Τρίτη 2 Ιουνίου 2020

Δεύτερο συνεχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ξηρομέρου, με εκκωφαντικά απούσα την αξιωματική αντιπολίτευση. Η εξήγηση του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου (ηχητικό).


Σχετικά με Δημοτικά Συμβούλια με τηλεδιάσκεψη και την ομαδική απουσία της αξιωματικής αντιπολίτευσης από δεύτερο συνεχόμενο Δημοτικό Συμβούλιο, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κ. Ελευθέριος Κατσαούνης, στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο που έγινε με τηλεδιάσκεψη Πέμπτη 28 Μαΐου, κατέστησε σαφές ότι αυτό είναι πολιτική επιλογή της παράταξης «Δυνατό Ξηρόμερο - Πρώτα ο Πολίτης» και του επικεφαλής της κ. Ερωτόκριτου Γαλούνη.....
Ανάφερε χαρακτηριστικά ότι όταν ξεκίνησε η κρίση του κορονοϊού και τα Δημοτικά Συμβούλια γίνονταν δια περιφοράς, ο κ. Ερωτόκριτος Γαλούνης του διαμαρτυρήθηκε γι αυτό και του είπε, γιατί δεν τα κάνουμε και εμείς με τηλεδιάσκεψη όπως κάνουν οι άλλοι Δήμοι. Όταν ξεκινήσαμε Δημοτικά Συμβούλια με τηλεδιάσκεψη, ξαφνικά χωρίς καμία αιτιολογία απείχαν.
Εμείς γνωρίζουμε ότι η αξιωματική αντιπολίτευση αρχικά έδειξε θέληση να συμμετέχει στα Δημοτικά Συμβούλια με τηλεδιάσκεψη.
Ξαφνικά όμως κάτι άλλαξε βλέποντας το αλλιώς και έτσι για δύο συνεχόμενα Δημοτικά Συμβούλια, η αξιωματική αντιπολίτευση, μη επιτελώντας τον θεσμικό της ρόλο που είναι ο έλεγχος της συμπολίτευσης, είναι εκκωφαντικά απούσα, χωρίς να παρουσιάζει δημόσια κάποιο λόγο και αιτία.
mytikaspress. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο