Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Ν. Μωραΐτης: Να αποζημιωθούν άμεσα οι πλημμυροπαθείς Ηπείρου και Αιτωλοακαρνανίας (VIDEO)

         Τις τεράστιες καταστροφές που έχει υποστεί η περιοχή της Ηπείρου και της Αιτωλοακαρνανίας από τις έντονες βροχοπτώσεις κατήγγειλε κατά τη συζήτηση σχετικής Επίκαιρης Ερώτησης ο βουλευτής του ΚΚΕ Νίκος Μωραΐτης. Σημείωσε ότι στους κατοίκους που έχουν πληγεί, επικρατεί οργή και αγανάκτηση, καθώς βρέθηκαν απροστάτευτοι από την παντελή έλλειψη μέτρων αντιπλημμυρικής προστασίας.
      Ο Ν. Μωραΐτης ζήτησε «να αποζημιωθούν στο σύνολό τους οι πληγέντες, να παγώσουν τα χρέη τους σε εφορίες, ΟΑΕΕ, τράπεζες χωρίς προσαυξήσεις και τόκους. Να σταματήσουν οι όποιες διαδικασίες κατάσχεσης. Απαλλαγή τους από τα δημοτικά τέλη»........



   Ο υπουργός Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού Γιώργος Σταθάκης απέφυγε να απαντήσει σε όλα τα θέματα, δηλώνοντας ότι είναι αρμοδιότητες άλλων υπουργών, ενώ υπερασπίστηκε το έργο της κυβέρνησης, ισχυριζόμενος ότι «ακολουθήσαμε τη διαδικασία όπως προβλεπόταν».
    Ο Ν. Μωραΐτης μετέφερε την αγανάκτηση των πληγέντων, καθώς κλιμάκιο της κυβέρνησης είχε υποσχεθεί να τους δώσει 586 ευρώ ως αποζημίωση και δεν έλαβαν τίποτα. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο