Παρασκευή 5 Απριλίου 2013

Έτοιμος ο Κώστας Γαλάνης να διεκδικήσει τον Δήμο Ξηρομέρου


    Μπορεί να μην είναι βέβαιο αν οι δημοτικές εκλογές θα γίνουν τελικά το επόμενο καλοκαίρι, όμως ο Αστακιώτης Κώστας Γαλάνης έχει πάρει ήδη τις αποφάσεις του. 
      Μετά από συζητήσεις με φίλους του και πολλούς δημότες και μετά από δικές τους εισηγήσεις, θα είναι υποψήφιος δήμαρχος στον Δήμο Ξηρομέρου στις δημοτικές εκλογές που έρχονται.
     Ο ίδιος ξεκαθάρισε πως ο αγώνας του ξεκίνησε ήδη και θα επιδιώξει να συναντηθεί με όλους τους φορείς και τους κατοίκους του Δήμου, προκειμένου να καταγράψει τα προβλήματα και να προτείνει λύσεις......


      
     Ο Κώστας Γαλάνης πιστεύει ότι μπορεί να ενώσει όλες τις δυνάμεις των Ξηρομεριτών και να δημιουργήσει νέες συνθήκες ανάπτυξης για την πόλη του Αστακού και για όλο το Ξηρόμερο.

33 σχόλια:

  1. gia tin poli tou Astakou? oi alloi den uparxoun? den eprepe kan an upothei auto einai enas Dimos kai ta problimata einai koina, as to katalaboun oloi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΗ ΤΑ ΙΔΙΑ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΕ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ (ΜΕΛΛΟΝΤΙΚΕ) ΔΗΜΑΡΧΕΕΕΕ ΓΙΑΤΙ Ο ΔΗΜΟΣ ΣΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΜΠΡΟΣΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πάντως απο αυτούς που έχουμε τώρα θα είναι σίγουρα καλύτερος. Όχι μόνο αυτός αλλά και οποιοσδήποτε άλλος ντόπιος και μόνιμος κάτοικος στον Δήμο μας, τέλος στους απ' έξω. Κώστα γερά και δώσε προσοχή πολύ στα πρόσωπα, βάλε νεολαία και να δεις ότι θα βγείς πρώτος με διαφορά απο τον όποιο δεύτερο. Μακριά από τα παλιά Λαμόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τράβα μπρος και μη σε μέλλει
    Θάρρος η ζωή μας θέλει
    Κι είναι πάντοτε ωραία
    Η ελπίδα για παρέα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Εγώ εύχομαι στον κωστα να το πάει μέχρι τέλους, ξέρει πολύ καλά της δυσκολίες και τις κακοτοπιές μιας εκλογικής αναμέτρησης. Στο πρόσφατο παρελθών κάποιοι <> του αποδείχθηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και αυτός είναι ένας λόγος που δεν εκλέχτηκε δημοτικός σύμβουλος .
    Η εκλογική αναμέτρηση είναι ένας αγώνας δρόμου ,πολύ δύσκολος με πολλά εμπόδια, τόσα πολλά που ακόμα και ο τερματισμός είναι ένα κατόρθωμα, πόσο μάλλον να τερματίσει κάποιος σε μία καλή θέση.
    Η μεγαλύτερη δυσκολία φαντάζομαι πως θα είναι με ποιους θα στελεχώσει την ομάδα του , εννοείτε ότι σε κάθε χωριό υπάρχουν άνθρωποι αξιόλογοι με άποψη και προσωπικότητα αλλά συνήθως αυτή απέχουν από της εκλογικές διαδικασίες , τώρα υπάρχουν και οι άλλοι οι συνήθεις ύποπτοι, αυτοί που είναι μέσα σε όλα, και πάντα κερδισμένοι, αλλά νομίζω ότι αυτοί δεν είναι σε θέση να προσφέρουν καμία αλλαγή σε αυτό τον τόπο αφού με τη δική τους συνδρομή άλλος άλλος με προσπάθεια άλλος με απάθεια φτάσαμε στης θάλασσας τον πάτο
    Α.Ζ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ποιό είναι το τρελό αγόρι? Βιογραφικό δεν έχει? Αυτός βάζει στον Αστακό αλλά μάλλον θα ζητήσει και τη δική μας ψήφο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Αυτός το 1998 δεν στήριζε Σαμαρά με όλες του τις δυνάμεις; Τι άλλαξε από τότε ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΙΑ ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΑΣ ΘΕΣΕΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΤΗΤΑ...ΕΞΑΛΟΥ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ Ν ΕΙΝΑΙ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟΣ ΑΠΟ ΑΥΤΟΝ ΠΟΥ ΕΧΕΤΕ ΤΩΡΑ....ΕΜΕΙΣ ΜΑΧΑΛΑ-ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΥΩ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΧΩΡΙΑ ΘΑ ΕΚΛΕΞΟΥΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ ΠΟΥ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΩΝ ΤΝ ΔΗΜΟΤΩΝ ΤΟΥ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ...ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑ ΤΝ ΑΣΤΑΚΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΕΛΙΚΑ ΠΑΛΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΣ.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. κατά τα άλλα 'οπως ελεγε στα πηγαδάκια στην παραλια δεν έχει την επαρκή πανεμιστιάκη μόρφωση
    για Δήμαρχος ,αλλα προφανώς του
    αρέσει η δημοσιότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε Κωστα,
    Εχειs καθε δικαιωμα να θεσειs υποψηφιοτητα για Δημαρχοs διοτι εισαι πραγματικοs πατριωτηs και το αξιζειs,εχειs βοηθησει πολουs,αυτουs που ξερουμε και αλλουs τοσουs που δεν ξερουμε, ακομη απο τοτε που ασχολουσουν με τον Ηρακλη,μακαρι να καταλαβει οτι πρεπει να σε στηριξει ο κοσμοs Κωστα!!!!!!!!!!!!!
    Επισηs αs μην παραλειψουμε οτι εχειs μεγαλη δυναμη πισω σου.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. TI ΛΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ,ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΝΑ ΤΟΝ ΞΕΡΟΥΝ ΚΑΙ 500 ΑΤΟΜΑ .ΑΝ ΩΜΟΣ ΡΩΤΗΣΕΙΣ ΠΑΡΑΠΕΡΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ.ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΚΑΙ ΜΑΚΑΡΙ ΑΛΛΑ ΕΓΩ ΤΟΝ ΕΧΩ ΔΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΑΡΑΝΤΑΡΙΑ ΦΟΡΕΣ ΤΗΝ ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΔΕΝ ΤΗΝ ΕΧΩ ΑΚΟΥΣΕΙ .ΣΥΓΚΡΙΝΕΤΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΚΑΤΣΙΠΑΝΟ,ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ ΑΣ ΒΑΛΕΙ ΛΟΙΠΟΝ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΤΟ ΠΑΘΗΜΑ ΤΩΝ ΚΑΤΟΙΚΩΝ ΤΩΝ ΠΡΩΗΝ ΔΗΜΩΝ ΑΛΥΖΙΑΣ ΚΑΙ ΦΥΤΕΙΩΝ ΝΑ ΤΟΥΣ ΓΙΝΕΙ ΜΑΘΗΜΑ ,ΚΑΙ ΝΑ ΨΥΦΗΣΟΥΝ ΑΤΟΜΑ ΕΚΤΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΓΙΑΤΙ ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΜΑΣ ΤΑ ΒΛΕΠΕΤΕ ..ΟΛΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΤΟΣΑ ΧΩΡΙΑ ΓΥΡΩ ΔΕΝ ΑΞΙΖΟΥΝ ΟΥΤΕ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΙΩΔΗ ,ΟΥΤΕ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΧΛΩΡΙΩΝΟΥΝ, ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΛΑΜΠΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ Ο ΓΕΡΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥ Ν ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΟΥΣΤ ΓΟΜΑΡΙΑ ΤΟΥ ΚΕΡΑΤΑ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ ΠΡΟΧΩΡΑ ΤΟ ΑΞΙΖΕΙΣ.ΣΤΕΝΟΧΩΡΕΘΗΚΑ ΟΤΑΝ ΠΡΙΝ ΛΙΓΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΜΟΥ ΔΗΛΩΣΕΣ ΟΤΙ ΘΑ ΕΙΣΑΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΣ ΣΤΟΝ ΣΥΝΔΙΑΣΜΟ ΚΑΠΟΙΟΥ ΑΠΟ ΤΑ ΓΝΩΣΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΗ ΔΟΥΛΙΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΩΣΤΑΣ ΕΚΕΙ.ΜΗΝ ΑΠΟΔΙΧΘΕΙΣ ΛΑΓΟΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΣΕΝΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΤΟΝ ΤΟΠΟ.ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΜΑΣ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΕΙΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΝ ΛΑΓΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. για να κανεισ τετοιο βημα ,θελει 2 προυποθεσεισ χρημα και γνωριμιεσ αυτοσ δεν τα εχει αυτα.ειδικα γνωριμιεσ.και δεν πρεπει να φορασ συνεχεια γιαλια ηλιου ,πρεπει ο συνομιλιτησ σου να σε βλεπει στα ματια..βλεπω να βγενει ο τασιαρασ με αντιπαλουσ τετοια φρουτα..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. 5-6 ΤΕΤΟΙΟΥΣ ΑΝΤΙΠΑΛΟΥΣ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΥΘΑΓΟΡΑΣ ΚΑΙ Η ΝΤΙΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΝΑ ΒΓΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΑΠΟ ΤΟ ΚΟΤΕΡΟ ....ΑΠΟ ΚΕΙ ΠΑΝΩ ΘΑ ΤΙΣ ΠΑΡΕΙ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΘΑ ΒΓΕΙ ΑΠΟ ΠΕΡΙΟΧΗ ΦΥΤΕΙΩΝ Η ΤΗΝ ΑΛΥΖΙΑΣ Η ΑΠΟ ΧΩΡΙΟ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ.ΤΕΡΜΑ Η ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ ΌΤΙ ΤΑ ΠΑΝΤΑ ΕΙΝΑΙ Η ΕΔΡΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ.ΝΑ ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Καλημερα Σε Ολουs,
    Με εκπληξη διαβασα το σχολιο φιλου οτι το Κωστα Γαλανη δεν τον γνωριζει κανειs παρα μονον 500 ατομα στον Αστακο.Θα διαφωνησω με τον αναγνωστη και θα του πω οτι Ο Γλανηs ειναι πολυ γνωστοs στον κοσμο τηs περιοχηs του Δημου Ξηρομερου και οχι μονο,ειναι αρκετα γνωστο και αγαπητο πρoσωπο στην πρωτευουσα του νομου Αιτωλ/νιαs το Μεσολλογγι καθωs επισηs και στην πρωτευουσα τηs χωραs την Αθηνα.Οι Επιχειρηματικεs του δραστηριοτητεs στην Αθηνα και ακομη σε ολη τη χωρα του εδωσε την ευκαιρια να συναναστραφει και να γνωριζει ανθρωπουs οπου και μεχρι σημερα διατηρει αψογεs σχεσειs.Μεσα απο αυτεs τιs σχεσειs λοιπον βοηθησε και βοηθαει πολουs πατριωτεs σε διαφορα θεματα τουs ακομη και με την προσφορα εργασειαs.Δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι φιλοι του επιχειρηματιεs και πολυ αλλοι ακομη τον στηριζουν σε αυτη του την πρoθεση.
    Σιγουρα δεν χρειαζεται και ουτε υπαρχει λογοs να μακρηγορουμε,ο καθεναs εχει την δικη του αποψη η οποια ειναι σεβαστη.
    Ο Κωσταs Γαλανηs ομωs ειναι σεβαστοs και Πολυτιμοs Ανθρωποs,,και περισσοτερο το δευτερο,,,ειναι ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!!!!!!!!! Καλη τυχη Κωστα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 11.07 ΜΑΧΑΛΑ-ΑΛΥΖΙΑ ΚΑΙ ΓΥΡΩ ΧΩΡΙΑ ΕΝΑΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΝΑ ΝΟΙΑΖΕΤΕ.....ΚΑΙ ΟΧΙ ΝΑ ΚΟΙΤΑΖΕΙ ΜΟΝΟ ΤΝ ΑΣΤΑΚΟ...ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟΠΙΣΤΙΚΟ ΑΥΤΟ Π ΛΕΩ..ΑΛΛΑ ΕΧΕΙ ΚΑΤΑΝΤΗΣΕΙ ΑΗΔΙΑ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΓΙΝΕΤΕ ΣΗΜΕΡΑ.ΠΑΡΕ ΓΙΑ ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ ΤΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΦΥΤΕΙΩΝ ΠΑΝΕ Ν Τ ΚΛΕΙΣΟΥΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΝΕ ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΑΣΤΑΚΟ..ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΤΣ ΠΕΡΑΣΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. τασιαρασ και παλι τασιαρασ αμα σε βρει θα σε κερασει και ενα ουζο απο την καρδια του γιατι ο ανθροποσ ειναι σπαθι ..τωρα τι μου λεσ και τι σαου λεω..ο τυποσ που εγραψε για τα γιαλια ηλιου πιο πανω εχει απολυτο δικιο......

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ΚΑΛΛΑ ΛΕΕΙ ΠΙΟ ΠΑΝΩ Ο ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟΣ ΤΡΕΛΟ ΑΓΟΡΙ,,..ΞΕΡΕΙ Ο ΤΥΠΟΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΡΙΒΙΟ Η ΜΠΕΝΕΙ ΣΤΟ ΙΝΤΕΡΝΕΤ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΔΕΙ..ΒΑΛΤΕ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΥΠΟΨΥΦΙΟ ΤΟ ΘΑΝΑΣΗ ΤΟ ΧΑΝΤΡΑ ΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΤΗΣ ΠΑΡΑΛΙΑΣ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΟΥΣ ΨΗΦΟΥΣ ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΕΧΕΙ ΠΙΟ ΠΟΛΛΕΣ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Εδώ και ένα χρόνο το Ελεγκτικό Συνέδριο έχει κατηγοριοποιήσει τις πιο διαδεδομένες μορφές διαθφοράς σε δήμους και περιφέρειες: Επιχορηγήσεις σωματείων για δραστηριότητες άσχετες με τους σκοπούς τους, δαπάνες δημοσίων σχέσεων, εθιμοτυπίας και βραβείων, παράθεση γευμάτων, αξιώσεων, φωτογραφιών, προμήθειας λουλουδιών και καταχωρήσεων σε τοπικές εφημερίδες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Ο συγκεκριμένος άνθρωπος ασχολείται από το 1976 με τα κοινά και γενικότερα με τις πολιτιστικές δραστηριότητες του δήμου. Υπενθυμίζω, λοιπόν, στους προλαλήσαντες, που παρουσιάζουν μια αρνητική στάση έναντι της υποψηφιότητάς του, λόγω πιθανώς της αδαότητάς τους, πως ο Κώστας Γαλάνης τόσο ως αντιδήμαρχος όσο κι ως δημοτικός σύμβουλος αγωνίσθηκε ανιδιοτελώς για τα συμφέροντα του τόπου, συγκρούσθηκε με ανωτέρους φορείς, όταν εκείνα βάλλονταν,σπατάλησε αναλόγιστο χρόνο για υποθέσεις του δήμου,βοήθησε σιωπηρά συμπολίτες του σε ατομικό επίπεδο. Τα περισσότερα έργα στα σχολεία του Αστακού υλοποιήθηκαν όταν εκείνος ήταν σχολικός σύμβουλος. Η ευρύτητα, λοιπόν, των ενδιαφερόντων και το ήθος του ακυρώνουν αυτόματα σχολιασμούς γελοιοποίησης και άγνοιας, όπως εκείνους που αφορούν στο αν κάποιος φορά γυαλιά ηλίου ή όχι ή αν γνωρίζει τη μία ή την άλλη περιοχή.Εύχομαι καλή επιτυχία στον αγώνα σου, Κώστα, και θεώρησε δεδομένη την υποστήριξη των Αστακιωτών από την Αθήνα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Το χαρακτηριστικό γνώρισμα που διέπει τον εν θέματι υποψήφιο δήμαρχο είναι ότι είναι ΠΑΤΡΙΩΤΗΣ.
    Εάν, όμως, μεταφέρει αυτόν τον πατριωτισμό σε όλα τα χωριά του δήμου Ξηρομέρου, τότε έχει βάλει, σίγουρα, υποθήκη για να γίνει ο αυριανός ΔΗΜΑΡΧΟΣ. Επειδή κατάγομαι από ένα μικρό χωριό του δήμου με ισχυρή παρουσία του Κώστα (εννοώ ότι όταν ήταν υποψήφιος έβγαινε πρώτος με διαφορά, εκτός από την τελευταία φορά), θα ήθελα να τον ενημερώσω ότι ο δήμαρχος δεν εκλέγεται μόνο από τον Αστακό, αλλά, από όλα τα χωριά. Κατόπιν αυτού, εάν κάποιος δεν έχει γνωριμίες και σε άλλα χωριά δεν έχει καμία τύχη.. Ο συγκεκριμένος επειδή έχει διαδραματίσει ρόλο σε όλες τις δημοτικές αναμετρήσεις, αφενός είναι γνωστός και αφετέρου έχει τις προϋποθέσεις να σχηματίσει έναν κύκλο υποψηφίων όπου η πλειονότητα να είναι νέοι, άφθαρτοι και να έχουν όρεξη για δουλειά. Τέτοιοι υπάρχουν αρκετοί σε κάθε χωριό, μόνο που δυστυχώς οι συγκεκριμένοι δεν θέλουν να έχουν καμία σχέση με το κατεστημένο.. Όσον αφορά για το εάν λέει "καλημέρα", νομίζω ότι τον αδικείται καθότι λόγω της κοινωνικοτητάς του την εκφράζει απλόχερα.. Πάντως εμένα όταν με βλέπει με καλημερίζει με όλη του τη δύναμη, χωρίς να έχουμε ιδιαίτερες σχέσεις. ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ στο πιο δύσκολο εγχείρημα καθότι γνωρίζω τι σημαίνει ΞΗΡΟΜΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΕ ΤΟΝ 7 Απριλίου 2013 - 6:28 μ.μ. ΚΑΙ ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΝ 6 Απριλίου 2013 - 6:04 π.μ.
    ΟΠΟΥ ΛΕΕΙ ΟΤΙ Ο ΓΑΛΑΝΗΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ ΚΑΝΕΙ ΛΑΘΟΣ,ΓΙΑΤΙ ΚΑΙ ΓΝΩΡΙΜΙΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΧΡΗΜΑ,ΩΣΤΟΣΟ ΕΑΝ ΤΕΘΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΧΡΗΜΑ ΕΧΕΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ Ο ΠΑΝΤΑΖΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΟΛΛΗΤΟΣ ΤΟΥ ΠΑΝΤΑΖΗ Ο ΜΠΑΚΟΣ!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. πρωην δημοσ φυτειων8 Απριλίου 2013 στις 7:23 μ.μ.

    διαβασα παραπανω οτι ο εν λογω κυριοσ θα εχει την υποστηριξη των αστακιοτων τησ αθηνασ .αυτο ειναι το λαθοσ σασ σκεφτεστε μονο για τον αστακο και για τιποτε αλλο. σασ εχουμαι δοκιμασει εσα τουσ αστακιωτεσ και ευχαριστουμαι δεν θα παρουμαι.οσο για την συγκριση με τον κατσιπανο ,η μερα με τη νυχτα .οαση ο τασοσ ,πραγματικα και αν δεν εχει μεγαλη μορφοση σου ανοιγει η καρδια μολισ τον δεισ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ΠΟΙΟΣ ΜΠΑΚΟΣ?ΠΟΙΟΣ ΠΑΝΤΑΖΗΣ...ΑΜΑ ΠΑΤΕ ΠΑΛΙ ΜΕ ΤΑ ΛΕΦΤΑ ΜΠΡΟΣΤΑ ΝΑ ΠΑΡΕΤΕ ΔΗΜΑΡΧΕΙΑ ΖΗΤΩ ΠΟΥ ΚΑΗΚΑΜΕ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. ΦΙΛΕ ΑΝΩΝΥΜΕ 3:09μμ ΕΤΣΙ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΛΕΣ ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΗΧΩΣ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ.ΜΗΝ ΞΕΧΝΑΣ ΤΟ ΜΗΤΣΟ ΜΠΟΝΗ ΤΟ ΧΡΗΜΑ ΤΟ ΕΦΑΓΕ ΠΟΥ ΤΟΥ ΤΑΞΑΝΕ ΚΑΙ ΤΕΛΙΚΑ ΤΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΕΝΑ ΜΩΡΟ ΜΟΥ........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Ναι ο Πανταζης κι ο Μπακος αλλη δουλεια δεν ειχανε...να βγαλουν το τρελλο αγορι(τεσπα) δημαρχο θα τρεξουν!!!Φημεςλενε οτι παντελιδης θα τραγουδαει το ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΑΙ πριν εμφανιζεταιστο βημα για να μιλησει το τρελλο αγοριιιιιιιι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. εγω τον γνωριζω απο το 1981 μεγαλο μυαλο καλος ανθρωπος εγω δεν ψηφιζω στο δημο αστακου αλλα να ξερεται οτι μονο να κερδισει εχει ο δημος απο ανθρωπους σαν τον κωστα.αυτοδημιουργητος αυτοδιδακτος εσεις αποφασιζεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο