Τετάρτη 14 Μαΐου 2014

ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ: "H ώρα του Ξηρομερίτη"


   Λίγες μέρες έμειναν για τις Δημοτικές εκλογές και η πίεση που ασκείται, είναι μεγάλη. Χρηματισμός, ρουσφέτια, στημένα  γκάλοπ, υπόγειες δεσμεύσεις κ.α.
 Τώρα όμως πρέπει να σταθείς στο ύψος των περιστάσεων με  ευθύνη και υπευθυνότητα. Δεν πρέπει να ξεχάσεις τον χρόνιο μαρασμό και την εγκατάλειψη του τόπου σου .
Μη παραβλέπεις τα συμφέροντα που κρύβονται πίσω από το δήθεν ενδιαφέρον ,για τον τόπο σου .
Αυτοί που τα υπόσχονται είναι οι ίδιοι που κυβέρνησαν τον τόπο για μια τριακονταετία.

Δεν πρέπει να υποχωρήσεις  και να ξεχάσεις το χθες.
Σου τάζουν για να ξεχάσεις την ανικανότητα τους, να ξεχάσεις τα δεινά που σου φόρτωσαν ,να ξεχάσεις την υποτίμηση των περιουσιακών σου στοιχείων, και την καταρράκωση των ανθρώπινων αξιών.
Σου τάζουν παραδείσους εκείνοι που σου έφτιαξαν μια καθημερινή κόλαση, την οποία δεν αντέχεις και δεν αξίζεις.
 Συνδημότη μετά τις εκλογές, αν τους επιλέξεις, θα είναι πολύ αργά για δάκρυα. Ετοιμάσου για δυσάρεστες καταστάσεις για τον τόπο σου και την ίδια την καθημερινότητα σου.
 Ετοιμάσου για οριστική πτώχευση των πάντων.
 Ψήφισε με γνώμονα αυτά που έλεγες και φώναζες πολύ πριν τις εκλογές. Θυμήσου πόσα σου στέρησαν πόσα σε πλήγωσαν και πόσα σε έφεραν σε οριακή κατάσταση. Ψήφισε βάση όσων  πίστευες και είχες αποφασίσει πριν τις εκλογές  και σώσε την ψυχή σου.
Ψήφισε ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΠΑΝΤΟΥ.
 Το Ξηρόμερο στους Ξηρομερίτες που δεν μόλυναν και δεν μολύνουν τα χέρια τους με την εξουσία της αρπαχτείς, που θέλουν ένα άριστο Ξηρόμερο ,υγειές, καθαρό, περήφανο και απαλλαγμένο από σκοτεινά συμφέροντα.
ΨΗΦΙΣΕ   ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ
 για να αλλάξει η προοπτική σου, να αποκτήσει ενδιαφέρον η ζωή σου, να ανασάνει ο τόπος σου, να έχουν ελπίδα τα παιδιά σου.
Ψήφισε ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ ΞΗΡΟΜΕΡΙΤΩΝ
Για να επανέλθει η νομιμότητα, και η δικαιοσύνη.
…για αλλαγή πορείας και αναδημιουργία του Δήμου

10 σχόλια:

  1. Όλοι είμαστε μαζί σου ,ψηφίζουμε Γεωργαλή συμπολίτεια ξηρομεριτων επιτέλους ο δήμος αστακού να παει μπροστά μετά απο τόσα χρόνια εκμεταλλεύσεις,,,,καλή επιτυχια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. θα ψηφίσω συμπολιτεία γιατί γουστάρω τις αφισούλες της, δείχνουν άλλη εικόνα και κυρίως δείχνουν άλλο πνεύμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έχει αποδειχθεί με πολλά παραδείγματα ανά την επικράτεια ότι αν βρεθεί μια ικανή ομάδα ανθρώπων που θέλει πραγματικά να εργαστεί για τον δήμο, μπορεί να κάνει θαύματα και να βελτιώσει εκ βάθρων την ποιότητα ζωής των κατοίκων του.
    Η διαφορά μεταξύ αυτών και εμάς, είναι ότι εκεί οι πολίτες τόλμησαν, στήριξαν, πίστεψαν , το διαφορετικό και δικαιώθηκαν.
    Στον τόπο μας, αυτό το διαφορετικό υπάρχει και περιμένει εσένα να το στηρίξεις για να γυρίσει αυτή τη κακογραμμένη και σκονισμένη σελίδα στην ιστορία του δήμου μας.
    Πάρε τώρα τη τύχη του τόπου σου στα χέρια σου και μην αφήσεις τους ίδιους και τους ίδιους να σε κοροϊδέψουν ξανά.
    Όχι αύριο ΤΩΡΑ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακόμα και από τα σχόλια των συμπολιτών μας φαίνεται η διαφορά σε πολλά επίπεδα με τους άλλους συνδυασμούς. Ποιότητα, ήθος, αξιοπρέπεια, αγάπη για τον τόπο, θέληση, ανιδιοτέλεια, πάρα πολλά θα μπορούσα να πώ. Μπράβο παιδιά. Είστε η ελπίδα για ένα καλλίτερο αύριο. Αξίζει στον τόπο μας να νικήσουμε. Για τους χιλιοβασανισμένους γονείς μας. Για την καθημερινότητά μας για το μέλλον των παιδιών μας. Δώστε όλες τις δυνάμεις σας. Μην ακούτε τους επιτήδειους. Τολμήστε στην κάλπη και ψηφίστε Γεωργαλή. Είναι σαν να ψηφίζετε τους εαυτούς σας.Το αξίζετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΕΙΣΤΕ ΚΑΤΙ ΤΟ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΟ ΘΑ ΣΑΣ ΨΗΦΗΣΩ. ΑΝ ΔΕΝ ΠΑΤΕ ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΥΡΟ ΜΗΝ ΚΑΝΕΤΕ ΤΟ ΛΑΘΟΣ ΚΑΙ ΣΤΗΡΗΞΕΤΕ ΤΟ ΞΗΡΟΜΕΡΟ ΑΛΛΑΖΕΙ. ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΟ ΔΗΜΟ ΠΟΛΛΑ ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟΝ ΚΑΤΑΔΙΚΑΣΑΝ ΣΤΟ ΜΑΡΑΣΜΟ ΤΩΡΑ ΘΑ ΤΟΝ ΑΛΛΑΞΟΥΝ¨¨

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Συμπατριώτη, ψήφισε το συνδυασμό του Γεωργαλή. Πές και στους φίλους σου και στους συγγενείς σου να κάμουν το ίδιο. Ζούμε ιστορικές στιγμές για τη χώρα μας και για τα χωριά μας. Πρέπει να βάλουμε όλοι το δικό μας λιθαράκι για το αύριο που έρχεται. Ναφήσουμε πίσω τους παλιούς και τους φθαρμένους. Να χτίσουμε το μέλλον με καινούργια υλικά. Ως πρωταγωνιστές και όχι ως κομπάρσοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ξηρομερίτες/σες, συγχωριανοί, φίλοι και φίλες, όλοι εσείς που παρακολουθείτε τη δράση του συνδυασμού μέσα από το διαδίκτυο και είστε δίπλα μας, μεταφέρετε αυτό τον παλμό σε όλους: συγγενείς, φίλους, γείτονες, συναδέλφους, συμμαθητές, συμμαθήτριες. Εχουμε το δίκιο με το μέρος μας. Μπορείτε να τους πείσετε να ΣΤΗΡΙΞΟΥΝ ΔΥΝΑΜΙΚΆ τον ΗΛΙΑ ΓΕΩΡΓΑΛΗ. Να ξημερώσει καινούργια μέρα στο Δήμο με τους πολίτες πρωταγωνιστές. Για να χτίσουμε όλοι μαζί τη ΝΕΑ ΕΛΛΑΔΑ που οραματιζόμαστε. Πρέπει να το πιστέψουμε και να το παλέψουμε. Θα νικήσουμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. file 11.22 einai dimso ksiromerou kai oxi astakou

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΟΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΘΑ ΚΡΙΘΟΥΝ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΕΤΕΡΟΔΗΜΟΤΕΣ. ΤΟ 65 ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΨΗΦΙΖΟΥΝ ΓΕΩΡΓΑΛΗ ,ΟΠΟΤΕ ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ-ΖΕΙ. ΠΡΩΤΟ ΣΕΝΑΡΙΟ:ΓΑΛΟΥΝΗΣ-- ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ:
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΗΣ Ν.Δ;
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΨΗΦΟΦΟΡΟΙ ΤΟΥ Κ.Κ.Ε


    ΔΕΥΤΕΡΟ ΣΕΝΑΡΙΟ:ΣΑΜΑΡΑ-- ΓΕΩΡΓΑΛΗΣ:
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΟΥΝ ΟΙ ΠΑΣΟΚΑΤΖΗΔΕΣ;
    ΤΙ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΤΟ Κ.Κ.Ε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. ΤΟ ΣΚΗΝΙΚΟ ΑΛΛΑ-ζει επιλογη
    ευθυνης
    μούγκα στήν στρούγκα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο