Δευτέρα 30 Μαρτίου 2015

Φλόγα Παλαιομάνινας: διαμαρτυρία για τη διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας

Η παρούσα ανακοίνωση παραβαίνει την κοινή απόφαση που πήραμε οι Διοικήσεις των ομάδων των play off, όμως συγκεκριμένες αποφάσεις που πάρθηκαν στους ορισμούς των διαιτητών επίσης παραβαίνουν συμφωνίες που υπήρχαν.
Η Διοίκηση της ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ διαμαρτύρεται για τη διαιτησία εις βάρος της ομάδας μας στο παιχνίδι με το ΝΑΥΠΑΚΤΙΑΚΟ ΑΣΤΕΡΑ στο Παπαχαραλάμπειο Στάδιο.....

Συγκεκριμένα με το σκορ στο 1 – 1 καταλογίστηκε εις βάρος μας ανύπαρκτο πέναλτι, αντί επιθετικού φάουλ σε φάση που ο ποδοσφαιριστής μας Γιώργος Καντάνης είχε εμφανές τραύμα στο δεξί του γόνατο. Στη συνέχεια με το σκορ στο 2 – 1 δε δόθηκε πέναλτι για χέρι παίκτη του Ναυπακτιακού μετά από σέντρα του ποδοσφαιριστή μας Αντώνη Τραγουλιά. Λίγο πριν το φινάλε του αγώνα η ομάδα μας κέρδισε πέναλτι σε ανατροπή του ποδοσφαιριστή μας Άρη Ξευγένη, όμως η απόφαση άλλαξε με υπόδειξη του βοηθού Αντωνόπουλου για ανύπαρκτο οφσάιντ. Μετά τις φάσεις αυτές ο κύριος Καραβασίλης καταφέρθηκε με υβριστικούς χαρακτηρισμούς κατά του ποδοσφαιριστή μας Δημήτρη Μικελάτου. Συγκεκριμένα είπε στο παίκτη μας «Χάσατε, πάρε τ’ αρχ…. μου».
Για την ομάδα μας ο ορισμός του διαιτητή Καραβασίλη ήταν τουλάχιστον περίεργος και από την πρώτη στιγμή υπήρχαν ενστάσεις που δεν εκφράσαμε δημόσια. Ίσως το γεγονός αυτό κάποιοι το εξέλαβαν σαν αδυναμία μας.
Τα play off είναι κατά την άποψή μας οι σημαντικότεροι αγώνες της χρονιάς και ο ορισμός του κυρίου Καραβασίλη ήταν άστοχος, καθώς θεωρούμε ότι υπάρχουν διαιτητές με μεγαλύτερη εμπειρία και ικανότητα.
Θεωρούμε αδιανόητο να σφυρίζει ένα κρίσιμο παιχνίδι ένας διαιτητής που αποδεδειγμένα από το προηγούμενο βράδυ μέχρι το πρωί της Κυριακής στις 7 ήταν έξω. Ο κύριος Καραβασίλης πρέπει να επιλέξει ανάμεσα στο μικρόφωνο και τη σφυρίχτρα.
Η Φλόγα Παλαιομάνινας τιμάει το τοπικό μας ποδόσφαιρο και εκτός Νομού με τη συμμετοχή της στο Κύπελλο Ερασιτεχνών. Η Διοίκηση θα συνεδριάσει τη Δευτέρα για να ληφθεί απόφαση αν την Τετάρτη θα κατέβει η ομάδα στον αγώνα με το Σούλι Παραμυθιάς, σα μια ένδειξη διαμαρτυρίας για όσα συνέβησαν.
Υ.Γ.: Από πότε ο διαιτητής ενός αγώνα στέλνει μήνυμα στον πρόεδρο μιας ομάδας που σφυρίζει, για να πιουν καφέ πριν την αναμέτρηση;
Με τιμή

Το Δ.Σ. της ΦΛΟΓΑΣ ΠΑΛΑΙΟΜΑΝΙΝΑΣ
allsportsagrinio

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο