Παρασκευή 14 Ιανουαρίου 2022

Ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ιατρική ημερίδα, που διοργανώνεται το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, από την Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ», με κύριο θέμα την πανδημία και τις συνέπειες από τον Κορωνοϊό SARS-CoV-2.

 


Ενημερωθήκαμε για μία πολύ ενδιαφέρουσα διαδικτυακή ιατρική ημερίδα, που διοργανώνεται το Σάββατο 15 Ιανουαρίου, από την Εταιρεία Γενικής/Οικογενειακής Ιατρικής Ελλάδος «ΙΠΠΟΚΡΑΤΗΣ»,.....
Διαβάστε περισσότερα »
με κύριο θέμα την πανδημία και τις συνέπειες από τον Κορωνοϊό SARS-CoV-2.
Στην ημερίδα συμμετέχουνε και οι δικοί μας από το Ξηρόμερο: Ο κ. Ιωάννης Χρόνης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός - Συντονιστής Διευθυντής Κ.Υ Μύτικα Αιτ/νίας, η κα Σοφία Χολή, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός ΕΠ Β΄ Ε.Σ.Υ - Επιστημονικά Υπεύθυνη Κ.Υ Αστακού Αιτ/νίας, ο κ. Κωνσταντίνος Ποσονίδης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός - Διευθυντής Ε.Σ.Υ Π.Ι Αγγελοκάστρου - Συντονιστής 3ης ΤΟ.Μ.Υ Αγρινίου, ο οποίος πολύ συχνά ενισχύει τα Κ.Υ. Μύτικα και Αστακού και καθώς και ο κ. Παναγιώτης Σταμάτης, Γενικός/Οικογενειακός Ιατρός ΕΠ Β΄ Ε.Σ.Υ - Επιστημονικά Υπεύθυνος Κ.Υ Κατούνας Αιτ/νίας, ο οποίος με τη σειρά του ενισχύει κατά καιρούς το Κ.Υ. Αστακού.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο