Πέμπτη 4 Απριλίου 2013

Στερνό αντίο στον Κώστα Ράππο….


           Σήμερα έφυγε από κοντά μας για το ταξίδι που δεν έχει γυρισμό ο  εκλεκτός συμπατριώτης μας από την Κωνωπίνα, ο Κώστας Ράππος, σε ηλικία 63 ετών. 
     Ήταν ευγενικός, αρχοντικός, γελαστός, χαρούμενος, με έμφυτη αξιοπρέπεια που εντυπωσίαζε και σκλάβωνε όσους τον γνώριζαν.
     Ο αγαπητός συμπατριώτης ήταν ανήσυχος γεμάτος ενέργεια και αγωνίζονταν σκληρά πάνω στη ρόδα (είχε υπεραστικό ταξί)  για να ζήσει και τα κατάφερνε μια χαρά, αφού όπου κι αν πήγαινε είχε μόνο φίλους........



         Έφυγε από τη ζωή ευτυχισμένος γιατί είχε πάντα δίπλα του την γυναίκα του Λαμπρινή και ζούσαν αρμονικά και αγαπημένα, αλλά και πικραμένος γιατί είχε χάσει πριν από λίγα χρόνια την αδελφή του Χρυσούλα και ο ίδιος ταλαιπωρήθηκε από την επάρατο νόσο.
        Δυστυχώς ο χάρος δεν τον άφησε να ζήσει και να χαρεί και τον πήρε μακριά από τη γυναίκα του και τους συγγενείς,  στα 63 του χρόνια.
        Η Κηδεία του θα γίνει αύριο Πέμπτη το μεσημέρι στον Ναό της Παναγίας που είναι πολιούχος της Κωνωπίνας.
       Αιωνία σου η μνήμη. Θερμά συλλυπητήρια στη σύζυγο σου Λαμπρινή και στους συγγενείς σου.

       Ας είναι ελαφρύ το χώμα της Ξηρομερίτικης γης που θα σε σκεπάσει… 

ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ ΤΟΝ ΑΕΙΜΝΗΣΤΟ ΚΩΣΤΑ ΡΑΠΠΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΤΟΥ ΚΑΡΙΕΡΑ ΟΤΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΤΑΝ ΣΤΗΝ ΑΕ ΚΩΝΩΠΙΝΑΣ 





3 σχόλια:

  1. ΔΥΣΤΙΧΩΣ ΤΟ ΕΜΑΘΑ ΑΡΓΑ,ΚΑΙ ΔΕΝ ΗΡΘΑ ΕΝΩ ΘΑ ΜΠΟΡΟΥΣΑ.ΤΟΝ ΚΩΣΤΑ ΤΟΝ ΓΝΩΡΙΖΑ ΑΠΟ ΠΙΤΣΙΡΙΚΑΣ ΜΙΑΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΠΑΠΑΔΑΤΙΩΤΗΣ.ΗΤΑΝΕ ΚΑΛΟ ΠΑΙΔΙ, ΕΙΧΑΙ ΚΑΛΗ ΨΥΧΗ, ΚΑΙ ΠΡΟΣΦΕΡΕ ΠΟΛΛΑ ΣΤΗΝ ΜΑΔΑ ΤΗΣ ΚΩΝΟΠΙΝΑΣ.ΑΣ ΕΙΝΑΙ ΕΛΑΦΡΥ ΤΟ ΧΩΜΑ ΠΟΥ ΤΟΝ ΣΚΕΠΑΣΕ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΝΤΙΟ ΦΙΛΕ ΚΩΣΤΑ...
    ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΟΜΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΑΜΕ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΝΤΟΜΠΡΟΣΥΝΗ ΣΟΥ ΚΑΙ ΤΗΝ ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΕ ΦΙΛΕ ΜΟΥ!! ΟΤΑΝ ΜΟΥ ΠΟΥΛΗΣΕΣ ΤΟ ΤΡΑΚΤΕΡ ΤΟ ΡΕΝΟ. ΘΑ ΣΕ ΘΥΜΑΜΕ ΠΑΝΤΑ!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο