Δευτέρα 9 Μαρτίου 2015

Σε κακό χάλι από τις λακκούβες ο δρόμος Κατούνα-Τρύφος

      Όπως χαρακτηριστικά τονίζουν οι κάτοικοι στο χωριό Τρύφος (Δήμος Ακτίου Βόνιτσας), ο εν λόγω επαρχιακός δρόμος Κατούνα-Τρύφος, μήκους οκτώ χιλιομέτρων, είναι σε απαράδεκτη κατάσταση. 
     «Το οδόστρωμα είναι κατεστραμμένο και οι λακκούβες είναι τόσες που η κυκλοφορία των οχημάτων είναι δύσκολη, καταστροφική για τα οχήματα και επικίνδυνη», σημειώνουν οι κάτοικοι. 
      Η κατάσταση του οδοστρώματος είναι το λιγότερο τραγική και οι οδηγοί πρέπει να κάνουν «ζικ-ζακ» στο δρόμο για να αποφύγουν τις λακκούβες στο κατεστραμμένο οδόστρωμα, με ότι αυτό συνεπάγεται για την ασφαλή οδήγηση. Την περασμένη εβδομάδα οδηγός Ι.Χ. αυτοκινήτου έπεσε στις λακκούβες, με αποτέλεσμα να σπάσει δύο ζάντες και να «σκάσουν» τα λάστιχα.....

 
       Για να μη γίνει καμιά σοβαρή ζημιά σε αυτοκίνητα και κυρίως σε ανθρώπους είναι  καιρός  ο Δήμος Ακτίου Βόνιτσας να ασχοληθεί σοβαρά με  τις λακκούβες,  που υπάρχουν στο δρόμο από την Κατούνα μέχρι την Τρύφου. 
    Στις Δημοτικές Εκλογές η παράταξη της σημερινής Δημοτικής Αρχής Ακτίου Βόνιτσας το  θέμα αυτό το είχε ανάμεσα στα πρώτα κατηγορώντας τους προηγούμενους ότι δεν είχαν ασχοληθεί με τέτοια ζητήματα  «καθημερινότητας».
    Καιρός να ασχοληθούν και οι καινούργιοι,  λοιπόν….

















3 σχόλια:

  1. Να ασχοληθεί ο τοπικός αντιδήμαρχος Μεδεώνος. Τον στηρίξαμε για να είναι στο δημαρχείο Κατούνας. Αλλά εγκαταστάθηκε ως ισότιμος στην Βόνιτσα για να κρύβεται. Δυστυχώς ήμουνα στους ψηφοφόρους του. Λάθος επιλογή δεν ξαναβλέπει την ψήφο μας εδώ στην Κατούνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Έτσι οι άνθρωποι είναι ανίκανοι ανύπαρκτοι και επικίνδυνοι.Παραιτήσεις τώρα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Εγω παντως δεν εχω προβλημα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο