Κυριακή 7 Ιουνίου 2020

Τα ξενοδοχεία του Αγρινίου, «Εσπερια» και «Μαρπεσα» επισκέφθηκε ο Σπήλιος Λιβανός


        Τα ξενοδοχεία του Αγρινίου, «Εσπερια» και «Μαρπεσα» επισκέφθηκε ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας κ. Σπήλιος Λιβανός, με την ευκαιρία της επανέναρξης λειτουργίας τους μετά την πανδημία του κορωνοϊού.
Όπως τόνισαν οι ξενοδόχοι, η πρώτη εικόνα από την επαναλειτουργία τους είναι πολύ ενθαρρυντική για την αγορά και τις προσδοκίες τόσο των κρατήσεων και διανυκτερεύσεων, όσο και των εστιατορίων και καφέ τους.
Ο κ. Λιβανος εξέφρασε την ικανοποίηση του για τα πρώτα αυτά αισιόδοξα σημάδια, που δημιουργουν, οπως είπε, βάσιμες προσδοκίες ότι η χώρα μας θα κατορθώσει να περιορίσει σε κάποιο βαθμό τις σημαντικες απώλειες από το παγκόσμιο αλλά και το εγχώριο lockdown.
Ο κ. Λιβανός είχε την ευκαιρία να συζητήσει διεξοδικά με τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό για τις προκλήσεις της νέας περιόδου που εγκαινιάζεται, ταυτόχρονα με τη σταδιακή επαναφορά στην προ της πανδημίας καθημερινότητα.
Οι ξενοδοχειακές επιχειρήσεις και οι εργαζόμενοι σε αυτές επλήγησαν σημαντικά από το lockdown, γι αυτό και ήταν από τους κλάδους που η κυβέρνηση στήριξε ενεργά από την πρώτη στιγμή της υγειονομικής κρίσης.
Ο Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος της ΝΔ, υπογράμμισε ότι πέραν, του τουρισμού από το εξωτερικό, το πρόγραμμα για τον οποίον ήδη ανακοινώθηκε από τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, είναι ειλημμένη απόφαση της κυβέρνησης να στηρίξει δραστικά τον εσωτερικό τουρισμό, τον κοινωνικό τουρισμό και τον τοπικό τουρισμό, με τολμηρά μέτρα που θα ανακοινωθούν τις επόμενες ημέρες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο