Δευτέρα 10 Ιανουαρίου 2022

Βασίλης Πολύζος : Παραλαβή του νέου Δημοτικού Σχολείου και Νηπαγωγείου Μύτικα.


Σε ανάρτηση του το facebook ο αντιδήμαρχος Ξηρομέρου τεχνικών έργων Βασίλης Πολύζος έγραψε : ''Παραλαβή του νέου Δημοτικού Σχολείου και Νηπαγωγείου Μύτικα. Η εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας αποκτά ένα πραγματικό στολίδι... Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν και βοήθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος για την υλοποίηση του έργου αυτού...''

πηγή facebook: Vasilis Polyzos......


Παραλαβή του νέου Δημοτικού Σχολείου και Νηπαγωγείου Μύτικα. Η εκπαιδευτική κοινότητα του Δήμου μας αποκτά ένα πραγματικό στολίδι... Συγχαρητήρια σε όσους εργάστηκαν και βοήθησαν από την αρχή μέχρι το τέλος για την υλοποίηση του έργου αυτού...





























9 σχόλια:

  1. τα συγχαρητηρια ανηκουν σε αυτον που ενταξε το εργο. Αν θυμαμαι αυτος ειναι ο τριποτσερης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τριποτσέρης την μελέτη ,ο σαμαράς την ωρίμανση ,ο γαλούνης την ένταξη και δημοπράτηση ,ο Τριανταφυλλάκης την υλοποίηση .

      Διαγραφή
  2. Τα παιδιά που θα βρεθούν;πάμε κατά διαόλου σαν κράτος!ταιζουν κοπριτες κ αλλοδαπούς μετά ΚΕΑ.αντι να δώσει στα νέα ζευγάρια για παιδιά μ@λ@κιζετε το κράτος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Τριποτσερης δεν ειχε καμια συμμετοχη , η μελετη που εγινε επι Δημαρχιας του απορριφθηκε επειδη δεν πληρουσε τις κτιριοδομικες προδιαγραφες του ΟΣΚ. Η νεα μελετη ξεκινησε το 2011 με πρωτοβουλια του τοτε Αντιδημαρχου ΣΠΥΡΟΥ ΛΥΤΡΑ και αφου περασε απο διαφορα σταδια εγκριθηκε, και το εργο , οπως κατασκευασθηκε , ενταχθηκε στο ΕΣΠΑ το 2017. Επομενως ο Τριποτσερης δεν ειχε καμια συμμετοχη στο εργο . Αυτα για την ιστορια και για να μη δημιουργουνται λεθεμενες εντυπωσεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ωραία τα σχολεία και μπράβο σε όσους συνέβαλαν σε αυτό. Το πρόβλημα είναι η ερήμωση της επαρχίας που για αυτό το πρόβλημα καμία κυβέρνηση δεν έχει κάνει το παραμικρό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η συμβολή του Γιώργου Πουρνάρα ήταν πολύ σημαντική στο έργο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από την τσέπη του κανείς δεν έβαλε ευρώ, ο κόσμος θέλει υλοποίηση έργων , όπως κ ΈΓΙΝΕ με την σημερινή Δημοτική Αρχή!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Βλέπω δύο μέρες στα σάιτ το ίδιο θέμα από δύο φορές ανέβασε το κάθε σάιτ δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τόσο προβολή για ένα έργο που είναι μόνο για τον Μύτικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ρε τι θα γινουμε με αυτους εδω δεν τους λενε καλημερα και αυτοι βγαζουν δελτια τυπου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο