Παρασκευή 5 Ιουνίου 2020

Νέος Αντιδήμαρχος Ξηρομέρου, ο Ναυπηγός - Μηχανολόγος Μηχανικός Ε.Μ.Π., κ. Φίλιππος Σαμαλέκος από την Παλαιομάνινα.




Πηγή: Facebook.

Post Προέδρου Τ.Κ. Αγράμπελου κ. Δημήτρη Τάγκα:
«Συνάντηση με τον νέο Αντιδήμαρχο Ξηρομέρου κ. Φίλιππο Σαμαλέκο και τους Προέδρους Τ.Κ. Παλαιομάννινας κ. Σπύρο Ζώγα, Τ.Κ. Στρογγυλοβουνίου κ. Δημήτρη Χολέβα και Τ.Κ. Αγραμπέλου κ. Δημήτρη Τάγκα.
Εποικοδομητική συζήτηση για εύρεση λύσεων σε διάφορα θέματα που αφορούν τα χωριά μας.
Ευχαριστούμε τον νέο Αντιδήμαρχο για την κατανόηση των θεμάτων. Ευελπιστούμε να δοθούν λύσεις»......

 ------------------------
 ΜΥΤΙΚΑΣ PRESS: Είναι κοινό μυστικό ότι εδώ και λίγες ημέρες ο κ. Φίλιππος Σαμαλέκος από την Παλαιομάνινα, είναι ο νέος Αντιδήμαρχος του Δήμου Ξηρομέρου, που παίρνει τις αρμοδιότητες και τα καθήκοντα του κ. Κώστα Λαΐνά, που αποχωρεί από την θέση του Αντιδημάρχου.
Ο νέος Αντιδήμαρχος είναι απόφοιτος του Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, με σπουδές ως Ναυπηγός - Μηχανολόγος Μηχανικός, με βιογραφικό εργασίας ως ερευνητής Μηχανικός στο Πανεπιστήμιο Strathclyde του Ηνωμένου Βασιλείου, στο Ελληνικό Κέντρο Θαλάσσιων Ερευνών, στον ιδιωτικό τομέα ως Επιθεωρητής Εμπορικών Πλοίων στον Ελληνικό Νηογνώμονα και τη περίοδο 2007-2008, ως διευθυντής λειτουργίας του λιμένα Πλατυγιαλίου της ΝΑΒΙΠΕ.
Επίσημα ακόμα εκκρεμούν οι σχετικές ανακοινώσεις και οι δικές μας πληροφορίες μιλάνε για απόφαση του Δημάρχου κ. Γιάννη Τριανταφυλλάκη, αλλά και της παράταξης της πλειοψηφίας, σε μία λογική να δοθούν ευκαιρίες σε νέα πρόσωπα της παράταξης να δείξουν την αξία τους, μέσα από παραγωγή έργου και καλύτερης αντιμετώπισης κάποιων προβλημάτων, χωρίς κανένας να περισσεύει και να μην είναι χρήσιμος.
Οι ευχές μας προς τον νέο Αντιδήμαρχο για καλή δύναμη και καλό έργο, προς όφελος του Δήμου και ΟΛΩΝ των δημοτών.
 mytikaspress

9 σχόλια:

  1. Ολοκλήρωσε το έργο του και αποχωρεί ο κύριος Λαϊνάς;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Για κύριε Σούλα απο Μύτικα Πρες θα έπρεπε να είναι κοινό μυστικό όπως επιβεβαιώνεις,δεν ειναι υποχρέωση του δημάρχου να ενημερώσει τους πολίτες; η και εκεί κοροϊδία;
    Γ.Σταθόπουλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Όλοι όσοι έκαναν καταγγελίες κ φώναζαν για το νερό τώρα που ανέλαβαν πόστα στη νέα δημοτική αρχή κρύβονται!! Έβαλαν μπροστά το σαμαλεκο κ αυτοί κάνουν πολιτική λέγοντας λόγια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μεγάλη απώλεια ο λαινας..... δεν υπάρχει δεύτερος.... Έλυνε τα θέματα άμεσα... οχτώ μήνες θεάρεστο έργο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Όλοι αυτοί της δημοτικής αρχής που φώναζαν για το νερό κ έκαναν καταγγελίες γιατί δεν ανέλαβαν τη θέση του κ σαμαλεκου? Έξω απ το χορό όμως ξέρουν να κάνουν κριτική. Τώρα λουφαξαν κ άφησαν τον σαμαλεκο να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά ενώ αυτοί θα κάνουν τους καλούς σε όλα όσους δισμσρτυροντσι!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΤΕΛΙΚΑ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΣΩΤΗΡΕΣ ΤΟΥ ΑΣΤΑΚΟΥ ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΤΑ ....... ΝΑ ΑΝΑΛΑΒΕΙ ΤΗΝ ΥΔΡΕΥΣΗ ΚΑΙ ΑΠΟΦΑΣΙΣΑΝ ΝΑ ΚΑΨΟΥΝ ΤΟ ΣΑΜΑΛΕΚΟ.ΜΟΝΟ ΛΟΓΙΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ο Σαμαλεκος είναι ένας επιστήμονας ο προηγούμενος αντιδήμαρχος που είναι τα πτυχία τού ξερολας και τίποτα άλλο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ηρθε ο γκαραγκουνης να βαλει σειρα???? Και ο Λαινας λιγα εφαγε τοσα χρονια ....δεν χορτασε???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η συνταγή για τους αντιδημάρχους της Βόνιτσας ΝΑ εφαρμοστεί και στον Δήμο Ξηρομέρου. ΑΠΟΦΟΙΤΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΜΕΣΟΝ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο