Παρασκευή 22 Ιουνίου 2018

Λαμία: Ξεψύχησε στο δρόμο αγοράκι 3 μηνών!

Το τραγικό συμβάν έγινε γύρω στη 1:00′ τα ξημερώματα στην εθνική οδό έξω από τη Λαμία.
Ένα νεαρό ζευγάρι Ουκρανών ταξίδευε προς Αθήνα, μαζί με τα δυο παιδιά τους. Ένα αγοράκι τριών ετών περίπου και ένα μωράκι μόλις τριών μηνών. Στις 11:30′ το βράδυ σταμάτησαν στο πάρκινγκ που βρίσκεται στο 239ο χλμ, λίγο μετά τις Ράχες, για να φάνε κάτι και να ξεκουραστούν.

Το νεαρό ζευγάρι με τα παιδιά κοιμήθηκαν μέσα στο αυτοκίνητο. Όταν ξύπνησαν λίγο πριν τη 1:00′ μετά τα μεσάνυχτα, διαπίστωσαν ότι το μωράκι δεν ήταν καθόλου καλά. Όπως είπαν έντρομοι στο ΕΚΑΒ και στην αστυνομία, που ζήτησαν βοήθεια, το μωρό είχε μελανιάσει και έβγαζε αφρούς από το στόμα.
Οι γονείς ξεκίνησαν για το νοσοκομείο Λαμίας με τη συνοδεία περιπολικού, που ήταν κοντά και έσπευσε αμέσως στο σημείο, ενώ στο δρόμο λίγο αργότερα στο ύψος της Αγίας Παρασκευής τους παρέλαβε το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.
Δυστυχώς όταν έφτασαν στα Επείγοντα του ΓΝ Λαμίας το μωρό ήταν χωρίς ζωτικά σημάδια. Οι γιατροί έδωσαν μάχη για να το επαναφέρουν, αλλά το μωράκι είχε ήδη «σβήσει». Οι γονείς ήταν απαρηγόρητοι μη μπορώντας να πιστέψουν πως από τη μια στιγμή στην άλλη έχασαν το παιδί τους έτσι ξαφνικά. Αν και όλα δείχνουν παθολογικά αίτια, η νεκροψία νεκροτομή είναι αυτή που θα δείξει από τι «έφυγε» το μόλις τριών μηνών μωράκι.
lamiareport.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο