Δευτέρα 22 Ιουνίου 2020

Ξυλοδαρμός 83χρονης στην Πρέβεζα: Καταδικασμένος για ναρκωτικά ο 40χρονος Πακιστανός, κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας


Στον Εισαγγελέα θα μεταφερθεί ο 40χρονος Πακιστανός ο οποίος κατηγορείται για απόπειρα ανθρωποκτονίας σε βάρος 83χρονης στην Πρέβεζα.
Η ηλικιωμένη βρέθηκε γυμνή στο κρεβάτι της από γειτόνισσα της εχθές το βράδυ οπότε και ειδοποιήθηκε η Αστυνομία.

Λόγω των σοβαρών τραυμάτων που έφερε στο κεφάλι και το πρόσωπο μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση στην ΜΕΘ (Δείτε ΕΔΩ).
Όπως μεταδίδει το ΑΠΕ-ΜΠΕ, επικαλούμενο αστυνομικές πηγές, ο Πακιστανός ισχυρίζεται πως είχε σεξουαλική σχέση με την ηλικιωμένη, ότι πήγε σπίτι της το βράδυ της 19ης Ιουνίου και έφυγε χθες τα ξημερώματα.
Οι αστυνομικοί που ερεύνησαν το σπίτι της 83χρονης, δεν διαπίστωσαν ληστεία, καθώς δεν είχαν πειραχτεί χρήματα και κοσμήματα που είχε μέσα στο σπίτι, όπου έμενε μόνη της.
Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 40χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους.
 https://www.dikaiologitika.gr/

1 σχόλιο:

  1. >Σύμφωνα με το ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο 40χρονος είχε απασχολήσει στο παρελθόν τις διωκτικές αρχές για υποθέσεις ναρκωτικών κι ήταν ελεύθερος με περιοριστικούς όρους<

    Δεν είναι ούτε η πρώτη και, πολύ φοβούμαι, ούτε η τελευταία φορά, που διαβάζομε κάτι τέτοιο. Σε όποιο σοβαρό κράτος αλλοδαπός παραβιάζει την νομοθεσία, απελαύνεται πάραυτα. Μόνο στην ελληνική Μπανανία τούς κρατούμε, για να εγκλιματίσουν ξανά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο