Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2022

ΜΕΣΟΛΟΓΓΙ. ΜΕ ΛΑΜΠΡΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΣΥΓΚΙΝΗΣΗ Ο ΕΟΡΤΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΘΕΟΦΑΝΕΙΩΝ

 


Ο τοποτηρητής Μητροπολίτης Ναυπάκτου και Αγίου Βλασίου κ.κ. Ιερόθεος τέλεσε τον Αγιασμό των Υδάτων στο Μεσολόγγι, μετά την τεράστια απώλεια του μακαριστού  Μητροπολίτη Αιτωλίας και Ακαρνανίας κυρού Κοσμά.
Διαβάστε περισσότερα »

Τα Άγια Θεοφάνεια γιορτάστηκαν με κάθε λαμπρότητα και κατάνυξη, με την δοξολογία που τελέστηκε στον Ιερό Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Σπυρίδωνα και τον Αγιασμό των Υδάτων.  Στο εσωτερικό του Ναού υπήρχαν ελάχιστοι πιστοί που τηρούσαν τις αποστάσεις, καθώς και οι επίσημοι.

Ο καιρός είναι ιδιαίτερα καλός και αυτό βοήθησε πολλούς να πέσουν στα νερά του λιμανιού του Μεσολογγίου, προκειμένου να έχουν την ευλογία του Τιμίου Σταυρού για μια καλή χρονιά.

Τυχερός στάθηκε ο Γιάννης Τσικνιάς, ο οποίος, ενώ έχει πέσει πολλές φορές για τον Σταυρό, φέτος ήταν η πρώτη χρονιά που κατάφερε να τον πιάσει. Μιλώντας στην ΑΙΧΜΗ απηύθυνε τις θερμότερες ευχές του σε όλο τον κόσμο για καλή χρονιά και  εξέφρασε την συγκίνησή του για την φετινή ευλογία που έλαβε, καθώς πρόσφατα «έφυγε» από τη ζωή ένα πολύ κοντινό του πρόσωπο.

Τις καλύτερες ευχές τους απηύθυναν: ο Μητροπολίτης κ.κ. Ιερόθεος ο οποίος στο κυρηγμά του ανέλυσε στους πιστούς και την σημασία της σημερινής ημέρας, ο Δήμαρχος Μεσολογγίου Κώστας Λύρος και ο βουλευτής Αιτ/νίας Δημήτρης Κωνσταντόπουλος που φέτος τίμησε με την παρουσία του το Μεσολόγγι.

aixmi-news.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο