Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

ΝΙΚΟΛΑΟΣ ΖΩΓΑΣ : Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΜΟΥ ΣΤΙΣ ΑΝΑΚΡΙΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ


Η απάντησή μου ως προς τις Ανακρίβειες που ακούστηκαν μέσα στο Δ.Σ. αλλά και σε αυτές που στην συνέχεια δημοσιεύτηκαν σε μπλόγκ, όπου εσκεμμένα ακούστηκε ΜΟΝΟ η φωνή του Αντιδημάρχου των μεγάλων έργων Σερ Πολύζου!......

Δικαίωμά του, δικό του είναι το μπλόγκ και μπορεί να γράφει ότι θέλει, αλλά κύριοι δεν πάτε έτσι τον τόπο μπροστά αλλά 200 χρόνια πίσω.

Και αυτό δεν σημαίνει Δημοκρατία και Αξιοκρατία αλλά αυτό σημαίνει ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ.

Αγαπητοί Δημότες θέλω ΕΣΕΙΣ να σχηματίσετε άποψη για το ΠΟΙΟΣ λέει Αλήθεια, ΠΟΙΟΣ λέει ψέματα και ΠΟΙΟΣ παραπληροφορεί!

Στην Συνεδρίαση που έγινε την περασμένη Τρίτη 4-1-2022,

Ο Ενημερωμένος Αντιδήμαρχος των μεγάλων Έργων ΣΕΡ Πολύζος σκέφτηκε να κάνει ένα διάλλειμα από τα sites (σάιτ) και ζήτησε τον λόγο από τον Πρόεδρο του Δ.Σ. για να ενημερώσει τους Δημοτικούς Συμβούλους ότι ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος κος Ζώγας παραπληροφορεί τους Δημότες.

Και όπως ήταν φυσικό ο Πρόεδρος με μεγάλη προθυμία του έδωσε τον λόγο αν και ήταν εκτός θέματος συζήτησης με βάση τον κανονισμό του Δ.Σ. που ο Πρόεδρος πασχίζει τόσον καιρό να τον τηρούμε, κλείνοντάς μας τα μικρόφωνα διότι βρισκόμαστε εκτός θέματος .

Σε προηγούμενο δημοσίευμά μου ανέφερα ότι ο Δήμος Ξηρομέρου δεν έκανε τα απαιτούμενα ώστε να καταφέρει να ενταχθεί στο χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων και έτσι η ευκαιρία χάθηκε, και ΟΧΙ όπως ΑΝΑΛΗΘΩΣ ΚΑΙ ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΙΣΤΙΚΑ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΑ ΤΟΥΣ ΟΤΙ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ: ήταν ο μόνος Δήμος που δεν έκανε τίποτα μένοντας απ έξω ενώ όλοι οι άλλοι Δήμοι εντάχθηκαν!

Ο Σερ Πολύζος παρουσίασε την απόφαση που πάρθηκε στο Δ.Σ. τον Ιούνιο του 2020 για τη συμμετοχή του Δήμου στο Χρηματοδοτούμενο Πρόγραμμα Τοπικών Πολεοδομικών Σχεδίων, προβάλλοντάς με ως ψεύτη που παραπληροφορώ τους Δημότες!

Η απόφαση πάρθηκε ομόφωνα Ναι και με την δική μου ψήφο! Δεν το αμφισβήτησα αυτό ποτέ.

ΑΠΟ ΕΚΕΙ ΚΑΙ ΠΕΡΑ ΣΕΡ ΠΟΛΥΖΟ ΤΙ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΝΑΤΕ ; ΜΕΙΝΑΤΕ ΣΤΙΣ ΑΛΛΗΛΟΓΡΑΦΙΕΣ;

ΔΕΝ ΕΓΙΝΕ ΠΟΤΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΝΟΔΕΥΟΜΕΝΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΗ ΠΡΟΜΕΛΕΤΗ ΟΠΩΣ ΟΡΙΖΟΤΑΝ.



Εάν όμως έγινε η αίτηση με την Προμελέτη για την Συμμετοχή ένταξης του Δήμου μας στην Β΄ΦΑΣΗ:

ΣΑΣ ΠΡΟΚΑΛΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΝΑ ΤΙΣ ΕΚΘΕΣΕΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΗΝ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ ΤΗΣ ΑΙΤΗΣΗΣ.

ΕΑΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΡΑΓΜΑΥΙΚΑ ΕΓΩ ΘΑ ΖΗΤΗΣΩ ΔΗΜΟΣΙΑ ΣΥΓΝΩΜΗ (ΤΟ ΑΝΕΦΕΡΑ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΔΣ).

ΕΑΝ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΝΑ ΖΗΤΗΣΕΤΕ ΣΥΓΝΩΜΗ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥΣ ΚΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΔΗΜΟΤΕΣ.


Με τιμή
Ο Ανεξάρτητος Δημ. Συμβ. Ξηρομέρου
Ζώγας Νικόλαος

18 σχόλια:

  1. Αστακός, 29.06.2020
    Αριθμ. Πρωτ. : 4622

    Το επίσημο έγγραφο μαζί με την τεχνική έκθεση κύριε ζωγα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. https://drive.google.com/file/d/1mXnyDu0Frtj8eMshLVUf2xH63qJ3cr5D/view

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Άσχετος . Δείξε που ζητάει μελέτη η πρόσκληση . ά σ χ ε τ ο σ και επικίνδυνος που με περίσσεια βλακεία επιμένει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αυτός δεν εχει καθόλου επιπεδο . Ειναι άξεστος και αμόρφωτος . Αντιδήμαρχε Πολύζο τον εκανες να παραμιλάει . Σε είπε και ΣΕΡ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. κ. Ζώγα, στο προηγούμενο δημοσίευμά σου δεν έγραφες, όπως λες τώρα, ότι ο Δήμος δεν έκανε τα απαιτούμενα, αλλά έγραφες ότι "δεν έδειξε το κατάλληλο ενδιαφέρον να αφιερώσει λίγο χρόνο να συντάξει μια απλή αίτηση". Καλά είναι να προσέχουμε τι γράφουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. κύριε Ζώγα ο Αντιδήμαρχος κ.Πολυζος σας παρουσίασε την αίτηση με αρ. Πρωτοκόλλου (4622)στο Συμβούλιο. Δεν την είδατε ?? Όμως την άλλη μέρα τα blog και εδώ στο ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΝΙΟΥΣ στο σχετικό δημοσίευμα υπήρχε η αίτηση ( Αν πατήσετε πάνω στην λέξη " το έγγραφο της επίσημης αίτηση" θα την δείτε , οπό στο τέλος λέει ότι μαζί μ αυη στο υπουργείο στέλνεται και η τεχνική περιγραφή . Νίκο κάποιοι σε παρασύρουν μην εκτείθεσαι άλλο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αν υπαρχει αριθμος πρωτοκολλου της προτασης να αναρτηθει δημοσια αλλιως ειστε ψεφτες περιμενουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έχει αναρτηθεί η αίτηση κυριε/κυρία 8:13 . Στο ίδιο blog που γράφεις ανώνυμα σχόλια αν πας στην συγκεκριμένη ανάρτηση θα την δεις. Έλεος πια

      Διαγραφή
  8. Γιατί την αίτηση την βγάζει κάποιος ανώνυμος φιλε 12. 03. Ο κ Ζιώγας ζήτησε επίσημη ενημέρωση. Μάλλον κάτι ύποπτο υπάρχει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί ενημερώθηκε επίσημα στο δημοτικό συμβούλιο . Έλαβε τα επίσημα έγγραφα και πρωτόκολλα . Έφαγε την τάπα του απο τον σερ Πολύζο ( θέλει να κάνει και ειρωνίες ο αγράμματος που δεν ξέρει να γράψει το όνομά του) και για δικαιολογήσει την ασχετοσύνη του συνεχίζει με λαϊκισμό και ψεμά . Τσα πρρρρ

      Διαγραφή
    2. Η αίτηση παρουσιάστηκε στο Δημοτικό συμβούλιο και έχει δοθεί στην δημοσιότητα και αναρτηθεί στα blog .Μπες να την διαβάσετε. Αρκετά με την παραπληροφορηση σας.

      Διαγραφή
  9. ΜΑΛΛΟΝ ΣΑΣ ΕΠΙΑΣΕ ΣΤΑ ΠΡΑΣΑ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΔΕΙΞΤΕ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΛΕΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΟΝ ΤΑΠΩΣΕΤΕ ΤΟ ΔΙΧΩΣ ΑΛΛΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΖΩΓΑΣ: ΔΕΝ ΚΑΝΑΤΕ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΑΠΛΗ ΑΙΤΗΣΗ, ΧΑΣΑΜΕ ΤΑ ΤΠΣ.
    ΠΟΛΥΖΟΣ: ΟΡΙΣΤΕ Η ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟΥ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΧΑΣΑΜΕ ΜΠΑΙΝΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΠΟΜΕΝΟ ΚΥΚΛΟ.
    ΖΩΓΑΣ: ΔΕΙΞΤΕ ΜΟΥ ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.
    ΠΟΛΥΖΟΣ: ΜΑ ΣΑΝ ΤΗΝ ΕΔΕΙΞΑ ΕΙΝΑΙ ΔΗΜΟΣΙΕΥΜΕΝΗ.
    ΖΩΓΑΣ: ΤΗΝ ΑΙΤΗΣΗ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟΚΟΛΛΟ.
    ΠΟΛΥΖΟΣ: ΜΑ ΑΥΤΗ ΣΑΣ ΕΔΕΙΞΑ.

    ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΚΥΡΙΕ ΖΩΓΑ???? ΝΑΙ Η ΒΛΑΚΕΙΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝΙΚΗΤΗ. ΜΠΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Επίσημη απάντηση από το Δήμο; Τα έγγραφα, θέλουμε και όχι τις παραπομπές. Και το βασικότερο, αφού όλα ήταν εντάξει γιατί δεν μπήκε ο Δήμος στον σχεδιασμό; Ποιος δουλεύει ποιόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ρε νικο ελεος ανθρωπε μου
    σου δειξανε την αιτηση στο συμβουλιο ειναι δημοσιευμενη και επιμενεις που ειναι η αιτηση;
    να στη πρωτοκολλησουν στη μαπα θες για να το καταλαβεις;
    πες ειμαι ασχετος, ερχομαι δημοτικα συμβουλια αδιαβαστος για να λαικισω, δεν ξερω που μου πανε τα τεσερα, αλλα με σοβαροτητα να τοποθετηθω σε θεματα που δεν φροντιζω να γνωριζω αδυνατω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Ο ΠΡΠΕΔΡΟΣ ΚΑΤΣΑΟΥΝΗΣ ΕΔΩΣΕ ΤΟ ΛΟΓΟ ΣΤΟ ΣΤΑΔΙΟ ΤΩΝ ΕΡΩΤΗΣΕΩΝ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΩΝ ΚΑΙ ΠΡΩΤΟΥ ΜΠΕΙ ΣΤΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ.
    ΞΥΠΝΑ. ΕΙΣΑΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ. ΟΥΤΕ ΤΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ. ΒΑΛΕ ΤΟ ΚΩΛΟ ΣΟΥ ΚΑΤΩ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙΣ ΑΝΤΙ ΝΑ ΣΤΡΙΓΓΛΙΖΕΙΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μεγάλε είσαι αλλού για αλλου κρίμα που τον κόσμο που ψηφίζει τέτοιο πουλέν....μην ξαναβάλεις γιατί θα ψάχνεις και τον δικό σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο