Τρίτη 30 Ιουνίου 2020

Τελικά θέλουμε νοικοκυριό, τάξη και συμμάζεμα στην ύδρευση του Δήμου Ξηρομέρου;


Σήμερα νιώθουμε την ανάγκη να γράψουμε την επώνυμη γνώμη μας για να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια που γίνεται από τον νέο Αντιδήμαρχο και την νέα δημοτική αρχή, για να αλλάξει όλη αυτή η δυσάρεστη κατάσταση, να μπει επιτέλους νοικοκυριό, τάξη και συμμάζεμα στην ύδρευση του Δήμου Ξηρομέρου, να εισπραχτούν οφειλές, να πέσουν τα δημοτικά τέλη ύδρευσης, να αυξηθεί η επάρκεια του νερού, να γίνει πιο σωστή η ποιότητα του.....

Η γνώμη μας είναι ότι οφείλουμε όλοι οι πολίτες να στηρίξουμε αυτή την προσπάθεια, γιατί στο θέμα της ύδρευσης αυτό που συμβαίνει είναι πραγματικά ένα χάος. Έχουμε φτάσει σήμερα στο και πέντε, δεν έχουμε άλλο την πολυτέλεια να αφήνουμε αυτή την κατάσταση να συνεχίζεται.
Η προσπάθεια είναι δύσκολη και μέχρι τώρα κανείς δεν αναλάμβανε το πρόσκαιρο πολιτικό κόστος και τις αντιδράσεις για να βάλει τάξη. Σήμερα φαίνεται ότι πλέον υπάρχει σαφή πολιτική βούληση να διορθωθούν τα κακώς κείμενα.
Από όλα τα Δημοτικά Συμβούλια που γίνονται από το 2010 που συστάθηκε ο Καλλικρατικός Δήμος Ξηρομέρου και φροντίζοντας να παρακολουθούμε τα θέματα, ακούμε συνεχώς από όλους τους δημοτικούς συμβούλους, όλων των παρατάξεων, να περιγράφεται συνεχώς η ίδια κατάσταση για παράνομες παροχές, παροχές χωρίς ρολόγια, παροχές με χαλασμένα ρολόγια, στρατηγικούς κακοπληρωτές που δεν έχουν πληρώσει ποτέ, αλλά ενώ όλοι συμφωνούν ότι η κατάσταση αυτή είναι απαράδεκτη και δεν πάει άλλο, όλα αυτά τα χρόνια το θέμα όχι να μην λύνεται, όχι να μην βελτιώνεται, αλλά το αντίθετο να επιδεινώνεται χρόνο με τον χρόνο.
Ένας κανονισμός ύδρευσης ψηφισμένος ομόφωνα στο Δημοτικό Συμβούλιο απ' όλες τις παρατάξεις έχει καταντήσει στην πράξη ένα κουρελόχαρτο που δεν εφαρμόζεται και κανείς δεν λαμβάνει υπ' όψη.
Κάτι λοιπόν πάει πολύ λάθος εδώ... κάτι δεν γίνεται καλά τόσα χρόνια...
Μακάρι λοιπόν αυτή η προσπάθεια του νέου Αντιδημάρχου να συνεχιστεί και η κατάσταση με το πέρασμα του χρόνου να βελτιώνεται, γιατί να λυθεί δια μαγείας και μονομιάς σε όλη την έκταση του Δήμου Ξηρομέρου αυτό είναι αδύνατο.
Τι δικό μας ερώτημα προς όλους εμάς του πολίτες είναι: Θέλουμε πραγματικά να αντιμετωπιστεί αυτό το πρόβλημα ή μόνο στα λόγια το διακηρύσσουμε;
mytikaspress

8 σχόλια:

  1. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΔΗΜΗΤΙΟ ΕΟΣ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΟΛΛΕΣ Η ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟΓΙΑ. ΚΟΨΤΕΣ ΟΛΛΕΣ ΜΑ ΟΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΙΟΣ ΚΑΝΤΕ ΓΕΟΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΝΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΓΙΟΔΗΜΗΤΙΟ ΕΟΣ ΤΟΝ ΑΣΤΑΚΟ ΟΛΛΕΣ Η ΠΑΡΟΧΕΣ ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΕΧΟΥΝ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΡΟΛΟΓΙΑ. ΚΟΨΤΕΣ ΟΛΛΕΣ ΜΑ ΟΛΛΕΣ ΓΙΑΤΙ ΒΑΡΕΘΗΚΑΜΕ ΑΛΛΙΟΣ ΚΑΝΤΕ ΓΕΟΤΡΗΣΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΝΕΡΟ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Μραβο στην δημοτικη αρχη να μπει μια ταξη για να εχουμε νερο στον αστακο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Στην αλυζια υπάρχουν παράνομες παροχές?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τελικά την μια μέρα κόβουν μια παράνομη παροχή και μετά από πιέσεις και απειλές την ξανά κάνουν επανασύνδεση

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά είσαι μεγάλος ρεπόρτερ 4.48
    Κάτσε να πάρω τον ΑΝΤ1 να σε προσλάβει τέτοιο σαΐνι μην πάει χαμένο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΑΝ ΓΙΝΕΤΑ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗ ΠΑΛΗ ΚΑΙ ΜΕΝΕΙ Ο ΑΣΤΑΚΟΣ ΧΟΡΙΣ ΝΕΡΟ ΝΡΟΠΗ 2020

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Γιατί ρε mytikaspress πριν έκανες δημοσιογράφια? Δεν έλεγες τη γνώμη σου ή ξαφνικά έμαθες από δημοσιογράφια? Η γνώμη μας είναι η κίτρινος τύπος η εγωισμός η παραπληροφορηση.
    Στο θέμα μας. Στα σπίτια οι νοικοκυρές πρώτα νοικοκυρευουβ το σπίτι τους και μετά πάνε στο γείτονα. Ξέρεις τι σημαίνει αυτό? Ότι δεν κάνουν διακρίσεις. Είτε φίλος ειτε ξάδερφος είναι ψηφοφόρος αν έχει παρανομία την πληρώνει... Όχι επιλεκτικά γιατί τότε λέγεται κομπλέξισμοσ. Και τιμωρία σε όσους τόλμησαν και ψήφισαν αλλού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο