Πέμπτη 21 Ιουνίου 2018

Σε σοκ ο οδηγός που σκότωσε το 5χρονο αγοράκι στην Πάτρα: «Πήγα να φυλάξω το ένα και χτύπησα το άλλο»

Ο μικρός μαζί με τον 7χρονο ξάδελφό του κι άλλα δυο γειτονόπουλα, περπατούσαν στο δρόμο πηγαίνοντας στο γειτονικό μίνι μάρκετ. Σε μια στιγμή απροσεξίας το 5χρονο αγοράκι βρέθηκε κάτω από τις ρόδες ενός ΙΧ που εκινείτο στο ρεύμα ανόδου.

Το παιδάκι βρέθηκε να αιμορραγεί δίπλα σε ένα σταθμευμένο όχημα. Στο σημείο έσπευσε ιδιώτης γιατρός που διατηρεί ιατρείο στο σημείο αλλά δεν μπορούσε να κάνει κάτι.
Η αιμορραγία ήταν μεγάλη. Το παιδάκι μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Καραμανδάνειο νοσοκομείο Παίδων αλλά οι γιατροί δεν μπορούσαν να κάνουν κάτι για να το κρατήσουν στη ζωή.
Σοκαρισμένος ο οδηγός παρέμενε στο σημείο και μονολογούσε … «πήγα να φυλάξω το ένα και χτύπησα το άλλο».
Οι σκηνές λίγο μετά το δυστύχημα ήταν κάτι παραπάνω από τραγικές. Οι γονείς του 5χρονου, σπάραξαν στη θέα του τροχαίου και λίγο αργότερα στο Καραμανδάνειο όταν κλήθηκαν να παραλάβουν τη σορό του παιδιού τους.
Η οικογένεια που μένει χρόνια στην περιοχή έχει ένα ακόμη ένα κοριτσάκι.
Πηγή:Thebest

1 σχόλιο:

  1. 5 χρονων παιδακι ... πολυ μικρο σε ηλικια να τρυγυρναει στους δρομους . αλλα περα απο κει θερμη ΠΑΡΆΚΛΗΣΗ σε ολους τους οδηγους!!! τα παιδια τελειωσαν τα σχολεια και πλεων παίζουν ανέμελα . τα παιδια δεν εχουν ανεπτυγμένη πληρως την αισθηση κινδύνου . παρακαλω πολυ ας εχουμε τα ματια μας 14 .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο