Τρίτη 6 Μαΐου 2014

“ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ- Επιλογή ευθύνης” εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στην Κανδήλα.

 



Ο συνδυασμός το “ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ- Επιλογή ευθύνης” πραγματοποίησε τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου στην Κανδήλα. Την υποψήφια Δήμαρχο Ξηρομέρου προλόγισε η δημοσιογράφος  κ. Νανά Θεοδωροπούλου. Ολόκληρο το δελτίο τύπου που εξέδωσε ο συνδυασμός:
Μετά τον Αστακό και η Αλυζία. Πλήθος κόσμου από Κανδήλα, Μύτικα, Βάρνακα, Αρχοντοχώρι και Παναγούλα συγκεντρώθηκαν για τα εγκαίνια του Εκλογικού Κέντρου του Συνδυασμού το “ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ- Επιλογή ευθύνης” χτες το βράδυ στην Κανδήλα.
«Η ΑΛΥΖΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ|»  είπε η Ντίνα Σαμαρά και καταχειροκροτήθηκε από τους παρευρισκόμενους. Την υποψήφια Δήμαρχο Ξηρομέρου προλόγισε η δημοσιογράφος  κ. Νανά Θεοδωροπούλου.
Στην ομιλία της η Ντίνα Σαμαρά  αφού απαρίθμησε μια σειρά από σημαντικά έργα που έχουν γίνει ή έχουν δρομολογηθεί από την παρούσα Δημοτική Αρχή Ξηρομέρου για την Δημοτική Ενότητα Αλυζίας έδωσε τους στόχους του συνδυασμού της για την νέα πενταετία.
« ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΙΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΤΟΠΟ ΝΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΣΤΟ ΧΘΕΣ, ΣΤΗΝ ΟΠΙΣΘΟΔΡΟΜΗΣΗ, ΣΤΟΝ ΕΚΦΟΒΙΣΜΟ ΤΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ, ΣΤΗΝ ΑΔΙΑΦΑΝΕΙΑ, ΣΤΗΝ ΔΙΑΣΠΑΘΙΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΚΑΚΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ» ανέφερε η κ.Ντίνα Σαμαρά και έφερε σαν παράδειγμα το σκάνδαλο με την είσπραξη των Δημοτικών τελών στον πρώην Δήμο Αλυζίας.
«ΑΠΟΨΕ Η ΑΛΥΖΙΑ ΜΙΛΗΣΕ, Η ΝΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΔΙΚΗ ΜΑΣ» με τα δύο αυτά συνθήματα έκλεισε την ομιλία της η Υποψήφια Δήμαρχος Ξηρομέρου μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού.

ΑΠΟ ΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΥ “ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ-Επιλογή ευθύνης”







 

12 σχόλια:

  1. Πλήθος κόσμου;
    Πλάκα μας κάνετε;
    Ουτε 10 κανδηλιωτες δεν ήταν
    Το πήρε το μήνυμα!!!!!!!
    Πλήρη απογοήτευση......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πω πω κρίμα.....
    Δεν εχει καθόλου κόσμο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. οι μισοι απο αυτους πηγαν απο περιεργεια,πολλοι ηταν υποψηφιοι απο το κατω ξηρομερο π.χ νικολες απο προδρομο,μητσανης απο καραισκακη κτλ,ε ηταν και μερικοι που θα δουλεψουν στα ξενοδοχεια και θα ψηφισουν ντινα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Η Αλυζια μίλησε!!!!!!!!
    Δήμαρχος Γαλούνης!!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. γελαεικαλυτερα οποιος γελαει τελευταιος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. τα εκανε καλα ως δημαρχος ο σαμαρας και εσυ θα τον αποτειωσεις τον δημο,αντε φυγετε απο εδω τοπο στα νιατα και στους αφθαρτους υποψηφιους του δημου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 χρονια κυρια Ντινα δεν εβγαλες το ποδι σου εξω απο τον Αστακο,τωρα σε 20 μερες γυριζεις ολα τα χωρια απο τρεις φορες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. επειδη ημουν παρων δυστηχως εικονα απογοητευσεις η Κανδηλα εδωσε μηνυμα οτι οπως μας γραφετε ετσι σας γραφουμε 150 ατομα συνολο με 70 και υποψηφιους και αλλους τοσους πληρωμενους οποτε? ψηφοφοροι δεν υπηρχαν δυστηχως η συγκεντρωση στην Κανδηλα ηταν εικονα ηττας καλη επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Πανικός έγινε.π γαλούνης είναι εξαφανισμένος.την παράτησε την εκλογή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΟΠΟΙΟΣ ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ... ΣΤΑ ΣΗΜΕΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΛΟΓΟ Η ΝΤΙΝΑ ΚΑΙ ΕΛΕΓΕ ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΑΝΔΑΛΑ ΓΑΛΟΥΝΗ ΣΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑ ... ΟΙ ΚΑΝΔΗΛΙΩΤΕΣ ΒΓΗΚΑΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΟΚΡΟΤΟΥΣΑΝ .. ΑΥΤΟ ΛΕΕΙ ΠΟΛΛΑ ,,,

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. φίλε ,, το καλύτερο φαγητό το έχει η κανδήλα!! θα ξαναπάμε!! γερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Α ρε κατακτημένο Ξηρόμερο περιμένεις να σε σώσει η Κυρα Ντίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο