Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022

Το νέο Προεδρείο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου, η Οικονομική Επιτροπή και η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής. Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου, για πρώτη φορά γυναίκα, η κα Χριστίνα Τάπρατζη.



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Κυριακή 9 Ιανουαρίου 2022, η ειδική συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Ξηρομέρου με μοναδικά θέματα την εκλογή των μελών του Προεδρείου του Δημοτικού Συμβουλίου και των μελών της Οικονομικής Επιτροπής και της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής, με προεδρεύων τον δημοτικό σύμβουλο της πλειοψηφίας με τους περισσότερους σταυρούς κ. Ελευθέριο Μάντζαρη........

Η δημοτική παράταξη της Λαϊκής Συσπείρωσης, με χθεσινό δελτίο τύπου, δήλωσε ότι οι δύο σύμβουλοι της παράταξης δεν συμμετέχουν στην διαδικασία, δείχνοντας συνέπεια στη στάση της, που είναι ίδια με αυτή του Σεπτεμβρίου του 2019.


Από την διαδικασία εκλογής είχαμε:




Προεδρείο Δημοτικού Συμβουλίου.
Εκλέχτηκαν: Πρόεδρος κα Χριστίνα Τάπρατζη (παράταξη πλειοψηφίας), Αντιπρόεδρος κ. Ηλίας Κακούρης (μείζον αντιπολίτευση) και Γραμματέας κ. Γιάννης Ζορμπάς (ελάσσων αντιπολίτευση).


Οικονομική Επιτροπή (Ο.Ε.).
Η πλειοψηφία όρισε τον Πρόεδρο της Ο.Ε. Δήμαρχο κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη και τους δύο Αντιδημάρχους κ. Σωτήρη Γερόλυμο και κ. Σωτήρη Μακρή. Για τις άλλες δύο θέσεις που δικαιούται, πρότεινε για τακτικά μέλη τους κ. Λευτέρη Μάντζαρη και κ. Βασίλειο Πολύζο και για αναπληρωματικά τους κ. Κώστα Μπαμπούρη και κ. Παναγιώτη Παλιογιάννη, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.
Η μείζονα αντιπολίτευση για την μία θέση που δικαιούται, πρότεινε για τακτικό μέλος τον κ. Ερωτόκριτο Γαλούνη και για αναπληρωματικό τον κ. Ηλία Κακούρη, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.
Η ελάσσονα αντιπολίτευση για την μία θέση που δικαιούται, πρότεινε για τακτικό μέλος τον κ. Στέλιο Παπαναστάση και για αναπληρωματικό τον κ. Ιωάννη Ζορμπά, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.


Επιτροπή Ποιότητας Ζωής (Ε.Π.Ζ.).
Η πλειοψηφία όρισε τον Πρόεδρο της Ε.Π.Ζ. Δήμαρχο κ. Ιωάννη Τριανταφυλλάκη και τους δύο Αντιδημάρχους κ. Σωτήρη Γερόλυμο και κ. Σωτήρη Μακρή. Για τις άλλες δύο θέσεις που δικαιούται, πρότεινε για τακτικά μέλη τους κ. Κώστα Μπαμπούρη και κ. Πάνο Παληογιάννη και για αναπληρωματικά τους κ. Αποστόλη Ντίνο και κ. Λευτέρη Μάντζαρη, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.
Η μείζονα αντιπολίτευση για την μία θέση που δικαιούται, πρότεινε για τακτικό μέλος τον κ. Ρετούλη Θωμά και για αναπληρωματικό τον κ. Κακούρη Ηλία, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.
Η ελάσσονα αντιπολίτευση για την μία θέση που δικαιούται, πρότεινε για τακτικό μέλος τον κ. Χρήστο Κολοβό και για αναπληρωματικό τον κ. Ιωάννη Ζορμπά, όπως και τελικά έτσι ψηφίστηκαν.


Ακολούθησε η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας, με το φλουρί να τυχαίνει στον Αντιδήμαρχο Δ.Ε. Αλυζίας κ. Παναγιώτη Παληογιάννη.










Δείτε όλο το βίντεο της ειδικής συνεδρίασης:



mytikaspress

37 σχόλια:

  1. Έτσι θέλω να σας βλέπω αγάπες μου. Όλους μαζί αγκαλιά. Αλλά μην κάνετε πως έχετε διαφορές. Η εξουσία και η κουτάλα είναι το ζητούμενο. Όλα τα άλλα είναι για τους χαζούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συγχαρητήρια Χριστίνα!
    Και δήμαρχος!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πρώτη φορά γυναίκα πρόεδρος δημοτικού συμβουλίου για τον δήμο Ξηρομερου ,συγχαρητήρια για την πρόεδρο ,καλή θητεία ,πολύ υπομονή να έχετε για τα δύσκολα που έρχονται .άντε και την επόμενη φορά ο Δήμος να έχει και γυναίκα Δήμαρχο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ΑΝ ΝΟΜΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΕΝΔΙΑΦΈΡΕΙ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ?ΟΠΟΣ ΛΕΝΕ ΚΑΙ ΣΤΟ ΧΩΡΙΟ ΚΑΤΙ ΤΡΕΧΕΙ ΣΤΑ ΓΥΦΤΙΚΑ.ΤΟΣΑ ΕΚΑΤΟΜΜΎΡΙΑ ΦΕΒΓΟΥΝ ΣΕ ΦΑΓΟΠΌΤΙΑ ΦΤΙΑΧΤΕ ΚΑΝΑ ΔΡΟΜΟ ΠΟΥ ΔΙΑΛΥΣΑΜΕ ΤΑ ΑΜΑΞΙΑ ΜΑΣ Η ΕΞΟΥΣΙΑ ΣΑΣ ΜΑΡΑΝΕ ΠΟΛΊΤΙΚΗ ΨΕΦΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τι έχει το μενού σημερα μπαρμπουνάκι ξαναλατε για ψήφους και η μεν και δεν και θα φατε καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΑΠΟ που ξικαμσπσις εσυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα γελάσει κ το παρδαλό κατσίκι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Θα γελάσει ο κάθε πικραμένος με την οξυδέρκεια και την ευφράδεια λόγου. Πάμε δυνατά με νέα και άφθαρτα παιδιά που σχηματίζουν την νέα μεγάλη παράταξη στο Δήμο μας και οι εκλογές θα είναι περίπατος.Ένα μόνο σας γράφω. Ο κόσμος τους έχει ήδη αγκαλιάσει και θα δείτε το αποτέλεσμα. Να το θυμάστε αυτό. Ήδη οι υποψηφιότητες έχουν γίνει κλείσει για την κάθοδό τους στις αυτοδιοικητικές εκλογές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. χα χα χα χα χα

      αει στο καλο σας γελασαμε γαλουνακια

      Διαγραφή
    2. Ποιος τους αγκάλιασε;😂😂😂😂

      Διαγραφή
  9. Το Pasok επιστρέφει προς τα τέλη του 2022 ως Δεύτερο κόμμα!!!.

    Συγχαρητήρια Χριστίνα Ταπραντζή

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΑ. ΔΕΝ ΖΩ ΣΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΑΛΛΑ ΝΟΙΑΖΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ.ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΠΟΛΗ ΜΟΥ ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΔΡΟΜΟΙ ΕΙΝΑΙ ΑΘΛΙΟΙ ΚΑΙ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΠΟΛΛΕΣ ΕΛΛΕΨΕΙΣ ΠΑΡ ΟΛΟ ΠΟΥ ΑΠΕΧΕΙ 20 ΧΙΛΙΟΜ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ.
    ΚΑΙ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΠΩ ΠΩΣ ΑΠΟ ΤΟΝ ΚΑΝΑΠΕ (ΕΝΩ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ) ΕΙΝΑΙ ΕΥΚΟΛΟ ΝΑ ΛΕΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΔΙΑΦΟΡΑ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΠΩ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ Σ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΕΝΤΙΜΩΣ ΑΣΧΟΛΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΤΑ ΚΟΙΝΑ. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ.ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑ ΛΑΘΟΣ ΑΠΟ ΑΠΕΙΡΙΑ... ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ.ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΑΥΤΟΙ ΔΡΟΥΝ , ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΝ.ΑΝ ΒΕΒΑΙΑ ΑΠΟΔΕΙΧΘΕΙ ΔΟΛΟΣ ΚΑΙ ΑΠΑΤΕΩΝΙΆ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΘΕΙ Ο ΕΝΟΧΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΕΣ ΚΥΡΩΣΕΙΣ.
    ΣΤΟ ΜΕΤΑΞΥ ΑΣ ΣΚΕΦΤΟΥΜΕ ΟΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΟΝΤΕΣ ΚΑΙ ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΙ, ΑΦΗΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΗ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΕΝΩ ΑΛΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΣΤΑ ΚΑΦΕΝΕΙΑ Ή ΣΤΟ ΣΠΙΤΑΚΙ ΤΟΥΣ ,ΑΥΤΟΙ ΣΥΝΕΔΡΙΑΖΟΥΝ , ΤΡΕΧΟΥΝ,ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΞΕΡΟΥΜΕ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΘΑ ΝΟΙΑΣΤΕΙ.ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΙΓΟ ΑΥΤΟ.ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 5:19 εσυ είσαι σίγουρα πικραμένος .όσο για την κάθοδο στις αυτοδιοικητικές εκλογές σας περιμένουμε το 2023 όχι για για το 80% που πήραμε αλλά 90% θα πάρει ο Τριανταφυλλάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Καλή επιτυχία Χριστίνα ήρεμα χωρίς νεύρα κ άγχος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Δεν θα ξαναxaso δημοτικό συμβούλιο, τα μαργαριτάρια θα γίνουν viral

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Όλοι εσείς που βγάζετε τα κόμπλεξ σας, την κακία σας και την σκατοψυχία σας για κοιτάξτε το. Καλή επιτυχία στο νέο Προεδρείο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Ρε χωριάτη ξέρεις τι σημαίνει η λέξη viral?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Χριστινάκι συγχαρηρητήρια για την εκλογή σου και καλή δύναμη στα νέα σου καθήκοντα. Καλησπέρα από Χρυσοβίτσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Καλό θα ήταν να υπάρχει και λίγος σεβασμός .συγχαρητηρια Χριστίνα για την εκλογή σου ,πολλοί θα βγάλουν ζήλεια γιατί πολλοί είναι αυτοι που θα επιθυμούσαν να είναι στην θέση σου .απέδειξε σε όλους τι αξίζεις

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χριστίνα συγχαρητήρια να έχεις το νου σου γιατί τα συμβουλια είναι αντροκρατουμενα μην χαρίζεσαι σε κανεναν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. ΓΙΑΤΊ ΔΕΝ ΤΑ ΛΈΤΕ ΟΠΩΣ ΕΊΝΑΙ? άμα τολμαγε ας μην έβαζε τη Χριστίνα...ξερει κι αυτός κι αυτήν, κι όποιος θέλει αντί να μου απευθύνει το λόγο να πάει να τους ρωτήσει και αν έχουν μπεσα να πουν αλήθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Χριστίνα προχώρα μπροστά. Μπορείς να αποδείξεις ότι θα τα καταφέρεις για άλλη μια φορά και άσε τους κακεντρεχείς και κομπλεξικούς ξερόλες να λένε.
    Σημ.: και τι δεν θα έδινα για μια φωτο, εσύ μαζί με τον "γίγαντα" της δημοσιογραφίας, ξερόλα και επικριτή των πάντων που σε πρόσφατο άρθρο του έχυσε αρκετό σκουροπράσινο μελάνι για το πρόσωπό σου. Το βλέμμα σου προς αυτόν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Το δηλητήριο που εσύ σταζεις, τι χρώμα έχει; Μπλε σκούρο, η κατάμαυρο; Δάσκαλε που δίδασκες.....

      Διαγραφή
  21. Για πιο δηλητήριο μιλάς 7:50 μ.μ. .Τι δεν καταλαβαίνεις; Ο εν λόγω τύπος επιτίθεται αναίτια σε ένα πρόσωπο που δεν το γνωρίζει, όπως προκύπτει από τα γραφόμενά του και μάλιστα στη μοναδική γυναίκα του Δημοτικού Συμβουλίου!
    Αλλά όποιος έχει τη μυγα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για το δικό σου μεγάλε φεμινιστη, που, επίσης επιτιθεσαι, σε έναν άνθρωπο που δεν γνωρίζεις και δεν σε γνωρίζει....

      Διαγραφή
  22. Πάμε όλοι μαζί με την νέα κίνηση που ετοιμάζεται στο Δήμο Ξηρομέρου. Εγώ δηλώνω ότι θα είμαι υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος της νέας κίνησης. Η νυν δημοτική αρχή να ετοιμάζεται για την αντιπολίτευση. Μείζονα, ελλάσονα όπου τους κατατάξει ο λαός του Ξηρομέρου. Πάντως δημαρχία δεν θα ξαναδούν ούτε στα πιο τρέλα τους όνειρα. Λίγο έμεινε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. 9:17 εσυ ντρέπεσαι να πεις το ονομα σου . Θα είσαι υποψήφιος; θα σε καταπιεί με μια μπουκιά ο Τριανταφυλλάκης . Δεν εβαλες μυαλό το 19 . Έχεις ιδέα τι σε περιμένει το 23;

      Διαγραφή
    2. ποιός ειν' αυτός ? κανενας νέος μάγος της ανταρκτιλής ή μάγος εξ'αφρικής ?

      Διαγραφή
  23. ποιους εισαι λαλαμ η ποια εισαι συ τσουπραμ?

    αμ ξυπνησε το ποπολο και βλεπει τδιαφορα των τουρινων με τναφεντια σας

    τα πενηνταρκα των σωτηρων δεν περνανε τωρα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Εγώ ειμι η βλάχα η όμορφη. Που θα σας πάει τρένο τριανταφυλλάκια και τριανταφυλλίτσες. Ετοιμαστείτε για την αντιπολίτευση. Θα χαλάσω όσα χρειαστεί αφού θα ασχοληθώ πρώτη φορά με τα κοινά του τόπου καταγωγής μου, με βέβαιη την νίκη. Τρένο🚂🚋🚃🚋🚃🚋🚃 θα σας πάω. Τρένο🚂🚋🚃🚋🚃🚋🚃.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. 11 52 βλαχα ομορφη ,σε περιμενει ο βλαχος να σε τακτοποιησει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Βλάχο και πολλούς άλλους βλάχους σαν εσένα θα σας πάω τρένο. Είναι ατέλειωτα τα χρήματα 🤑💸💵💴💶💰💳 που θα χαλάσω για τις εκλογές. Τα χω πάρει άγρια και στις εκλογές θα σας γονατίσω. Τέλος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. 5:37 μμ. Θα είναι τέτοια η ήττα που δεν θα ξέρετε που να κρυφτείτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο