Κυριακή 29 Μαρτίου 2015

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ: Συναντήσεις για δασικά και περιβαλλοντικά θέματα



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΔΑΣΟΦΥΛΑΚΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ, ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΩΝ ΝΗΣΩΝ
ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

      Στις 26-27 Μαρτίου τα μέλη του  ΔΣ  Συλλόγου Δασοφυλάκων αποκεντρωμένης Δ/σης Πελοποννήσου -Δυτ Ελλάδος και Ιονίων νήσων πραγματοποίησαν επισκέψεις στην Δ/νση δασών Αιτωλοακαρνανίας και στο δασαρχείο στο Μεσολογγίου καθώς επίσης και στο δασαρχείο Ναυπάκτου.
          Στο Μεσολόγγι συνεργάσθηκαν με τον Δ/ντη δασών Κ. ΜΑΖΗ και τον δασάρχη κ. Φούντα και τον κ. Ράπτη δασάρχη Ναυπάκτου.
     Τα θέματά που συζητήθηκαν αφορούσαν την οργάνωση της υπηρεσίας όπως πχ η υλικοτεχνική υποδομή και μάλιστα τώρα που πλησιάζει η αντιπυρική Περίοδος που έχει και την αρμοδιότητα για την πρόληψη των δασικών πυρκαγιών και αντάλλαξαν απόψεις και εμπειρίες για αποτελεσματικότερη οργάνωση και αντιμετώπιση των πυρκαγιών κλπ........



    Δεν παρέλειψαν να θέσουν υπ όψιν των προϊσταμένων και τα θεσμικά και υπηρεσιακά θέματα  των συναδέλφων όπως το ωράριο  τα οικονομικά και ολα αυτά  σχετικά με πληροφορίες νέων εξελίξεων που αφορούν το μέλλον της υπηρεσίας  με κυριότερο θέμα την υπαγωγή σε άλλο φορέα η την παραμονή στην υφιστάμενη κατάσταση.
      Γι αυτό το θέμα ενημερώνουμε τους συναδέλφους οτι παρακολουθούμε καθημερινά στα διάφορα υπουργεία και αν υπάρξουν νέα θα σας ενημερώσουμε το συντομότερο.
      Τέλος στη συνέχεια τα μέλη του ΔΣ μετέβηκαν στην Κέρκυρα και συναντήθηκαν με τον υποδ/ντη δασών και τους συναδέλφους και κατέγραψαν τα προβλήματα  είτε αφορούσαν την υπηρεσία αλλά και τα θεσμικά με κύριο χαρακτηριστικό την υλικοτεχνική υποδομή και το ωράριο.
        Επίσης συναντήθηκαν με τον Δ/ντη του περιφερειάρχη ιονίων νήσων, καθώς και με τον κ. Καλούση αρμόδιο του ταμείου ανάπτυξης και τέθηκε το θέμα της αποζημίωσης των συναδέλφων από την λαθροϋλοτομία για τους μήνες Μάρτιο – Απρίλιο - Μάιο 2014  το οποίο ακόμη δεν πληρώθηκε.
       Ο κ Καλουσης διαβεβαίωσε τα μέλη του ΔΣ ότι σύντομα θα πληρωθούν και η καθυστέρηση οφείλεται σε έλλειψη προσωπικού.
      Οι επισκέψεις που πραγματοποιήθηκαν ήταν πολύ γόνιμες και ωφέλιμες για τον κλάδο καθ όσον καταγράφηκαν όλα τα προβλήματα που απασχολούν τους συναδέλφους αλλά και την δομή της υπηρεσίας γενικότερα
      Επί τη ευκαιρία ενημερώνουμε τους συναδέλφους ότι σύντομα θα πραγματοποιήσουμε επισκέψεις σε όλους τους νομούς της Πελοποννήσου και ιονίων νήσων.
ΜΕ ΦΙΛΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ ΚΑΙ ΣΑΣ ΕΥΧΟΜΕΘΑ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ
  

Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

ΜΠΕΖΕΡΙΑΝΟΣ ΚΩΝ


Ο ΓΡΑΜΑΤΕΑΣ   ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΟΥ

ΠΑΤΣΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ 


ΤΑ ΜΕΛΗ

ΔΗΜΗΤΡΑΚΑΚΗΣ ΧΡ ΤΑΜΙΑΣ

ΧΑΡΑΛΑΜΠΟΠΟΥΛΟΣ ΜΑΚΗΣ






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο