Κυριακή 23 Ιουλίου 2017

Παντρεύτηκαν ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη στο Καρπενήσι

Σε στενό οικογενειακό και φιλικό κύκλο ενώθηκαν το απόγευμα του Σαββάτου με τα ιερά δεσμά του γάμου στο Καρπενήσι ο Κώστας Μπακογιάννης και η Σία Κοσιώνη. Το ζευγάρι που περιμένει το πρώτο του παιδί ανέβηκε τελικά τα σκαλιά της εκκλησίας σε κλίμα συγκίνησης.......

Μπορεί ο γάμος τους να καθυστέρησε λόγω πένθους, καθώς πριν ένα μήνα έφυγε από την ζωή ο μεγάλος πολιτικός Κωνσταντίνος Μητσοτάκης, αλλά η Σία Κοσιώνη και ο Κώστας Μπακογιάννης έχοντας στο πλευρό τους, όλα τα αγαπημένα τους πρόσωπα χάρηκαν και συγκινήθηκαν αυτήν την ξεχωριστή μέρα.
Η νυφούλα, παρόλο που φαινόταν πια η φουσκωμένη κοιλίτσα της έλαμπε από ευτυχία και δεν σταμάτησε να χαμογελά. Κουμπάροι του ζευγαριού είναι μια καλή φίλη της Σίας Κοσιώνη και η αδελφή του Κώστα Μπακογιάννη, Αλεξία.
Ο γάμος έγινε τελικά στο Καρπενήσι και όχι στην Σαντορίνη, που είχε κανονιστεί. Το μυστήριο του γάμου αλλά και η δεξίωση αποφασίστηκε να γίνουν στο πετρόχτιστο σπίτι της Ντόρας Μπακογιάννη στο Καρπενήσι, ένας χώρος που αποτελεί αγαπημένο μέρος για όλη την οικογένεια. Το σπίτι βρίσκεται στην κοιλάδα της Ποταμιάς, μέσα στο πράσινο με θέα το βουνό Κωνίσκος.
sinidisi

7 σχόλια:

  1. Να ζησουν τα παιδια ευτυχησμενα με το καλο να ερθει το μωρακι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΚΩΣΤΑ ΚΑΙ ΣΙΑ ΑΠΕΙΡΕΣ ΟΛΟΘΕΡΜΕΣ ΕΥΧΕΣ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΙ !!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΤΟ ΝΑ ΔΩΣΕΙΣ ΜΙΑ ΚΑΛΗ ΕΥΧΗ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΕΧΘΡΟ ΣΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ 11.42 ΟΤΑΝ ΣΥΝΕΙΔΗΤΑ ΕΥΧΕΣΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ ΤΟΥ ΑΛΛΟΥ ΜΕ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΤΟ ΚΑΛΟ ΘΑ ΓΥΡΙΣΕΙ ΚΑΙ ΣΕ ΣΕΝΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Να μη ξεχνάμε ότι είναι ο γιος του 'φασίστα'' Παύλου Μπακογιάννη που δολοφονήθηκε από τον δημοκράτη Κουφοντίνα για το έτσι θέλω. Προχθές ο Κώστας ο γιος του, έκανε μία δήλωση ότι θα ήθελε ο δικός του γιος, να κάθεται στο ίδιο τραπέζι με τον έγγονα του Κουφοντίνα. Απάντησε ο γιος του Κουφοντίνα ο Έκτωρας ότι θα τον αποκλήρωνε λόγω ταξικών αντιθέσεων."... Η άβυσσος των ταξικών μας θέσεων" λέει και δικαιολογεί τα εγκλήματα του πατρός.
    Δεν σκέφτεται ότι ο πατέρας του ζει και ήξερε τι έκανε όταν σήκωνε το όπλο και σκότωνε τον πατέρα του άλλου;
    Μονά - ζυγά δικά του;
    Όταν ποτίζεσαι από μικρός με μίσος ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. cool λίγο με τις παραμυθενιες ζωές των πορφυρογέννητων που βούλιαξαν τη χώρα. Ψοφάτε για γκλαμουράτο κουτσομπολιό και λαϊφσταϊλίκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΝΩΝΥΜΕ 6.25 ΜΗΠΩΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣ ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΣΕΝΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΑΚΟΜΑ ΣΤΗ ΖΩΗ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΚΑΤΑΚΛΕΨΕΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΤΙΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΠΟΥ ΔΟΥΛΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΣ ΤΟΥΣ. ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΓΙΑΤΡΟΥΣ ΠΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΦΑΚΕΛΑΚΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΕΧΟΥΝ ΠΛΗΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΤΩΝ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΜΕΝΩΝ ΠΟΛΙΤΩΝ. ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΑΝ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΣΤΡΑΒΑ ΔΕΝ ΦΕΡΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΕΥΘΥΝΗ. ΠΙΑ ΕΙΝΑΙ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΤΩΝ ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΑΛΗΛΛΟ ΠΟΣΟ ΛΑΔΩΝΟΥΝ ΤΟΥΣ ΠΑΝΤΕΣ ΚΑΙ ΒΓΑΖΟΥΝ ΜΕΧΡΙ ΔΟΛΟΦΟΝΟΥΣ ΛΑΔΙ. ΠΙΑ Η ΤΙΜΩΡΙΑ ΛΟΙΠΟΝ ΟΛΩΝ ΑΥΤΩΝ ΠΟΥ ΜΕ ΤΙΣ ΠΡΑΞΕΙΣ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΔΙΑΦΘΟΡΑ ΤΟΥΣ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΣΑΝ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΑΞΙΩΝ ΚΑΙ ΗΘΙΚΗΣ ΚΑΙ ΣΤΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗΣ. ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ 40% ΑΝΕΡΓΙΑ ΤΩΝ ΝΕΩΝ ΚΑΙ ΣΧΕΣΟΝ ΤΟ 1000000 ΝΕΩΝ ΠΟΥ ΣΠΟΥΔΑΣΑΝ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΕ ΛΕΦΤΑ ΠΑΛΙ ΤΩΝ ΛΙΓΩΝ ΠΟΥ ΦΟΡΟΛΟΓΟΥΝΤΑΝ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΞΕΝΙΤΕΥΤΕΙ ΓΙΑ ΜΙΑ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΤΕ ΝΑ ΖΗΣΕΙΣ ΕΣΥ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΟΙ ΝΕΟΝΥΜΦΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο