Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

Μικροί εθελοντές καθαρίζουν την αχινοπαραλία της Βόνιτσας!


 
Μια ευχάριστη εικόνα στη παραλία της Βόνιτσας.

      Σαν μέλισσες δυο μικρά παιδιά καθαρίζουν την παραλία  της Βόνιτσας και μαζεύουν και τους αχινούς για να μην πατήσουν πάνω στα αγκάθια οι λουόμενοι. 
     Οι μικροί εθελοντές έδωσαν ένα καλό μάθημα στους μεγάλους και στέλνουν το δικό τους μήνυμα ότι οι παραλίες πρέπει να είναι καθαρές και πρέπει  να τις σεβόμαστε.
    Μπράβο στους μικρούς αλλά και στους γονείς τους!.......









2 σχόλια:

  1. Αριστη η πρωτοβουλια, αλλα επρεπε τα παιδακια να εχουν γαντια σκληρα. Στη παραλια εκτος απο αχινους εχει και οτιδηποτε μπορει καποιος να φνταστει. Αιχμηρα αντικειμενα, σπασμενα γυαλια, μολυσμενα αλλα αντικειμενα, ισως συριγγες ναρκομανων κλπ. Προσοχη λοιπον σε τετοιες εργασιες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το τραγικό της υπόθεσης είναι ότι οι ίδιοι οι λουόμενοι πετούν τους αχινους έξω στην παραλία για να μην τους πατήσουν μέσα στη θάλασσα οπως λένε. Η λογική του παραλόγου!! Για τα παιδάκια εχει δίκιο ο παραπανω σχολιαστής αναφορικα με την προστασία των χεριών τους, ήμουν μπροστά ομως και η απόφαση καθαρισμου πάρθηκε επιτόπου. Την επόμενη φορά γαντακια. Επίσης ο Δήμος θα μπορούσε να διοργανοργανωμέ οργανωμενη δραση για τον καθαρισμό της παραλίας οπως και για να ισιώσει τους χαλικο-αμμολοφους, επίσης να ρίξει άμμο ή χαλικάκι. Αν ξαπλώσεις για ηλιοθεραπεία τωρα στην κατάσταση που είναι η παραλία το μόνο σίγουρο ειναι οτι θα σηκωθείς σαν τελικό σίγμα!! Αααααα και με εναν αχινό φυσικά κάπου καρφωμένο!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο