Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018

Πως θα ήταν η Γέφυρα με τα Ι.Χ. πριν από μισό αιώνα (ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟ)


Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΛΕΣΧΗ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ είναι ένα πολιτιστικό σωματείο, μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα με έδρα την Πάτρα και με διακριτικό τίτλο τα αρχικά της επωνυμίας «Ε.Λ.Ι.Α.». Με ιδρυτικά μέλη από όλο το φάσμα της τοπικής κοινωνίας και καταστατικό θεωρημένο από το Πρωτοδικείο.
Την Κυριακή 17 Ιουνίου έγινε η καθιερωμένη παρέλαση ιστορικών αυτοκινήτων πανω στη Γέφυρα!
Και το αποτέλεσμα ήταν καταπληκτικό, σαν ένα ταξίδι στο χρόνο. Πως δηλαδή θα ήταν η Γέφυρα, αν υπήρχε, τη δεκαετία του ’50 με όλα αυτά τα ιστορικά αυτοκίνητα!

ΣΚΟΠΟΙ ΤΗΣ ΛΕΣΧΗΣ
Η ανεύρεση, απόκτηση, αποκατάσταση και συντήρηση ιστορικών οχημάτων σύμφωνα με τους κανονισμούς της Διεθνούς Ομοσπονδίας FIVA και της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ε.Ο. ΦΙΛΠΑ της οποίας είμαστε μέλη.
Η οργάνωση εκδηλώσεων ή εκθέσεων που αφορούν τη προώθηση της ιδέας του Ιστορικού Οχήματος.
Η προώθηση της ιδέας ιδρύσεως Μουσείου παντός οχήματος & τεχνολογίας.
ΠΟΥ ΑΠΕΥΘΥΝΕΤΑΙ
Σε όλους τους λάτρεις παλαιών οχημάτων που έχουν ως σκοπό τη συντήρηση και τη διάσωση αυτοκινήτων που έχουν διανύσει χιλιόμετρα για διάστημα πλέον της εικοσαετίας.
ΠΟΙΟΙ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΛΗ
Οποιοσδήποτε αγαπάει το κλασσικό όχημα. Μέσα από το καταστατικό μας, προκύπτει και δυνατότητα συμμετοχής ως πλήρες τακτικό μέλος. Οι κάτοχοι οχημάτων Ιστορικού ενδιαφέροντος δύναται σύμφωνα με το Διεθνές Τεχνικό Κώδικα της FIVA, να αποκτήσουν πινακίδες Ιστορικού οχήματος μέσω της E.O. ΦΙΛΠΑ.





sportin.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο