Κυριακή 14 Ιουνίου 2020

Στο νοσοκομείο ακόμα για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλα – Δεν έχει μιλήσει με τον πατέρα της

Στο νοσοκομείο για εξετάσεις η 10χρονη Μαρκέλα. Δεν έχουν αφήσει τον πατέρα της να της μιλήσει ακόμα. Πλήθος τα ερωτήματα πίσω από την μυστηριώδη εξαφάνιση του παιδιού. Πού εστιάζουν οι έρευνες.

Στο ευρύτερο οικογενειακό περιβάλλον του κοριτσιού επικεντρώνονται οι έρευνες της Αστυνομίας. Πολλά αναπάντητα ερωτήματα για την μυστηριώδη εξαφάνιση στη Θεσσαλονίκη.
Στο νοσοκομείο παραμένει η 10χρονη Μαρκέλλα, η οποία είχε εξαφανιστεί στη Θεσσαλονίκη και εντοπίστηκε χθες το πρωί σε βενζινάδικο.
Το κοριτσάκι θα υποβληθεί στις απαραίτητες εξετάσεις, ενώ από την πρώτη στιγμή βρίσκονται κοντά του παιδοψυχολόγοι, που το παρακολουθούν και προσπαθούν να τον κάνουν να νιώσει ασφαλές, ώστε να τους δώσει όλες τις λεπτομέρειες για τον άνθρωπο ή τους ανθρώπους που το κρατούσαν όμηρο.

Δεν είδε πολύ τη μητέρα της – Δεν επέτρεψαν στον πατέρα της να της μιλήσει

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Μαρκέλλα είδε ελάχιστα τη μητέρα της στο νοσοκομείο, ενώ οι παιδοψυχολόγοι δεν επέτρεψαν στον πατέρα της να της μιλήσει τηλεφωνικά, παρά το γεγονός ότι ο ίδιος επέμενε.
“Προσπαθώ να μιλήσω με την Μαρκέλλα αλλά δεν μου τη δίνουν στο τηλέφωνο. Θέλω να ακούσω το παιδί μου για να ηρεμήσω και να καταλάβω πως όλα είναι καλά”, δήλωνε χθες.
Η αστυνομία εξετάζει όλα τα στοιχεία για την εξαφάνιση του παιδιού, με τις έρευνες να επικεντρώνονται στο ευρύτερο οικονειακό περιβάλλον του.
Το παιδί βρέθηκε νωρίς το πρωί του Σαββάτου. Στην εικόνα που εξασφάλισε το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ALPHA βλέπουμε τη Μαρκέλλα να περπατάει έξω από ένα βενζινάδικο της Καλαμαριάς, με τη σχολική τσάντα στην πλάτη. Αυτή η εικόνα κίνησε την περιέργεια δύο περαστικών που την πλησίασαν. Όπως είπαν το παιδί δεν είχε την αίσθηση του χρόνου και έκανε παράπονα για πόνους στη μέση

Το παιδί έδειχνε χαμένο

Η γυναίκα που την απελευθέρωσε είπε ότι η Μαρκέλλα, της έδωσε 30 ευρώ για να επιστρέψει στο σπίτι της. Νωρίτερα, όπως είπε, της είχαν περάσει χειροπέδες. “Η Μαρκέλλα έδειχνε χαμένη αλλά ήταν όρθια” ανέφεραν τα δύο άτομα που μίλησαν μαζί της. Πολύ γρήγορα ειδοποιήθηκε η αστυνομία και ξεκίνησαν οι έρευνες, για μια υπόθεση που χαρακτηρίζεται ως ιδιαίτερα σοβαρή.

Υπενθυμίζεται πως η 10χρονη εξαφανίστηκε το μεσημέρι της Πέμπτης (11-06-2020). Βρέθηκε λίγο πριν από τις 09.00 το πρωί στην οδό Θεμιστοκλή Σοφούλη, στην Καλαμαριά, κοντά σε βενζινάδικο. Σύμφωνα με όσα δήλωσε ο Γιώργος Οικονόμου, ο άνθρωπος που ειδοποίησε τις Αρχές όταν είδε τη Μαρκέλλα, η 10χρονη ανηφόριζε την οδό Καθηγητού Ρωσσίδου στο ύψος του Μεγάρου Μουσικής και αυτό που του έκανε εντύπωση ήταν ότι κρατούσε σχολική τσάντα, ενώ σήμερα είναι Σάββατο και δεν λειτουργούν τα σχολεία.

1 σχόλιο:

  1. Η υποθεση βρωμαει απ την αρχη..δεν ειναι απαγωγη -απαγωγη..για οργανα λυτρα κτλ..ειναι για οικογενειακους λογους..πιστευω η απαγωγη εχει να κανει με το οικογενειακο περιβαλλον..δεν ηταν αγνωστοι αυτοι που σχεδιασαν την απαγωγη..οτι κ να εγινε σιγουρα θα αποκαλυφθει..το θεμα ειναι κριμα για το παιδακι που γεμισε φοβιες η ψυχουλα του κ πολλα ψυχολογικα κ βρισκεται αντιμετωπο σε τετοια ηλικια με αστυνομιες νοσοκομεια.κριμα κριμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο