙ ΤΑ ΑΛΛΑ ΤΑ ΚΟΜΜΑΤΑ ΤΗΣ ΑΝΤΙΠΟΛΙΤΕΥΣΗΣ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΑ, ΑΛΛΑ Ο ΣΥΡΙΖΑ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΚΟΜΜΑ ΚΑΙ ΑΝ ΤΟ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ. ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΟΛΟΙ ΚΑΛΑ.ΜΕΝΩ ΣΕ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΧΟΥΝ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΕΙ.ΟΥΤΕ ΓΙΑΤΡΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΝΤΑ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΟΥΤΕ ΓΥΜΝΑΣΙΟ ΚΑΙ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑ ΜΑΘΟΥΝΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΑ ΟΤΑΝ ΜΕΓΑΛΩΣΟΥΝΕ.ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΥΓΕΙΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μπράβο φίλε 3:27 μμ όλοι μαζί για την ανατροπή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανεξάρτητα από κόμματα, Αγνή εύχομαι καλή επιτυχία. Ειναι σημαντικό άνθρωποι του τόπου μας να διεκδικούν θέσεις σε τέτοιο επίπεδο. Το σίγουρο είναι πως τα προβλήματα της περιοχής θα προβληθούν και ίσως κάποια από αυτά επιλυθούν. Μακάρι κι αλλοι να συμμετείχαν ενεργά και στους άλλους συνδυασμούς. Οπως είπα μιλάω ανεξάρτητα από κόμματα. Αρκετά το Ξηρόμερο και γενικά η Αιτωλοακαρνανία έχει υποβαθμιστεί. Αγνή καλή επιτυχία

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προχωρα Αγνη γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Θα ζητήσουμε διαγραφή του μεγαλύτερου μέρους του δημοσίου χρέους.
    Μετάφραση: Στο… εσωτερικό με χιλιάδες κορόιδα, ηλίθιους και ανίδεους μπορεί να «πιάσει» το σύνθημα. Στο εξωτερικό όμως, δεν μπορείς να πεις πρώτα-πρώτα στους αριστερούς 16 χωρών της Ευρωζώνης ότι θα χάσουν καμιά 100αριά δισ. ευρώ, τα οποία θα προκαλέσουν αρνητικές παρενέργειες στους δικούς τους μισθούς και συντάξεις και στη φορολογία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητοι φιλοι του μλποκ .προ ημερων ειχε αναρτηθει ενα σχολιο στην παρουσα δημοσιευση που ελεγε περιπου αυτα.
    <>
    Σ αυτο το σχολιο απαντησα ενυπογραφα αλλα η απαντηση δεν εμφανιστηκε ποτε !
    Η απαντηση λοιπον ειχε ως εξης:
    <>
    Αυτη η απαντηση δεν δημοσιευτηκε ποτε
    Ζητησα λοιπον σημερα να ξαναδημοσιευτει η καταχωρηση μου με ολα τα σχολια αλλα και η δικη μου απαντηση σ υτα
    Με εκπληξη ομως ειδα
    πως ξαναβαλατε την δημοσιευση αφαιρωντας το επιμαχο σχολιο
    Αυτο ειναι για μενα εξοργιστικο ,αφενος γιατι αντιβαινει στην προσωπικη μου αντιληψη περι ελευθεροτυπιας ,αφετερου γιατι δημιουργει την λαθος εντυπωση οτι με δικη μου παρεμβαση κανατε λογοκρισια σε σχολιο αρνητικο για μενα
    Επειδη πραγματικα πιστευω οτι οποιος βγαινει στον πολιτικο στιβο και σεβεται βεβαια τον εαυτο του πρεπει να ειναι κρυσταλλινος σαν το νερο ,θελω να σας παρακαλεσω σε οτι με αφορα να μην λογοκρινετε τιποτα ,ακομη και αν τα σχολια δεν ειναι πολιτικα αλλα προσωπικα ,αρκει να μου δινετε το δικαιωμα της απαντησης
    Ευχαριστω πολυ
    Παρακαλω να δημοσιευτει ολοκληρο
    ¨¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κουρεμα δε σημαινει μη αποπληρωμη να κοπουν ομως τοκοι δε βλαπτει καμια χωρα φιλε 10;58

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο