Κυριακή 7 Απριλίου 2013

ΑΕ Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου: Υποβιβασμός ναι, δάκρυα όχι!!


      Η ποδοσφαιρική ομάδα ΑΕ Χρυσοβίτσας Ξηρομέρου αγωνίστηκε φέτος στη Β΄Κατηγορία της ΕΠΣΝ Αιτωλοακαρνανίας αλλά λόγω απειρίας και αστοχίας στην τελική προσπάθεια, υποβιβάστηκε. 
     Εμείς σαν ΞΗΡΟΜΕΡΟΝΕWS λέμε Συγχαρητήρια μόνο και όχι δάκρυα αξίζουν στους παίκτες για τις μεγάλες μάχες που έδωσαν και παρά τον υποβιβασμό, φεύγουν με ψηλά το κεφάλι και απέδειξαν πως το ταλέντο το έχουν
     Ας δούμε το γράφουν τα παιδιά της ΑΕ Χρυσοβίτσας στο Facebook: .

ΑΡΘΡΟ
      Το πρωτάθλημα ολοκληρώθηκε. Η ομάδα μας δεν κατάφερε να υλοποιήσει τον αρχικό της στόχο και υποβιβάστηκε στην γ' κατηγορία. Οι λόγοι του υποβιβασμού είναι αρκετοί με πιο σημαντική την απειρία των παικτών μας σε μεγαλύτερη κατηγορία. Αλλά η φετινή αποτυχία δεν πρέπει να φέρει δυσαρέσκεια και σκεπτικισμό αλλά να γίνει εφαλτήριο για την επόμενη σεζόν.........



       Όλοι πρέπει να νιώθουμε υπερήφανοι επειδή είμαστε μέλη αυτής της ομάδας και επιθυμία μας είναι να ζήσουμε ανάλογες στιγμές στο μέλλον. Η άνοδος στην β' κατηγορία αποτέλεσε ορόσημο για την ομάδα μας. Είναι η κορυφαία διάκριση στην σύγχρονη ιστορία της. Ποτέ άλλοτε δεν έφτασε τόσο ψηλά, ποτέ δεν συσπείρωσε ένα ολόκληρο χωριό στο πλευρό της.
     Τα σχέδια για την επόμενη χρονιά είναι ακόμη μεγαλύτερα. Η επάνοδος στην β' είναι επιτακτική ανάγκη και θα επιτευχθεί με θέληση, ιδρώτα και την στήριξη του κόσμου περισσότερο στις δύσκολες στιγμές. 
     Και για όσους το έχουν ξεχάσει αυτή η ομάδα αντιπροσωπεύει το χωριό και είναι προς όφελος όλων μας.....



1 σχόλιο:

  1. ΨΗΛΑ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΠΑΙΔΙΑ ,ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΤΟ ΕΥ ΑΓΩΝΙΖΕΣΤΑΙ.ΤΟΣΑ ΧΩΡΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΝ ΟΜΑΔΑ ΚΑΙ ΤΟΣΕΣ ΙΣΤΟΡΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΟΥΝ ΠΕΣΕΙ ΧΑΜΗΛΑ, ΤΙΜΗ ΓΙΑ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΣΑΣ Η ΟΜΑΔΑ. ΄΄΄Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΑΧΙΛΛΕΑ ΠΑΠΑΔΑΤΟΥ΄΄..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο