Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ομιλίες Μοσχολιού σε Παπαδάτες, Ματαράγκα και Γαβαλού




   Με ομιλίες σε Παπαδάτες, Γαβαλού και Ματαράγκα, συνέχισε την προεκλογική δραστηριότητα χτες το απόγευμα ο επικεφαλής του συνδυασμού «Σύγχρονο Αγρίνιο-Κοινωνική Συμμαχία», Παύλος Π. Μοσχολιός, συνοδευόμενος από δημοτικούς συμβούλους και προέδρους τοπικών κοινοτήτων, καθώς και από υποψηφίους δημοτικούς και τοπικού συμβούλους της παράταξής του.
Και στις τρεις ομιλίες του κ. Μοσχολιού οι κάτοικοι τον υποδέχτηκαν θερμά, δείχνοντας τη στήριξη και την εμπιστοσύνη τους.
 
Ο κ. Μοσχολιός υπενθύμισε ότι η Δημοτική Αρχή έχοντας ως πρώτη προτεραιότητα  την επίλυση του αρδευτικού εξασφάλισε χρηματοδότηση από το Πρόγραμμα Δημοσίων Επενδύσεων, όμως το Υπουργείο ανέθεσε τη δημοπράτηση του έργου στην Περιφέρεια λόγω αρμοδιότητας.
Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα προγράμματα και τις θέσεις των άλλων συνδυασμών που φιλοδοξούν να διοικήσουν τον Δήμο Αγρινίου.
 
Ο κ. Μοσχολιός έκανε λόγο για το όραμα, τους στόχους και τη γνώση που έχει ο συνδυασμός του, με μια σύνθεση από νέους ανθρώπους που πρώτη φορά ασχολούνται με τα κοινά αλλά και πολλούς έμπειρους στην Αυτοδιοίκηση που συντάχθηκαν σε μια παράταξη για ένα βιώσιμο, λειτουργικό, σύγχρονο και αποτελεσματικό Δήμο.


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο