Δευτέρα 8 Ιουνίου 2020

Ξανά καθημερινή ενημέρωση για τα νέα κρούσματα!

       Δεν… πάει διακοπές ο κορονοϊός, ο οποίος δηλώνει ακόμη παρών.
Ο κορονοϊός… είναι εδώ παρά την χαλάρωση των μέτρων. Τα μαγαζιά ανοίγουν σταδιακά, η κίνηση σε Μέσα Μεταφοράς αυξάνεται, ωστόσο κανείς δεν πρέπει να επαναπαύεται.
Δεν είναι τυχαίο ότι ο κορονοϊός έχει ονομαστεί “αόρατος εχθρός” και για τον λόγο αυτό, ο μεγαλύτερος εχθρός είναι ο εφησυχασμός.
Κάτι που δυστυχώς ήδη… παρατηρείται. Και μόνο έτσι μπορεί να “μεταφραστεί” η εξής ανακοίνωση που εκδόθηκε πριν λίγο…


Και τι αναφέρει: “Από σήμερα, 8/6/2020, ο ΕΟΔΥ θα εκδίδει καθημερινά στις 18:00, Έκθεση επιδημιολογικής επιτήρησης λοίμωξης από το νέο κορονοϊό SARS-CoV-2″.
Ο κορονοϊός και ο μεγάλος φόβος
Να σημειωθεί εδώ πως υπάρχουν ήδη πληροφορίες για αύξηση κρουσμάτων κορονοϊού στην χώρα, ενώ επίσης θα πρέπει να υπενθυμιστεί αυτό που είχε πει ο κ. Χαρδαλιάς στην τελευταία του “ζωντανή” ενημέρωση με τον Σωτήρη Τσιόδρα.
“Αν μας ξαναδείτε τότε τα πράγματα θα έχουν δυσκολέψει“, ήταν η χαρακτηριστική του ατάκα. Η παραπάνω ανακοίνωση βέβαια κάνει λόγο για καθημερινή ανακοίνωση του ΕΟΔΥ, ωστόσο με τον εφησυχασμό που παρατηρείται, κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει τίποτα.

Πηγή: sinidisi.gr

5 σχόλια:

  1. Πάρτε το χαμπάρι για να σταματήσει ο κοροναϊος και να μην εξαπλωθεί το καλοκαίρι ταχύτατα πρέπει να σταματήσει η εισαγωγή τουριστών τι δεν καταλαβαίνετε, συμφωνώ ότι πήρε να δουλέψουν μαγαζιά- ξενοδοχεία όμως δεν γίνεται για αυτό το λόγο να κολλήσει όλος ο κόσμος τον ιό είναι βαριά η θέση τούς παίζονται συμφέροντα αλλά όπως έκλεισαν το χειμώνα τα πάντα μαγαζιά καφετέριες εκκλησίες κ.λ.π έτσι πρέπει να κάνετε και τώρα να πάρετε μια δυσκολη απόφαση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Στην Ελλάδα δεν υπάρχει Κορωναίος αν θα μας έρθει μόνο εισαγόμενος, δεν γίνεται από τη μια να θες τους τουρίστες για τα λεφτά τους και από την άλλη να μην έρθει ο ιός αυτά πάνε πακέτο. Την λύση την ξέρετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. να ερθουν προσφυγες κσι να εχουν κσι ολοχρονίς εισόδημα οι δωματιούχοι.

      Διαγραφή
  3. Παντού έγινε πανικός το τριήμερο από τον εσωτερικό τουρισμό. Για να δούμε τι θα γίνει σε 15 ημέρες και μετά μιλάμε για καλοκαίρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν μπορω να καταλαβω γιατι δεν θελουν τον εσωτερικο τουρισμο και βγηκαν ολοι στα καραουλια να κανουν δεησεις να ερθουν οι τουριστες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο