Πέμπτη 20 Ιανουαρίου 2022

Προσωρινός ανάδοχος στο 1ο πρακτικό της δημοπρασίας, για το έργο «Παρεμβάσεις εξοικονόμισης ενέργειας στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Αστακού και στο κτίριο του Γυμνασίου Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 566.680 €.


Στην ιστοσελίδα του Δήμου Ξηρομέρου, αναρτήθηκε στις 9 Δεκεμβρίου 2021, πρόσκληση - γνωστοποίηση για την διακήρυξη δημοπρασίας του έργου «Παρεμβάσεις εξοικονόμισης ενέργειας στο κτίριο του Δημοτικού Σχολείου Αστακού και στο κτίριο του Γυμνασίου Αστακού του Δήμου Ξηρομέρου», προϋπολογισμού 566.680 € (δείτε
εδώ)......

Η συγκεκριμένη πρόσκληση - γνωστοποίηση έγινε προκειμένου, όποιος θέλει και έχει τις απαραίτητες εκ του νόμου προϋποθέσεις, να συμμετέχει στον διαγωνισμό, δίνοντας την προσφορά του.

Ο διαγωνισμός έγινε, ανακηρύχτηκε προσωρινός ανάδοχος με το 1ο πρακτικό της δημοπρασίας. Τα επόμενα βήματα είναι ο προσωρινός ανάδοχος να καταστεί οριστικός με την σύνταξη του 2ου και 3ου πρακτικού της δημοπρασίας, να υπογραφεί η σύμβαση με τον ανάδοχο και κατόπιν να γίνει εγκατάσταση του εργολάβου και να εκκινήσει το έργο.

Δείτε εδώ το επίσημο έγγραφο με τον προσωρινό ανάδοχο.



mytikaspress

1 σχόλιο:

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο