Τετάρτη 25 Μαρτίου 2015

Ανώτερη η Φλόγα Παλαιομάνινας, πήρε την πρόκριση στην Γραμμενίτσα Άρτας

Η Κυπελλούχος Αιτωλοακαρνανίας, Φλόγα Παλαιομάνινας, ήταν καλύτερη στο μεγαλύτερο διάστημα του αγώνα με την Προοδευτική Γραμμενίτσας στην Άρτα, όπου επικράτησε με 2-0 και πήρε την πρόκριση για την επόμενη φάση του Κυπέλλου Ερασιτεχνών. Εκεί θα βρεθεί αντιμέτωπη με το Σούλι στο γήπεδο της Παραμυθιάς Θεσπρωτίας, το οποίο νίκησε στην Κέρκυρα τον ΟΦ Αγίου Ματθαίου με 2-1.....

Δείτε αργότερα φωτογραφίες από την αναμέτρηση, από τη σελίδα του SportsNow.gr στο Facebook, με ένα κλικ ΕΔΩ
Οι δύο ομάδες μπήκαν δυνατά στον βαρύ αγωνιστικό χώρου του γηπέδου της Γραμμενίτσας, με τους γηπεδούχους να δημιουργούν την πρώτη φάση στον αγώνα, όταν στο 18΄ το μακρινό σουτ του νεαρού Νάτσιου μπλόκαρε ο Ρόκκος. Με την συμπλήρωση είκοσι λεπτών αγώνα, η Φλόγα κατάφερε να πάρει «κεφάλι» στο σκορ. Ο Χονδρογιάννης εκτέλεσε απευθείας ένα φάουλ λίγο έξω από την μεγάλη περιοχή, ο Ντεκούλης βρήκε ελάχιστα την μπάλα, η οποία χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά οΖαχαράκης με προβολή την έστειλε στα δίχτυα για να κάνει το 0-1. Ένα λεπτό αργότερα (21΄), ο Κόκκαλης με έξυπνο ψηλοκρεμαστό πλασέ έστειλε την μπάλα εκατοστά άουτ και στο 27΄ μετά από κόρνερ του Χονδρογιάννη, ο Μακρής στο δεύτερο δοκάρι σούταρε ψηλά άουτ. Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε κάποια άλλη αξιόλογη φάση μπροστά στις δύο εστίες, αλλά στο 32΄ η Προοδευτική ζήτησε πέναλτι σε ανατροπή του Μπουτσιώλη, με τον διαιτητή Ρίππη να συνεχίζει το παιχνίδι και τους γηπεδούχους να διαμαρτύρονται έντονα μέχρι τη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη, η Προοδευτική δεν έχασε κάποια μεγάλη ευκαιρία για να φτάσει στην ισοφάριση, ενώ από την άλλη μεριά η Φλόγα είχε φάσεις και «καθάρισε» δέκα λεπτά πριν το τέλος την υπόθεση πρόκριση. Στο 49΄ ο Κοντοπάνος με ωραία κίνηση και σουτ έστειλε την μπάλα λίγο άουτ και στο 60΄ η Φλόγα είχε δοκάρι, όταν σε μία απευθείας εκτέλεση φάουλ του Χονδρογιάννη, ο Ντεκούλης βρήκε την λίγο την μπάλα και αυτή σταμάτησε στο δεξί κάθετο δοκάρι. Ο Μούτσα της Παλαιομάνινας στο 62΄ βρέθηκε σε θέση τετ α τετ, αλλά τον σταμάτησε με τα πόδια ο Ντεκούλης και στο 70΄ μετά από κόρνερ του Μακρή, ο Κόκκαλης από καλή θέση εντός περιοχής σούταρε ψηλά άουτ. Τελικά, στο 79΄ ήρθε το 2-0 για τους φιλοξενούμενους, όταν μετά από ωραία εκτέλεση φάουλ του Μικελάτου, ο Καντάνης με γυριστή κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι έστειλε την μπάλα στα δίχτυα του Ντεκούλη. Στις καθυστερήσεις του αγώνα η Φλόγα θα μπορούσε να φτάσει και σ΄ ένα τρίτο τέρμα, αλλά ο Καντάνης από κοντά δεν κατάφερε να νικήσει για δεύτερη φορά τον Ντεκούλη.
Διαιτητής: Ρίππης Μιχάλης (Πρέβεζας)
Βοηθοί: Μπάρκας ΠαναγιώτηςΤσόγκας Άγγελος (Πρέβεζας)
Προοδευτική Γραμμενίτσας (Παππάς Βασίλης): Ντεκούλης, Τριαντάφυλλος, Γεωργατσέλος, Κούσης, Κολιός (85΄ Κωνσταντίνου), Νάτσιος, Γκότσε, Βλάχας, Μπουτσιώλης (72΄ Ψεύτης), Καραθανάσης, Στύλιος (56΄ Τσαρακλημάνης).
Φλόγα Παλαιομάνινας (Καρτσακλής Θωμάς): Ρόκκος, Καλοκαίρης, Χονδρογιάννης, Ζαχαράκης, Ξένος (75΄ Κουρσάρης), Καντάνης, Μούτσα (64΄ Μικελάτος), Μακρής, Κόκκαλης, Κοντοπάνος, Γιαννακάς (59΄ Νούλας).

sportsnow

2 σχόλια:

  1. ναι ρε φλογα αντε και στο τελικο στο ναο μασ σταδιο καραισκακη για σου μεγαλε επροεδρε τετοια θελουμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο