Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Στον ανακριτή ο απατεώνας με τα χίλια πρόσωπα «Νίκος Κόντος» ή «Νικόλαος Κοντοστάθης»

     Μάστερ στην απάτη ο 47χρονος που οδήγησε στον θάνατο τουλάχιστον τρεις εκ των ασθενών του. Αναμένεται η δημοσιοποίηση των στοιχείων του.
Ενώπιον του ανακριτή οδηγείται τη Δευτέρα ο 47χρονος «δρ Θάνατος», που αυτοπαρουσιαζόταν σε χρόνια πάσχοντες ως διακεκριμένος ογκολόγος, αποσπώντας μεγάλα χρηματικά ποσά για θεραπείες πλήρους ίασης. Ο 47χρονος ψευτογιατρός βρίσκεται αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας κατά συρροή (για τους θανάτους τριών εκ των ασθενών του – δύο ανηλίκων 14 και 16 ετών αντίστοιχα και ενός 76χρονου), της απάτης, της αντιποίησης ιατρικού επαγγέλματος και της διακίνησης ναρκωτικών. Από τα στοιχεία της εν εξελίξει έρευνας, φαίνεται ότι η δράση του είχε ξεκινήσει από το 2016. 
Οπως προκύπτει υποδείκνυε στους ασθενείς-θύματά του να υποβληθούν σε εξετάσεις, μαγνητικές-αξονικές τομογραφίες κ.ά σε συγκεκριμένα διαγνωστικά κέντρα, εντός των οποίων φαίνεται να είχε μεγάλη άνεση κινήσεων. 
Σύμφωνα μάλιστα με κάποια από τα θύματά του, ορισμένοι γιατροί εξήραν τις γνώσεις και την ικανότητα του κατηγορουμένου, ο οποίος -παράλληλα- φαίνεται να είχε πείσει και μοναστικές κοινότητες για τις γνώσεις και τις αγαθές προθέσεις του. 
Η επαφή του κατηγορούμενου με τη Δικαιοσύνη δεν είναι είναι η πρώτη, καθώς στο παρελθόν φαίνεται να έχει βρεθεί ξανά υπόλογος για απατηλές ενέργειες. 
Με εισαγγελική εντολή θα δοθούν στη δημοσιότητα τα στοιχεία ταυτότητας και η φωτογραφία του, προκειμένου να αναγνωριστεί και από άλλα θύματά του.

 Πηγή: Protagon.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο