Πέμπτη 1 Μαΐου 2014

Αντί να πληρώνουν τη βενζίνη αυτοί τη... "ρούφαγαν" από τα παρκαρισμένα αυτοκίνητα

 
Πρόκειται για δύο άτομα που ρούφαγαν την βενζίνη στα οχήματα.
Ειδικότερα, οι δύο δράστες μετέβησαν με αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 29χρονου, σε περιοχή της Λιβαδειάς και αφαίρεσαν ποσότητα καυσίμου (βενζίνη) από σταθμευμένο αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας 58χρονου, πλην όμως έγιναν αντιληπτοί από περίοικο ο οποίος ενημέρωσε την Αστυνομία.
Αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λιβαδειάς που ενημερώθηκαν για το περιστατικό, μετέβησαν άμεσα στο σημείο όπου εντόπισαν τους δύο ημεδαπούς, οι οποίοι στη θέα των αστυνομικών επιβιβάστηκαν στο όχημά τους και προσπάθησαν να διαφύγουν, πλην όμως ακινητοποιήθηκαν και συνελήφθησαν.
Κατά την διάρκεια του ελέγχου που πραγματοποιήθηκε τόσο στο σημείο διάπραξης της κλοπής, όσο και εντός του οχήματος των δραστών, βρέθηκαν και κατασχέθηκαν:

Ένας πλαστικός σωλήνας, μήκους (2,5) περίπου μέτρων, τον οποίο χρησιμοποιούσαν ως αντλία για τη μετάγγιση του καυσίμου,
-ένα πλαστικό δοχείο, το οποίο περιείχε ποσότητα από την βενζίνη που είχαν μόλις αφαιρέσει,
-ένα χωνί και έναν μετρητή στάθμης υγρών,
-ένα άδειο πλαστικό δοχείο και την τάπα από το ρεζερβουάρ του αυτοκινήτου του 58χρονου, καθώς και
 δύο κατσαβίδια, δύο φανοί και δύο ζευγάρια γάντια.
Στο πλαίσιο της αστυνομικής έρευνας, προέκυψε ότι οι δυο δράστες είχαν προβεί ακόμη τέσσερις φορές τους τελευταίους μήνες (από τον Δεκέμβριο του 2013 έως και τον Μάρτιο 2014), στην αφαίρεση ποσοτήτων βενζίνης από το αυτοκίνητο του 58χρονου, ενώ εξετάζεται η τυχόν συμμετοχή τους και σε άλλες παρόμοιες αξιόποινες πράξεις.
Από τους αστυνομικούς κατασχέθηκαν επίσης δύο (2) κινητά τηλέφωνα που βρέθηκαν στην κατοχή των δραστών, καθώς και το Ι.Χ.Ε. αυτοκίνητο του 29χρονου, ως μέσο μεταφοράς προϊόντων κλοπής.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο