Δευτέρα 3 Ιανουαρίου 2022

Νικόλαος Ζώγας : Ο Δήμος Ξηρομέρου έχασε την ευκαιρία να εγκριθεί στον Πολεοδομικό Σχεδιασμό!!!


Καλή Χρονιά με υγεία σε όλο τον κόσμο!

Η Καλή μέρα λένε ότι φαίνεται από το πρωί!

Έτσι και για τον Δήμο μας δυστυχώς τα νέα δεν είναι όπως τα περίμεναν οι Δημότες σύμφωνα με τις προεκλογικές δεσμεύσεις!
Η ΑΝΙΚΑΝΟΤΗΤΑ της Δημοτικής Αρχής αποδεικνύεται καθημερινά!.....
Η ευκαιρία να εγκριθεί ο Δήμος μας στην χρηματοδότηση πολεοδομικού σχεδιασμού ΧΑΘΗΚΕ!
Οι Δημότες το περίμεναν πως και πως αλλά ο Δήμος δεν έδειξε το κατάλληλο ενδιαφέρον να αφιερώσει λίγο χρόνο να συντάξει μια απλή αίτηση!
Φαίνεται ότι δεν περισσεύει χρόνος για τέτοια σοβαρά ζητήματα και ο Δήμος διοικείται μέσω Διαδικτύου!
Αγαπητοί Δημότες, σας επισυνάπτω το επίσημο έγγραφο ΦΕΚ (φύλλο εφημερίδας κυβερνήσεως) όπου έχουν δημοσιευτεί οι Δήμοι που έχουν εγκριθεί στη χρηματοδότηση πολεοδομικών σχεδίων (όπως ο Δήμος Ακτίου-Βόνιτσας ) και ειδικών πολεοδομικών σχεδίων (όπως οι Δήμοι Αγρινίου και Θέρμου)
Με σεβασμό και εντιμότητα απέναντι στους Συνδημότες μου!

Ο Ανεξάρτητος Δημοτικός Σύμβουλος Ξηρομέρου

Ζώγας Νικόλαος







17 σχόλια:

  1. H ΕΠΙΤΟΜΗ ΤΟΥ ΛΑΙΚΙΣΜΟΥ . ΑΠΟΡΩ ΠΩΣ ΨΗΦΗΣΕ Ο ΚΟΣΜΟΣ ΝΑ ΤΟΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ Ο ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΣ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τραβά σαπερα που θα ακούμε εσένα....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΛΟΙ ΟΙ ΔΗΜΟΙ ΣΤΑΔΙΑΚΑ ΘΑ ΕΓΚΡΙΘΟΥΝ. ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΠΟΥΦΟΣ ΚΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Άσχετος . πριν γράψεις ότι σου κατέβει ρώτα και καναν άνθρωπο που ξέρει . τράβα σχολείο πρώτα και μετα κανε και αρθρογραφία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. 8:33 KAI 8:18 ΕΥΤΥΧΩΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΑΥΤΟΣ ΓΙΑ ΝΑ ΜΑΣ ΑΝΟΙΓΕΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΤΑ ΘΕΛΕΤΕ ΝΑ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΛΕΙΣΤΑ.

    ΝΙΚΟ ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ΠΡΟΧΩΡΑ, ΤΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΘΑ ΚΑΤΑΡΡΕΥΣΕΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΕΓΓΡΑΦΟ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΔΕΙΞΕ Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ.ΕΧΕΤΕ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΝΑ ΑΛΛΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΠΟΥ ΝΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΛΕΕΙ ΨΕΜΜΑΤΑ ΔΕΙΞΤΕ ΤΟ ΑΛΛΙΩΣ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΕΤΕ ΛΑΙΚΙΣΜΟ Κ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΕΤΑΙ ΑΠΛΑ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΤΡΩΤΕ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΓΚΡΙΣΕΙΣ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αμα δεις ασπρη μερα ...γραψε μας
      Περιμενε και ερχετε

      Διαγραφή
  8. Ο ΔΗΜΟΣ ΞΗΡΟΜΕΡΟΥ ΕΧΕΙ ΥΠΟΒΑΛΕΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΠΡΟΒΛΕΠΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΑΙΤΗΜΑ ΑΠΟ ΤΟ 2020 ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΕΙ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΥΜΒΟΥΛΙΟ --> ΨΕΜΑ ΣΟΥ 1 ΝΙΚΟ
    Ο ΔΗΜΟΣ ΕΧΕΙ ΖΗΤΗΣΕΙ ΠΑΛΙ ΜΕ ΕΠΙΣΗΜΟ ΕΓΓΡΑΦΟ ΝΑ ΠΡΟΗΓΗΘΕΙ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΠΑΚΕΤΟ ΤΩΝ ΔΗΜΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΜΠΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΑΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΣΩΣΤΗΣ ΧΩΡΟΘΕΤΗΣΗΣ ΤΩΝ ΜΟΝΑΔΩΝ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΑΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΟΛΟΥΝ ΤΥΧΑΙΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΑΖΟΥΝ ΤΩΡΑ --> ΨΕΜΑ ΣΟΥ 2 ΝΙΚΟ
    ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΦΟΡΑ ΚΑΘΑΡΑ ΚΑΙ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΟΝ ΔΗΜΟ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΠΡΕΠΟΥΝ ΕΓΚΑΙΡΑ ΚΑΙ ΣΩΣΤΑ. ΑΝΤΙ ΛΟΙΠΟΝ ΝΑ ΓΛΥΦΕΙΣ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟ ΛΙΒΑΝΟ ΜΕ ΣΑΛΙΑ ΟΛΗ ΜΕΡΑ ΚΑΝΟΝΤΑΣ ΤΟΥΣ ΚΑΚΟ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ, ΚΑΝΕ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΣΟΥ ΚΑΙ ΚΑΝΕ ΤΑ ΠΑΡΑΠΟΝΑ ΣΟΥ ΣΕ ΑΥΤΟΥΣ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΤΙΣ ΑΠΟΦΑΣΕΙΣ. ΕΠΙΣΗΣ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΑΥΤΟ ΘΑ ΛΥΘΕΙ ΚΑΙ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΠΟΑΥ ΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΕΡΙΜΕΝΕΙ ΤΙ ΘΑ ΟΡΙΣΕΙ Ο ΠΟΛΕΟΔΟΜΙΚΟΣ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΤΟ ΖΗΤΑ ΚΑΙ Η ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΑΓΩΝΑ. ΘΑ ΤΟ ΜΑΘΟΥΝ ΟΙ ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΗΤΕΣ ΝΙΚΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΤΡΑΒΗΞΟΥΝ ΠΑΛΙ ΤΟ ΑΥΤΑΚΙ.

    ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΣ ΤΟ ΔΗΜΟ ΣΟΥ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΙΣΑΙ ΑΣΧΕΤΟΣ. Η ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ. ΠΗΡΕΣ ΚΑΙ ΑΝΤΕΓΡΑΨΕΣ ΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟ ΤΟ ΜΕΣΟΛΛΟΓΙ ΠΟΥ Ο ΠΑΝΟΣ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΟΜΩΣ ΑΣΚΗΣΕ ΚΡΙΤΙΚΗ ΣΤΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΣΩΣΤΑ ΚΑΙ ΕΣΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΤΕΘΕΙΣ ΣΤΟ ΔΗΜΟ ΓΡΑΦΟΝΤΑΣ ΨΕΜΑΤΑ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΚΑΝΕ ΚΑΝ ΑΙΤΗΣΗ ΕΝΩ ΕΧΕΙ ΚΑΝΕΙ ΠΡΩΤΟΣ ΠΡΩΤΟΣ ΑΠΌ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΜΕΡΑ ΠΟΥ ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. χα χα χα
    αμα μπει ο δημος παει η ποαυ. πες στη κυβερνηση σου νικο να εγκρινει την αιτηση που υπαρχει και ας λες ψεμα οτι δεν υπαρχει. ασε το γλειψιμο στους κυβερνοντες αν νοιαζεσαι και τα σαλια στους ιχθυοκαλλιεργητες και στους τουραλιαδες. σε εχουν παρει ολοι χαμπαρι και θα λαβεις τα δεοντα αν κατεβεις στις εκλογες

    τα παιδακια που σου σπασανε το τζαμι τα βρηκες?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έννοια σου, πίσω έχει η αχλάδα την ουρά, είναι γνωστά τα άγνωστα καλοπαιδακια.

      Διαγραφή
  10. ποιος δημος εχασε την ευκαιρια?? εχει κανει αιτηση πρωτος!!!!!

    για τη κυβερνηση σου δεν εχεις κουβεντα?? προβατα θεωρεις τον κοσμο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. 11:14 AFOY EKANE APO TOYS PROTOYS GIATI DEN EINAI OYTE KAN STOYS TELEYTAIOYS????????????????????????????????/

    DVSE MAS APODEIKTIKA EGGRAFA, DEIJE MAS THN AITHSH ME TON ARI8MO PROTOKOLOY GIA NA SE PISTEPSOYME, ALLA O PNIGMENOS APO TA MALLIA TOY PIANETAI

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. 11:14 που πηγε το νικολασ?
    ενημερωσε μας γιατι ο ζωγασ μαλλον σε ποναει με οτι γραφει, δε σε βλεπου καλα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Κύριε Ζώγα το να είσαι δημοτικός σύμβουλος είναι σοβαρή υπόθεση.
    Το ΦΕΚ που δημοσιεύεις σημαίνει Κυβερνητική απόφαση και είναι ψέμα αυτό που αναφέρεις ότι ο Δήμος δεν έχει κάνει αίτηση. Ιούνιο του 2020 βγήκε η πρόσκληση για τα Τοπικά Πολεοδομικά Σχέδια, Αύγουστο του 2020 έκανε αίτηση ο Δήμος και μάλιστα ζήτησε να μπει και στους 200 πρώτους Δήμους λόγο του θέματος της ΠΟΑΥ με τα ιχθυοτροφεία.

    https://www.dimosxiromerou.gr/120-anakoinoseis-epitropis-agona/3043-epistoli-tou-dimarxou-ksiromerou-pros-ton-yfypourgo-perivallontos-kai-energeias-k-k-dimitri-oikonomou-o-dimos-exei-ypovallei-aitima-gia-ekponisi-topikoy-poleodomikoy-sxediou

    Αν δεν το ήξερες και το μαθαίνεις τώρα οφείλεις άμεσα μία συγνώμη για την παραπλανητική σου ανακοίνωση, και πρέπει να φροντίσεις να γνωρίζεις τα θέματα του Δήμου, είναι υποχρέωση σου ως δημοτικός σύμβουλος αλλιώς αυτό ονομάζεται ανικανότητα. Αν το ήξερες τότε είσαι κάποιος που συνειδητά λέει ψέματα στους δημότες και τους παραπλανεί με ψευδής ειδήσεις.
    Άρα θα έπρεπε να βέλη σου να τα στρέψεις στη Κυβέρνηση και όχι με μικροπολιτική στόχευση στο Δήμο. Οι αυτοδιοικητικοί έχουν ορκιστεί να υπερασπίζονται το τόπο τους και τους κατοίκους του και όχι το κόμμα τους που είναι στη Κυβέρνηση.
    Εσύ πουλάς φύκια για μεταξωτές κορδέλες και ζεις ακόμα στην εποχή του Γκρούεζα, ξέρεις πίνουν νερό στο όνομα σας κύριε Υπουργέ που τους φτιάχνετε ΠΟΑΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Πώς την πάτησες έτσι ρε μεγάλε Νικόλα 😂🤣😂🤣😂🤣😂🤣

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Νίκο νομίζω ότι είσαι καμμενο χαρτί και το έκανες μόνος σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο