Σάββατο 28 Μαρτίου 2015

ΑΓΡΙΝΙΟ Final four βόλεϊ γυναικών: Πορεία Ολυμπιακών-ακινητοποιήθηκε κομβόι οπαδών του ΠΑΟ-απομακρύνονται οι οργανωμένοι


       Υπό την διακριτική παρουσία δυνάμεων των ΜΑΤ πραγματοποιήθηκε πορεία οργανωμένων οπαδών του Ολυμπιακού στο κέντρο του Αγρινίου. Οι οπαδοί του Ολυμπιακού βρέθηκαν στο Αγρίνιο από πολύ νωρίς το πρωί και όπως φαίνεται αιφνιδίασαν τις αστυνομικές δυνάμεις.
     Οι φίλοι του Ολυμπιακού ήταν συγκεντρωμένοι στην πλατεία Δημοκρατίας αφού νωρίτερα έγραψαν συνθήματα στον σύνδεσμο του Παναθηναϊκού και άλλα σημεία της πόλης και κάποιοι από αυτούς φορούσαν κουκούλες και κράνη. Η πορεία συνέχισε από Παναγοπούλου προς Αγία τριάδα και άλλους δρομους για να καταλήξει κοντά στην εθνική οδό.
      Πρόκειται για περίπου 50 έως 70 άτομα , τα περισσότερα εκ των οποίων δεν είναι από την περιοχή και ξεκίνησαν την πορεία τους στο κέντρο , φωνάζοντας συνθήματα υπέρ του Ολυμπιακού. Η πορεία παρακολουθείται από ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις. Την ίδια στιγμή ενισχύσεις από δυνάμεις Αστυνομικων Διευθύνσεων από την Δυτική Ελλάδα και την Ηπειρο φτάνουν στο Αγρίνιο....



12:30 Σύμφωνα με νεώτερη ενημερωση, ομαδα οπαδων του ΠΑΟ βρίσκεται στο Αγρίνιο από χθες το βράδυ, ενώ πληροφορίες αναφερουν πως ένα κομβόι περιπου είκοσι οχημάτων έχει ακινητοποιηθεί απο αστυνομικούς κοντά στη γέφυρα του Αχελώου.
Οπως όλα δείχνουν , ο σχεδιασμός της Αστυνομίας δεν απέτρεψε τον ερχομό στο Αγρίνιο οργανωμένων οπαδών των δύο «αιωνίων» και πλέον εκφράζονται φόβοι για πρόκληση επεισοδίων, μετά και τα όσα έγιναν στο κέντρο του Αγρινίου από τους Ολυμπιακούς και που θεωρούνται προκληση για τους φίλους του ΠΑΟ.
Να θυμίσουμε πως το απόγευμα στο κλειστό του ΔΑΚ Αγρινίου (από τις 17:30), διεξάγονται οι δυο ημιτελικοί του Final Four του κυπέλλου Ελλάδος και το ζητούμενο απο την Αστυνομία, είναι να αποτρέψει την προσέγγιση οργανωμένων των δυο ομάδων, αφού όπως φαίνεται δεν απετράπη η έλευση τους στην πόλη. 
13:30 Οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν λάβει συγκεκριμένες εντολές, ώστε οι «πράσινοι» που έχουν ακινητοποιηθεί στη γέφυρα του Αχελώου, να αποχωρήσουν με τα οχήματα τους από την περιοχή. Υπο διακριτική παρακολούθηση βρίσκονται και οι οπαδοι του Ολυμπιακού που έχουν καταφερει να έρθουν στο Αγρίνιο, ώστε σε καμιά περίπτωση να μην προσεγγίσουν το ΔΑΚ και να αποχωρήσουν και αυτοί.
Υπενθυμίζεται πως κανένα εισιτήριο δεν έχει δοθεί στις τέσσερις συμμετέχουσες ομάδες, ενώ έχουν εκδοθεί 362 ονομαστικά εισιτήρια για καθεμιά από τις δύο ημέρες του Final Four. 

http://www.agriniopress.gr/

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο