Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Θρησκευτικές και Πολιτιστικές εκδηλώσεις στη Μεγάλη Χώρα


  Εορταστικές εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στη Μεγάλη Χώρα Αγρινίου με αφορμή την ετήσια πανήγυρη του Ιερού Ναού του Αγίου Απ. Παύλου, στις 28 και 29 Ιουνίου 2018......

   Συγκεκριμένα, στις 7 το απόγευμα της Πέμπτης 28 Ιουνίου θα τελεστεί Μέγας Πανηγυρικός Εσπερινός μετ’ Αρτοκλασίας και Θείου Κηρύγματος. Θα ακολουθήσει Λιτάνευση της Ι. Εικόνας,με τη συμμετοχή της Φιλαρμονικής του Δήμου Αγρινίου, Φορέων και συλλόγων.
Θα μιλήσει ο πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης Επιφάνιος Καραγεώργος , πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Αιτωλίας και Ακαρνανίας.
  Ακολούθως, στο προαύλιο του Ιερού Ναού, θα πραγματοποιηθεί πολιτιστική εκδήλωση με τη συμμετοχή των χορευτικών των συλλόγων «Οι Μερακλήδες» και « Αγία Παρασκευή  Σπολάϊτας ».

Το πρωί της Παρασκευής  29 Ιουνίου θα τελεστεί Όρθρος και Πανηγυρική Θεία Λειτουργία μετά θείου Κηρύγματος και στις 7 το απόγευμα της ίδιας μέρας θα τελεστεί ο μεθεόρτιος εσπερινός και η Ιερά Παράκληση στον εορτάζοντα Ι.Ν. του Αγίου Απ. Παύλου.
Οι εκδηλώσεις πραγματοποιούνται σε συνεργασία με  το εκκλησιαστικό συμβούλιο του Ι.Ν Αγίου Απ. Παύλου και το Συμβούλιο Τοπικής Κοινότητας Μεγάλης Χώρας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο