Τρίτη 19 Ιουνίου 2018

Γενικές συνελεύσεις της Ν.Ε. του Κινήματος Αλλαγής σε Μεσολόγγι, Ναύπακτο, Αστακό, Βόνιτσα και Αγρίνιο

ΝΟΜΑΡΧΙΑΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ ΑΙΤ/ΝΙΑΣ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

 Τη Δευτέρα, 18/06/2018 πραγματοποιήθηκαν με ικανοποιητική συμμετοχή και επιτυχία Γενικές Συνελεύσεις των μελών του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ  με την παρουσία μελών της Νομαρχιακής Επιτροπής στο Μεσολόγγι, στη Ναύπακτο και στον Αστακό.
       Η σχετική συνέλευση στο Θέρμο αναβλήθηκε λόγω των δυσμενών καιρικών συνθηκών, ενώ σήμερα, 19/06/2018 και ώρα 19.00 θα πραγματοποιηθεί αντίστοιχη συνέλευση στη Βόνιτσα  στην καφετέρια Παπαθανασίου στην παραλία...........



         Στις συνελεύσεις συζητήθηκε  πρωτίστως το ζήτημα της οργάνωσης και της διαδικασίας εκλογών Συντονιστικών Γραμματειών των Δημοτικών Οργανώσεων στο χώρο της Αιτωλ/νίας, που θα πραγματοποιηθούν την Κυριακή, 24 Ιουνίου 2018 από τις 8.00 έως τις 20.00 και ορίστηκαν τα μέλη των 3μελών  Εφορευτικών Επιτροπών, ενώ ακολούθησε γενικότερη πολιτική συζήτηση και κατατέθηκαν οι πρώτες αιτήσεις υποψηφιοτήτων.  
     Η προθεσμία κατάθεσης υποψηφιοτήτων για όσους επιθυμούν λήγει την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018 και ώρα 10 το βράδυ. Οι αιτήσεις υποψηφιοτήτων υποβάλλονται στα μέλη της Ν.Ε. Για περισσότερες λεπτομέρειες θα εκδοθεί νέο Δελτίο Τύπου.
         Υπενθυμίζουμε ότι την Τετάρτη, 20 Ιουνίου 2018, θα πραγματοποιηθεί και η ανοικτή Νομαρχιακή Συνέλευση μελών στο Αγρίνιο και ώρα 20.00 στο ΙMPERIAL HOTEL με κεντρική ομιλήτρια την πρώην Υπουργό Κατερίνα Μπατζελή.
Καλούμε τα μέλη και τους φίλους του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ ΑΛΛΑΓΗΣ να συμμετέχουν σε όλες τις διαδικασίες.

Ο ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ Ν.Ε.        ΤΑ ΜΕΛΗ Ν.Ε.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο