Πέμπτη 21 Μαΐου 2015

Κώστας Τριαντακωνσταντής: Τώρα απευθείας αναθέσεις και σε συγγενικά πρόσωπα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας!!

ΔΗΜΟΣ ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ
Η ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΕΙΝΑΙ ΣΟΒΑΡΗ ΥΠΟΘΕΣΗ ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΟΡΑ.
ΕΛΕΧΓΟΥΜΕ ΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΑΡΧΗ.
ΠΡΟΤΕΙΝΟΥΜΕ ΛΥΣΕΙΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ.

Ο Κώστας Τριαντακωνσταντής καταγγέλλει απευθείας αναθέσεις σε συγγενικά πρόσωπα στο Δήμο Ακτίου Βόνιτσας και ενδεικτικές είναι οι αναθέσεις που έγιναν στους: Τζεφριό Γεράσιμο και Ζαφειρούλλη Αχιλλέα!! 

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΙΚΟΣ ΚΑΙ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΣ ΕΛΕΓΧΟΣ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΚΤΙΟΥ-ΒΟΝΙΤΣΑΣ από συστάσεως του μέχρι Σήμερα.

     Ο Αντιδήμαρχος κ. Τσακάλης, ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Γούδας και ο Δημοτικός Σύμβουλος κ. Τραυλός υπέβαλλαν τις παραιτήσεις τους. Αν όχι οι επικεφαλείς των Δημοτικών παρατάξεων τους Δήμαρχος κ. Αποστολάκης και ο κ. Φερεντίνος οφείλουν να τους αποπέμψουν πάραυτα από τις Δημοτικές τους ομάδες. 
  Διαφορετικά αναλαμβάνουν πλήρως τη πολιτική ευθύνη.
    Σε κάθε περίπτωση ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ οφείλουν, στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο να ζητήσουν να εφαρμοστεί η Νομιμότητα.

ΑΓΑΠΗΤΟΙ ΑΝΑΓΝΩΣΤΕΣ 
Ξεκινάμε πάλι σήμερα την ενημέρωση σας με τη νομοθεσία:
NΟΜΟΣ 3852  ΑΡΘΡΟ 75 :
Λειτουργία της οικονομικής επιτροπής και της επιτροπής ποιότητας Ζωής.
Παράγραφος 9:
Μέλος της επιτροπής δεν μπορεί να μετάσχει στη συζήτηση ενός θέματος εφόσον ο ίδιος ή συγγενής του έως το δεύτερο βαθμό εξ αίματος ή εξ αγχιστείας έχει υλικό ή ηθικό συμφέρον. Απόφαση που έχει ληφθεί κατά παράβαση της διάταξης αυτής είναι άκυρη. Το μέλος που έλαβε μέρος στη συνεδρίαση διαπράττει σοβαρή παράβαση καθήκοντος και τιμωρείται με την ποινή της αργίας.

     Προχωρούμε στη ενημέρωση σας με χαρακτηριστικά στοιχεία από αποφάσεις που αναρτήθηκαν στη διαύγεια του Δήμου. 
Ολόκληρες μπορείτε να τις βρείτε από τις αντίστοιχες ΑΔΑ:


Μειοψήφησαν ο κ. Κασόλας και ο κ. Λιάπης.....



Oλα τα παρακάτω βασίζονται σε αυτή την απόφαση 75/2015 της Οικονομικής Επιτροπής, Πρόεδρος της οποίας είναι ο Δήμαρχος κ. Αποστολάκης. 


     Το ποσό των 5000 ευρώ του Κ.Α 45-7336.001 ΜΟΙΡΑΣΤΗΚΕ σε 3000 ευρώ που αναφέρεται στο παραπάνω συμφωνητικό με αποδέκτη τον κ. Τζεφριό Γεράσιμο και τα υπόλοιπα 2000 με αποδέκτη τον κ Ζαφειρούλλη Αχιλλέα όπως φαίνεται παρακάτω.


      Bέβαια οι παραπάνω  απευθείας αναθέσεις με αποδέκτες τους συγκεκριμένους δημότες δεν είναι οι μοναδικές. Τα δημοσιεύουμε γιατί το συμφωνητικό αναρτήθηκε πρόσφατα.
Θα δημοσιευτούν τα πάντα προς όλες τις κατευθύνσεις.

Αγαπητοί Αναγνώστες 
Τα παραπάνω είναι πολιτικά, δεοντολογικά και ηθικά απαράδεκτα. 
Η τοπική αυτοδιοίκηση έχει διοικητική αυτοτέλεια. 
Δεν μπορεί όμως να αγνοεί τους νόμους.  
Συνδυάστε τα παραπάνω και βγάλτε τα συμπεράσματα σας.

Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.......

8 σχόλια:

  1. Ευτυχώς που υπάρχει ο ΑΓΙΟΣ Τριαντακωνσταντής και μαθαίνουμε για το μεγάλο πάρτι με τις αναθέσεις σε συγγενείς τους!
    ΜΠΡΑΒΟ ΚΩΣΤΑ, Μας άνοιξες τα μάτια! Και πολύχρονος....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τα ακουγα αλλά δεν τα πίστευα. Έχω σοκαριστεί! Ακόμα και τώρα βρε παιδιά που βουλιάζει η χώρα; Πότε θα σταματήσουν όλα αυτά;
    ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η εξουσία εκείνη που λέγεται ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ!!! ΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΔΕΜΕΝΑ ΤΑ ΧΕΡΙΑ ΤΟΥ ΡΑΚΙΝΤΖΗ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΚΑΠΟΤΕ: Βόνιτσα το στολίδι του Αμβρακικού!
    ΤΩΡΑ: Βόνιτσα ενα πετράδι βουτηγμένο στα σκατά!
    ΑΠΥΘΜΕΝΟΣ ΒΟΥΡΚΟΣ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Σε ότι αφορά την αντιπολίτευση του δήμου Ακτιου βονιτσας αναρωτιόμαστε πραγματικά… τι ρόλο βαράει στο δημοτικό συμβούλιο! Η δεν …παίρνουν γραμμή τι συμβαίνει οπότε είναι ακατάλληλοι για τη θέση αυτή ή …κάνουν τα στραβά μάτια και δεν καταγγέλλουν όπως χρειάζεται τον Δήμαρχο Αποστολάκη γεγονός το οποίο είναι χειρότερο και μας βάζει σε υποψίες…

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η ανάθεση σε συγγενείς έργων απο το δήμο προκαλεί αλγεινή εντύπωση στους Δημότες της περιοχής, οι οποίοι διαπιστώνουν για μια ακόμα φορά, ότι δεν υπάρχουν ίσες ευκαιρίες μεταξύ των πολιτών. Να πούμε ότι στην περιοχή του δήμου ακτιου βονιτσας δραστηριοποιούνται δεκάδες επαγγελματίες χωματουργοί, οι οποίοι αντιμετωπίζουν έντονο πρόβλημα επιβίωσης, λόγω της οικονομικής κρίσης και θα ανέμεναν από τον δήμο ένα κομμάτι ψωμί.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διαβάστε στο διαύγεια τα πληρωμένα τιμολόγια του 2010 που ξανά ήταν δήμαρχος ο ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗΣ ...έγιναν αυτά τα έργα;;;διαβάστε την ανάθεση των 25000€ για το μέτρημα των ρολογιών σε υποψήφιους του δημάρχου ..,διαβάστε τα μαϊμού τιμολόγια σε οσους δούλευαν πριν Το 2010 τους γνωστούς εργολάβους που έφτιαξε η παρέα ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΗ!!!μπραβο ο άνθρωπος δεν αλλάζει ...μπράβο ΒΟΝΙΤΣΑ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Η κατάσταση αυτή που επικρατεί στον δήμο με τις αναθέσεις έργων σε συγγενικά πρόσωπα δεν είναι καινούργια!Ανέκαθεν γίνονταν από τους εκάστοτε δημάρχους αυθαιρεσίες άλλοτε πολύ και άλλοτε λίγο για προσωπικές τους σκοπιμότητες! Το θέμα είναι γιατί η αντιπολίτευση αδρανεί εφόσον γνωρίζει την επικρατούσα κατάσταση; Την ίδια ώρα όπου αρκετοί συμπολίτες μας υποφέρουν εξαιτίας της οικονομικής κρίσης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΘΑ ΑΣΧΟΛΗΘΕΙ Ο ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ ΜΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ ΤΟΝ ΕΧΟΥΜΕ ΒΑΡΕΘΕΙ ΑΣ ΕΒΑΖΕ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΟΙΟΣ ΤΟΥ ΔΙΝΕΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΚΑΝΕΝΑΣ ΜΕ ΟΛΟΥΣ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΑΣ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΑ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗΝ ΔΙΚΗ ΤΟΥ ΠΟΡΕΙΑ ΤΑ ΛΑΘΗ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΑΣΧΟΛΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ Η ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΑΛΛΑΞΕΙ ΑΥΤΟΣ ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΑ ΝΑ ΚΟΙΤΑΜΕΙ ΤΑ ΔΙΚΑ ΤΟΥ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙ ΤΟΝ ΗΘΙΚΟ ΠΟΛΙΤΗ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο