Πέμπτη 15 Μαΐου 2014

Ψήφος και με... συναίσθημα !

Το είδαμε στο facebook και μας άρεσε !

3 σχόλια:

  1. Ηλία, δεν είναι απαραίτητο να βγούμε με ντουντούκα στην παραλία του Αστακου και να πούμε ΑΝΟΙΧΤΑ ότι θα σε ψηφίσουμε. Ξέρουμε πολύ μα πολύ καλά τι θα κάνουμε και προ παντός τι πρέπει να κάνουμε. Υπάρχουν και υποχρεώσεις , φιλίες , συγγένειες κ.λπ και εμείς αυτά στο Ξηρόμερο , τα τιμάμε.Να ξέρεις ότι οι εκλογές χωρίζαν παλιότερα και αδέλφια...και την σήμερον ημέρα , νομίζουμε, ότι αυτό δεν είναι σωστό. Μην αγχώνεστε "Καραμπελιάδες" μου. Θα υπάρχουν εκπλήξεις. ο Φλωράκης έλεγε : "η νύχτα βγάνει Επίσκοπο κι αυγή Μητροπολίτη " .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άγχος έχουν όσοι "επένδυσαν" στις δημοτικές εκλογές, υποψήφιοι και ψηφοφόροι...
    Όσοι ψηφίζουν Συμπολιτεία Ξηρομεριτών, είτε θέλουν να το φωνάξουν είτε όχι, πράγμα που είναι δικαίωμά τους, ένα αίσθημα συναίσθημα έχουν ότι έπραξαν το καθήκον τους πρωτα απέναντι στον εαυτό τους και ύστερα απέναντι στους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. μα αυτό λέμε κι εμείς φίλε 4.38μ.μ . θα πράξουμε το ΚΑΘΗΚΟΝ μας. Δεν χρειάζεται να το διαλαλούμε στις ρούγες του Αστακου, Κανδήλας και Φυτειών , όταν σχεδόν στους 3 συνδυασμούς ( μεταξύ αυτών των 3 και η ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ) έχει γίνει τέτοιο μπέρδεμοκουλουβάχατο υποψηφίων που π.χ αδελφή κατεβαίνει με την ΣΥΜΠΟΛΙΤΕΙΑ και ο αδελφός και ξάδελφος της στηρίζουν άλλα...τουλάχιστον στα καφενεία μιλάνε για Γαλούνη ή , ο ένας ξάδελφος είναι με τον κ.Γαλούνη και ο άλλος με το ίδιο επώνυμο είναι με την κ. Κουμανδράκη και τανάπαλιν! Εδώ είναι το συναίσθημα φίλε Ηλία και πρέπει να το κατανοήσετε. Μην πιέζετε άλλο συνειδήσεις να εκτεθούν με το ζόρι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο