Σάββατο 24 Μαΐου 2014

Προβολή αποτελεσμάτων των εκλογών από το Ξηρόμεροnews.

Σχέδιο με τον τρόπο που θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα
 
    Όπως την πρώτη Κυριακή έτσι και στον δεύτερο γύρο των δημοτικών και περιφερειακών εκλογών 2014, το Ξηρόμεροnews, θα βρίσκεται κοντά σας με τα εκλογικά αποτελέσματα, για να σας κρατά διαρκώς ενήμερους.
Η συντακτική ομάδα του Ξηρόμεροnews θα ανακοινώνει τα αποτελέσματα, από τον ιστοχώρο του υπουργείο Εσωτερικών, τα γραφεία των κομμάτων, και πιστεύουμε να έχουμε και πάλι τα πρώτα αποτελέσματα από τις πόλης-χωριά μας.
Η ενημέρωση με τα πρώτα αποτελέσματα θα περιοριστεί στο Δήμο Ξηρόμερου τον Δήμο Ακτίου-Βόνιτσας και την Περιφέρεια καθώς δεν έχουμε την δυνατότητα για μεγαλύτερη κάλυψη. 
Να ευχαριστήσουμε όλους εσάς που μας εμπιστεύεστε την ενημέρωσή σας, και μας βοηθάτε να ολοκληρώσουμε το σκοπό που δημιουργήθηκε αυτός ο ιστοχώρος που είναι η συλλογική προσπάθεια  για την ανάδειξη, την πρόοδο και την πηγαία ενημέρωση όλων για τον τόπο μας. Είμαστε Ξηρομερίτες με βιώματα και μνήμες ανεξίτηλες από το Ξηρόμερο, αγαπάμε τον τόπο μας,  ο τόπος στον οποίο γεννηθήκαμε.. και όπου και να είμαστε νοσταλγούμε τα πάτρια εδάφη μας και τα δικά μας άτομα.
Το blog αυτό στήθηκε για να φιλοξενήσει τις φωνές όλων μας. Των ανθρώπων που αγαπάνε τον τόπο μας, από κοντά ή από απόσταση. Σε αυτό εδώ το διαδικτυακό χώρο ευελπιστούμε να ενώσουμε τις φωνές μας, να συζητήσουμε δημιουργικά, να οργανώσουμε, να διαμορφώσουμε προτάσεις και να βρούμε λύσεις στα μικρά ή μεγάλα προβλήματα του τόπου μας.


Παρακάτω τα σχέδια με τον τρόπο που θα μεταδοθούν τα αποτελέσματα:
πατήστε για μεγέθυνση


πατήστε για μεγέθυνση



 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο