Τρίτη 9 Απριλίου 2013

Έκτακτη συνεδρίαση της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξηρομέρου για το Πλατυγιάλι


        Με μοναδικό θέμα: «Συμπληρωματική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την τροποποίηση των χρήσεων της ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. Πλατυγιαλίου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας» θα συνεδριάσει αύριο Τετάρτη 10 Απριλίου 2013 και ώρα 10:00 μμ.  η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής του Δήμου Ξηρομέρου στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού.
    Η συνεδρίαση θεωρείται ΕΚΤΑΚΤΗ λόγω του κατεπείγοντος που ανάγεται στο έγγραφο, με αριθ. πρωτ. 65495/433/11.03.2013, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να λάβει γνώση της ανωτέρω  αναφερόμενης Μελέτης και να εκφράσει την γνώμη του και τις προτάσεις του έως τις 10.04.2013.
Αναλυτικά:.................



ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ
      Παρακαλούμε όπως  την δεκάτη (10ητου Μήνα Απριλίου  του έτους 2013 ημέρα  Τετάρτη  και ώρα 10.00 μ.μ. , προσέλθετε σε  Έκτακτη- Κατεπείγουσα  συνεδρίαση στο Δημοτικό Κατάστημα Αστακού  για λήψη  Απόφασης στο κάτωθι  θέμα:

Συμπληρωματική Μελέτη Περιβαλλοντικών Επιπτώσεων για την τροποποίηση των χρήσεων της ΝΑ.ΒΙ.ΠΕ. Πλατυγιαλίου Αστακού Αιτωλοακαρνανίας.

       Η αιτιολογία του κατεπείγοντος ανάγεται στο έγγραφο, με αριθ. πρωτ. 65495/433/11.03.2013, της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας όπου ο κάθε ενδιαφερόμενος καλείται να λάβει γνώση της ανωτέρω  αναφερόμενης Μελέτης και να εκφράσει την γνώμη του και τις προτάσεις του έως τις 10.04.2013.

Η  Πρόεδρος
Ευθυμία Καραπάνου- Κολοβού

ΠΙΝΑΚΑΣ ΑΠΟΔΕΚΤΩΝ
1.      κ. Λύτρα Σπυρίδων   
2.      κ. Μητσάνη Ζώη 
3.      κ. Γιώτη Αλέξανδρο
4.      κ. Ταμπάκη Ηλία
5.      κ. Ρετούλη Θωμά
6.      κ. Κυριάκο Κωνσταντίνο



4 σχόλια:

  1. Μην ξαναμιλήσει κανένας για τη Χρυσή Αυγή και για φασισμό. Τι είδους είναι αυτό το κατεπείγον? Εάν δεν είναι φασισμός αυτό τότε τι είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αυτό θα πει fast track ...
    Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχούν, Δήμος, περιφέρεια και κυβέρνηση,έχουν καταφέρει να υπάρχει τόση πείνα και δυστυχία στην κοινωνία, που και η φουκισίμα να μετακόμιση στο πλατυγιάλι, δεν ΘΑ έχει κανένας το κουράγιο και τη διάθεση να αντισταθεί...
    Η Δημοτική αρχή και η περιφέρεια είναι θεσμός εκλεγμένος απο την τοπική κοινωνία, κύριο μέλημα τους είναι να προστατέψουν τους πολίτες και να αποφασίζουν με γνώμονα το καλό της τοπικής κοινωνίας ως εκ τούτο δεν υπάρχει κανένας λόγος να τους υποδείξουν οι πολίτες τι πρέπει να αποφασίσουν ...
    Αν αυτό που αποφασίσουν αποδειχθεί ότι είναι καταστροφικό για την κοινωνία τότε θα αποδειχθεί ότι οι επιλογές τον κατοίκων της κοινωνίας μας και η ψήφος του ήταν καταστροφική για τους ίδιους και το μέλλον του τόπου ... Αυτό που ζει δηλ σήμερα ο Ελληνας πολίτης ....
    Αυτός ο τόπος μπορεί να πάει ακόμα ποιο κάτω.. μην τον καθυστερείτε κάνετε τον το μαρτύριο όλον μας ποιο αργό..
    .. Ζ.Α


    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. και στη κορφη κανελα φιλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΚΥΡΙΕ Ζ.Α ΟΠΩΣ ΕΙΔΑΤΕ ΤΕΛΙΚΑ,ΠΕΣΑΤΕ ΕΞΩ ΣΤΙΣ ΑΝΑΛΥΣΕΙΣ ΣΑΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο