Δευτέρα 31 Ιανουαρίου 2022

ΚΕΝΤΑΥΡΟΣ ΑΣΤΑΚΟΥ ΜΕ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΘΗΚΑΝ ΟΙ ΠΡΟΑΓΩΓΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΛΛΑΓΗ ΖΩΝΩΝ


Διεξήχθησαν το Σάββατο 29/01/2022 με απόλυτη επιτυχία οι προαγωγικες εξετάσεις για αλλαγή ζώνης στο Ταεκβοντο.......
Διαβάστε περισσότερα »
Οι εξετάσεις πραγματοποιήθηκαν σε ολιγομελη τμήματα στις εγκαταστάσεις του Κενταύρου χωρίς την παρουσία εντός του χώρου θεατών λόγω των περιοριστικων μέτρων. Χωρίς να υστερησει κανείς οι αθλητές ανταποκριθηκαν πλήρως στην διδακτέα ύλη του ταεκβοντο αφήνοντας άριστες εντυπώσεις με την απόδοση τους, αποσπώντας τα ευμενή σχόλια των Δασκάλων - εξεταστων κυρίων ΚΟΥΤΣΟΓΙΑΝΝΗ Θεοδώρου και ΛΙΑΜΕΤΗ Σωτηρίου οι οποίοι με την γνωση και την εμπειρία τους, καθοδηγησαν τα παιδιά στην κορύφωση της απόδοσης τους. Εκτός από τα θετικά σχόλια που αφορούσαν την τεχνική κατάρτιση, την πειθαρχία και την δύναμη οι Δασκαλοι δεν παρέλειψαν να μιλήσουν στα παιδιά για το φιλοσοφικό κομμάτι της τέχνης, που αφορά τις αξίες, τα ιδανικά, την νοοτροπία, την αξία της διατροφής, τον τρόπο σκέψης και την γενικότερη παιδεία που πρέπει να έχει ένας ασκούμενος στο Ταεκβοντο.

Αξίζουν συγχαρητήρια στα παιδιά τα οποία κάτω από δύσκολες συνθήκες λόγω κοβιντ κατάφεραν μετά από κοπιώδη προετοιμασία να ανταποκριθουν σε τέτοιο ικανοποιητικό βαθμό και να παρουσιάσουν μια πολύ όμορφη εικόνα.

Ευχαριστούμε τους Δασκάλους - εξεταστές για τα τιμητικά τους σχόλια, για την άψογη διαδικασία των εξετάσεων, και για τις συμβουλές και νουθεσιες στα παιδιά.

Ένα ξεχωριστο "ΕΥΧΑΡΙΣΤΏ" στους γονείς για την στήριξη και τα συγχαρητήρια μας για το γενικότερο επίπεδο των παιδιών.

Συνεχίζουμε στο στόχο μας : "ΣΉΜΕΡΑ ΚΑΛΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ - ΑΥΡΙΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟΙ ΆΝΘΡΩΠΟΙ"..
Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο