Κυριακή 11 Μαΐου 2014

ΕΙΚΟΝΕΣ ΕΓΚΑΤΑΛΕΙΨΗΣ…ΣΤΟ ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ ΚΑΝΔΗΛΑΣ KAI TON ΒΡΕΦΟΝΗΠΙΑΚΟ ΣΤΑΘΜΟ




  
   Με χαρά διαβάσαμε στο mutikas press για τις εργασίες συντήρησης που έγιναν στο Λύκειο του Μύτικα όπως μας ενημέρωσε ο πρόεδρος της Β’θμιας εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου Κ.Μητσάνης.
Από την άλλη πλευρά όμως,αισθανθήκαμε λύπη και νιώσαμε σαν παιδιά ενός κατώτερου Θεού αφού στο Δημοτικό σχολείο Κανδήλας εκκρεμούν εδώ και πολύ καιρό μια σειρά από απλά αιτήματα που θα αναβαθμίσουν την σχολική ζωή των παιδιών μας.
Πιο συγκεκριμένα:
Με το υπ’αριθμόν έγγραφο αρ.4/19/12/2013  ζητήσαμε από την πρόεδρο της σχολικής επιτροπής Α’θμιας εκπαίδευσης Δήμου Ξηρομέρου Κυρία Ντίνα Κουμανδράκη-Σαμαρά την αντικατάσταση του φωτοτυπικού μηχανήματος του Δημοτικού σχολείου Κανδήλας που είναι σε αχρηστία εδώ και ΔΥΟ χρόνια.
Επίσης ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων ανέλαβε να βάψει εθελοντικά τον προαύλιο χώρο και ζήτησε χρήματα από την Κ.Σαμαρά για την αγορά χρωμάτων που ουδέποτε πήρε!
Ακόμα εκκρεμεί η υπόσχεση της Κυρίας Αντιδημάρχου για την τοποθέτηση τάπητα στην παιδική χαρά του Βρεφονηπιακού Σταθμού με αποτέλεσμα να κινδυνεύουν καθημερινά οι μικροί μαθητές.
Επιπλέον μετά από δύο χρόνια λειτουργίας του Βρεφονηπιακού Σταθμού δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες εργασίες στον περιβάλλοντα χώρο (κιγκλιδώματα-περίφραξη άνω ορόφου Παλαιού Γυμνασίου Κανδηλας για τυχόν ατυχήματα)
Ας ελπίσουμε ότι θα υπάρξει κάποια στιγμή ενιαία πολιτική και φροντίδα για όλα τα σχολεία της περιοχής μας.

Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων
Δημοτικού Σχολείου Κανδήλας







Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο