Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

Ξεκινούν έργα αντιπλημμυρικής προστασίας στην περιοχή Ζεστή Μεσολογγίου


Ένα ακόμα ζήτημα πλημμυρίκων φαινομένων που απασχολεί τους κατοίκους και τους επαγγελματίες της περιοχής Ζεστή στο Μεσολόγγι αντιμετωπίζεται, έπειτα από την εκκίνηση εργασιών για την τοποθέτηση υπόγειων σωλήνων παροχέτευσης των όμβριων υδάτων......
Διαβάστε περισσότερα »
Για την προετοιμασία του πεδίου πριν την τοποθέτηση ειδικού μηχανήματος το οποίο θα πραγματοποιήσει οριζόντια υπόγεια εκσκαφή, αλλά και όλα τα στάδια της διαδικασίας μέχρι την ολοκλήρωση της παρέμβασης, ενημερώθηκε ο Αντιπεριφερειάρχης Υποδομών και Έργων Θανάσης Μαυρομμάτης που επισκέφθηκε σήμερα Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022 τη Ζεστή.

«Όπως κάνουμε πάντα, προσπαθούμε να δίνουμε λύσεις στα προβλήματα των συμπολιτών μας, ακόμα κι αν δεν είμαστε αποκλειστικά αρμόδιοι για αυτό σε κάποιες περιπτώσεις. Η τεχνική λύση που εφαρμόζουμε στην περιοχή ευελπιστούμε ότι θα λύσει το πρόβλημα, μια και καλή», δήλωσε ο κ. Μαυρομμάτης.

Να σημειωθεί ότι στο πλαίσιο του έργου θα υπάρξει εκσκαφή υπόγειου τούνελ κάτω από την υπάρχουσα επαρχιακή οδό και στη συνέχεια θα τοποθετηθούν οι σωλήνες χωρίς ωστόσο να υπάρξει διατάραξη της ροής της κυκλοφορίας των οχημάτων. Τα συνεργεία του αναδόχου εργάζονται με σκοπό να παραδώσουν το έργο κατά το δυνατό συντομότερα, δεδομένου ότι η περίοδος των βροχοπτώσεων δεν έχει παρέλθει.Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο