Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

ΚΩΣΤΑΣ ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ: Πέντε (5) υποθέσεις του Δήμου ΑΚΤΙΟΥ ΒΟΝΙΤΣΑΣ εκδικάστηκαν σήμερα από το Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ 

   Σήμερα Παρασκευή 22.6.2018 συνήλθε σε δημόσια συνεδρίαση το Πειθαρχικό Συμβούλιο των ΟΤΑ (Α' και Β' Βαθμού) στην ΠΑΤΡΑ, της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Πελοποννήσου, Δυτικής Ελλάδας και Ιονίου.
      Απο τα 15 θέματα που εξέτασε το Πειθαρχικό Συμβούλιο, τα πέντε (5) αφορούσαν το δήμο Ακτίου Βόνιτσας.
     -Ο πρώην αποτυχημένος δήμαρχος κ. Σολδάτος, ο νυν δήμαρχος κ. Αποστολάκης που βαδίζει στα ίδια χνάρια της αποτυχίας του και ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης έχουν τεράστες πολιτικές ευθύνες!! 
   -Επίσης πάρα πολλοί δημοτικοί συμβουλοι έχουν τεράστες πολιτικές ευθύνες!! 

         ΗΜΟΥΝ ΠΑΡΩΝ στη συνεδρίαση του Πειθαρχικού σήμερα στη Πάτρα και σε κατάλληλο χρόνο θα σας ενημερώσω για τις αποφάσεις του Πειθαρχικού Συμβουλίου, οι οποίες όπως συνηθίζονται δεν ανακοινώθηκαν σήμερα.
   -ΚΑΛΩ το δήμαρχο κ. Αποστολάκη που ένα (1) απο τα 5 θέματα αφορούσε προσωπικά τον ίδιο, να ενημερώσει το δημοτικό συμβούλιο και τους δημότες για τα θέματα αυτά. 
  -ΚΑΠΟΙΟΙ ΔΗΜΟΤΙΚΟΙ ΣΥΜΒΟΥΛΟΙ που φώναζαν μέσα στο δημοτικό συμβούλιο ότι όλα είναι νόμιμα θα διαψευστούν οικτρά!! -Κοντός ψαλμός αλληλούια...

        Αγαπητοί συνδημότες με τους πρώην και τους νυν ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ....
   ΕΝΗΜΕΡΩΘΕΙΤΕ-ΣΚΕΦΤΕΙΤΕ-ΑΠΟΦΑΣΙΣΤΕ. ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ...
     Αφήστε το καναπέ της αδράνειας και πάρτε το δήμο στα χέρια σας, με πίστη, αποφασιστικότητα και δυνατά!! 
Ο ΑΓΩΝΑΣ ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ....

ΚΩΣΤΑΣ Θ. ΤΡΙΑΝΤΑΚΩΝΣΤΑΝΤΗΣ
Μαθηματικός 



13 σχόλια:

  1. Όχι 5,αλλά και 25 ζητήματα πειθαρχικά να έχει....θα ξαναεκλεγει διότι η βονιτσανοι είναι λίγο αφελεις...τους αρέσει η αμομρφωσιιά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εσύ που είσαι μορφωμένος γιατί δε βάζεις υποψήφιος και μένεις απέξω να σχολιάζεις μόνο? Όλοι διορισμένοι σχολιαστές είστε εδώ μέσα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Δημοτικές αρχές της παρανομίας, της διαπλοκής και του ρουσφετιού.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν έχω υπαλλήλους να μου αναρτήσουν στην ιστοσελίδα του Δήμου την περιουσιακή μου κατάσταση. Αυτός είναι ο Γεωργοθόδωρος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κάθονται στο σκαμνί και απολογούνται για πλείστες υποθέσεις και δεν έχουν τσίπα πάνω τους. Έρχεται τσουνάμι αποκαλύψεων τους επόμενους μήνες. Θα κλάψουν μανούλες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Τριαντακωνσταντής τους κάθισε στο σκαμνί και απολογήθηκαν. Μπράβο δάσκαλε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Νέρωνα και στη παρέα σου άρχισαν τα όργανα. Καλά ξεμπερδέματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουν κονομήσει τόσο χρήμα που δεν φοβούνται τη θα πληρώσει ο καθένας τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Όλα αυτά τα τραβά ο καριολης για τον μπουκάλα τον χοντρό, έχει να περάσει πειθαρχικά που θα νοικιάσει σπίτι στην Πάτρα να μην πηγαινοέρχεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Αν πρώην και νυν αναρτήσουν τη περιουσιακή τους κατάσταση τότε θα φανούν οι κονόμες που έχουν κάνει από το Δήμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Για τραβατε και εσεις να σας δωσουν κανα φραγκο για να το βουλωσετε. Ωρε εσεις εχετε ξεφυγει οτι σας κατεβασει παιρνετε και γραφετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είναι υπόλογοι, κάθονται στο σκαμνί, χρησιμοποιούν ρουφιάνους και τραμπούκους, έχουν κονομήσει. Πρέπει να πάνε σπίτια τους και στον εισαγγελέα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο