Πέμπτη 18 Ιουνίου 2020

ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΗΡΕΥΣ: ΓΙΑ ΑΠΟΛΥΣΕΙΣ ΦΥΛΑΚΩΝ


ΣΩΜΑΤΕΙΟ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΝΗΡΕΥΣ Α.Ε

ΙΧΘΥΟΚΑΛΛΙΕΡΓΕΙΕΣ ΝΟΜΟΥ ΑΙΤΩΛΟΑΚΑΡΝΑΝΙΑΣ «ΙΧΘΥΣ»
ΜΕΛΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΑΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΑΛΑΚΤΟΣ –ΤΡΟΦΙΜΩΝ- ΠΟΤΩΝ & ΕΡΓΑΤΙΚΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΑΓΡΙΝΙΟΥ
Αριθ. Απόφ. Πρωτοδικείου Μεσολογγίου 12/201 ,ΑΦΜ : 9971191843
ΑΣΤΑΚΟΣ Τ.Τ. 30006 email : somanirait@gmail.com τηλ : 6943253526, 6938560719
Αριθ. Πρωτ.  : 36                                                                                                                          17/06/2020


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Οι μάσκες έπεσαν! Τα πρόσωπα αποκαλύφτηκαν ! 
Καταγγέλλουμε τη διοίκηση του ΝΗΡΕΑ για την απόλυση συναδέλφων φυλάκων , δίνοντας τη φύλαξη σε μεγάλη ιδιωτική εταιρεία security, με πρόσχημα τον μη επαγγελματισμό των συναδέλφων, επικαλούμενοι και καπηλευόμενοι το θάνατο συναδέλφου φύλακα το 2018 !..... Τώρα το θυμήθηκαν τον μη επαγγελματισμό μετά από τόσα χρόνια λειτουργίας της εταιρείας; Είναι τουλάχιστον υποκριτικό και άδικο για τους συναδέλφους ! 
Καλούμε την εταιρεία να ανακαλέσει άμεσα τις άδικες αυτές απολύσεις. 
Επίσης καλούμε όλους τους συναδέλφους , είτε είναι μέλη του σωματείου είτε όχι, να δώσουν δυναμικό «παρών» στη Γενική Συνέλευση του σωματείου που θα γίνει τη Δευτέρα 22/06/2020 στον Αστακό, ώστε να καθορίσουμε τη στάση μας απέναντι σε αυτές τις απαράδεκτες πρακτικές της εταιρείας. 
Τέλος καλούμε όλους τους θεσμικούς φορείς της περιοχής μας να πάρουν θέση ξεκάθαρη. Όποιος δεν είναι μαζί μας , είναι εναντίον μας. 
ΤΟ Δ.Σ. 

13 σχόλια:

  1. Ο επαγγελματίασμος της εταιρίας όταν φύλακας χτυπήθηκε από ρεύμα κ πήγε να πεθάνει που είναι? Κ τώρα τους αδειάζουν χωρίς να να τους νοιάζει τίποτε?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Το επόμενο βήμα είναι να πάρουν Ινδούς με 400 ευρώ και να κρατήσουν μόνο τους προϊσταμένους όλοι καταλαβαίνουν γιατί τους θέλουν αυτούς....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οι 32 είχαν πιστοποίηση για τη δουλειά του φύλακα? Άδεια εξασκήσεις επαγγέλματος βάση νόμου είχαν? Αν όχι θα πρέπει να επέμβει η αστυνομικές αρχές κ η ισαγγελεια Αγρινίου. Καλά τα διμοσιευματα καλά τα σωματεία αλλά ο νόμος είναι για όλους το ίδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τη λες ρε καραγκιόζη δεν πρέπει να έχεις δουλέψει ποτέ στην άχαρη ζωή σου νούμερο ε νούμερο

      Διαγραφή
  4. Τι λες φίλε 5.04. Κ τώρα τσ6θυμηθηκε η εταιρία όλα αυτά? Μα δεν ντρέπεσαι λίγο?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Αυτά είναι τα αποτελέσματα της θεοποιησης της Εταιρείας αυτής στη περιοχή. Ένα τόσο όμορφο μέρος, με τέτοιες προοπτικές και να είναι 50 χρόνια πίσω σε σχέση με άλλα τουριστικά μέρη...Η τωρινή δημοτική αρχή και οι ανύπαρκτες προηγούμενες που έφεραν το τόπο σε αυτή την άθλια θέση που είναι να υποστηρίξει τους συμπολίτες μας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Το ξέρω ότι είναι άδικο αλλά τουλάχιστον αυτή απολύουν τους εργαζόμενους και τους αποζημιώνουν για φανταστείτε τόσα χρόνια στο πλατυγιάλι που τους έχουν δεκαήμερα που τραβάνε τα πάνδεινα για να δηλώσουν παραίτηση και να μειώσουν το προσωπικό χωρίς να αποζημιώσουν που ψάχνουν να βρουν χιλιάδες τρόπους για να μη δώσουν τις αποζημιώσεις. υπάρχουν και χειρότερα και πιο κακοί άνθρωποι όσο κι αν σας φαίνεται παράξενο. Ξέρουν ποιους βάζουν να διοικήσουν αυτή που μπορούν να πατήσουν επί πτωμάτων. Να δω το τέλος θέλω τι ψυχή θα παραδώσουν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Τα ιχθυοτροφεία δημιούργησαν κάποιες θέσεις εργασίας, πολύ λιγότερες από όσες ευαγγελίζονταν οι υποστηριχτές τους. Και τις κάλυψαν τις περισσότερες από ντόπιους, για να κάμψουν τις εύλογες αντιδράσεις της τοπικής κοινωνίας για τη βέβαιη ρύπανση τους περιβάλλοντος που την πληρώνει η τουριστική ανάπτυξη. Με κάποιους δημάρχους να κάνουν ψηφοσυλλεκτικό παιχνίδι με τις συμβάσεις. Τώρα ο ΝΗΡΕΑΣ αισθάνεται ισχυρός και πετάει στους δρόμους 32 οικογένειες, αναθέτοντας τη φύλαξη σε εταιρία σεκιούριτι με προφανώς μικρότερο κόστος. Οι θέσεις εργασίας για την τοπική κοινωνία θα χαθούν και θα της μείνει η ρύπανση με ότι αυτό συνεπάγεται σε βάρος της τουριστικής ανάπτυξης της περιοχής. Αγώνας... Αγώνας ... Αγώνας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Μόνο ο Πυθαγόρας τους πήγε κόντρα , όλοι οι άλλοι τους είχαν αγκαλιά .Με αποτέλεσμα να ωριμάσει όλη η παραλιακή ακτή από Αστακό μέχρι Μύτικα παραλίες και κόλποι, εφάμιλλη της Κεφαλονιάς κ Λευκάδας Πολύ μεγαλύτερη ΑΝΆΠΤΥΞΗ κπκ πολύ περισσότεραθ έσοδα θά είχε η περιοχή μας από τον Τουρισμό !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. δεν τους απελυσε. τους ειπε να αλλαξουν ποστο, αλλα δεν δεχονται γιατι οι φυλακες ειχαν μαθει να καααθοονται.ειναι βαρια η καλογερικη.οι υπολοιποι εργαζομενοι ειναι κοροιδα, βεβαια και ειναι κακο να γινονται απολυσεις, αλλα δεν ειναι τοσο τραγικα ,ας πανε στο αλλο ποστο που τους προταθηκε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Den tous eipe na alaksoun posto tous eipe oti mpori na xriasti kapious h eteria. A G O N A S ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Όταν μιλάς να ξέρεις τη λες νούμερο οι φύλακες ζητήσανε να τούς βάλει σε άλλο πόστο αλλά τους είπαν ότι θα τούς πάρουν εάν καί εφόσον υπάρξει θέση θα είναι επιλαχόντες.καραγκιοζη ε καραγκιόζη

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο