Τρίτη 6 Μαΐου 2014

Ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Ανέστης σε περιοδεία στις περιοχές της Κορινθίας και της Νεμέας.



     Για να επιτευχθεί ο στόχος στη νέα προγραμματική περίοδο που είναι η ενίσχυση της ανταγωνιστικότητας του οινοποιητικού κλάδου η Νέα Δημοκρατία πρότεινε και δρομολογήθηκε από τη Γραμματεία Ερευνάς και Τεχνολογίας άξονας «αμπέλου και οίνου» μέσω του οποίου θα αξιοποιηθούν κοινοτικοί πόροι σε συνεργασία οινοποιών και αμπελουργών εφαρμόζοντας έρευνα για την εξεύρεση καινοτόμων διαδικασιών οινοποίησης.
Αυτό γνωστοποίησε ο υποψήφιος ευρωβουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, κ. Γιώργος Ανέστης, στα πλαίσια περιοδείας του σε περιοχές της Κορινθίας και της Νεμέας.

Παράλληλα από τις συναντήσεις με τους ντόπιους φορείς αλλά και τους αμπελουργούς προέκυψε ότι προωθείται η τελική οριοθέτηση της κλωνικής επιλογής των αμπελιών ταυτόχρονα με την αντιμετώπιση των προβλημάτων που προκύπτουν από την κλιματική αλλαγή. Όσο για τη διανομή των δικαιωμάτων φύτευσης αμπελιών στη νέα προγραμματική περίοδο θα προορίζονται μόνο για παραγωγούς.

1 σχόλιο:

  1. ΑΣΕ ΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙ ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΚΑΝΕΝΑ ΒΑΡΕΛΙ ΚΡΑΣΙ,ΜΠΑΣ ΚΑΙ ΤΗ ΒΓΑΛΟΥΜΕ ΚΑΙ ΤΟΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΑ ,Ε ΚΙ ΠΑΡΑ ΠΕΡΑ ΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ-ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΔΗΛΑΔΗ- ΣΤΕΙΛΤΟ ΚΙΑΥΤΟ ΤΟ ΠΕΡΙΒΟΗΤΟ ΕΠΙΔΟΜΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΙΠΟΤΕ ΑΛΛΟ ,ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΡΘΕΙ ΚΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΤΣΙΠΡΑΣ,ΔΕΝ ΞΕΡΕΙΣ ΚΑΜΜΙΑ ΦΟΡΑ ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟ ΚΟΨ ΑΥΤΟ ΤΟ ΠΟΛΥΠΑΘΕΣ ΕΠΙΔΟΜΑ .ΓΙΑΥΤΟ ΣΑΣ ΛΕΩ κ.ΑΝΕΣΤΗ ,ΣΤΕΙΛΕ ΜΑΣ ΤΩΡΑ ΤΟ ΒΑΡΕΛ ΜΕ ΤΟ ΚΡΑΣΙ ΜΠΑΣ ΚΙ ΑΝΑΣΤΗΘΟΥΜΗ ΛΙΓΟΥ ΚΙ ΜΕΙΣ,κ.ΑΝΕΣΤΗ. ΚΑΛΗ ΠΕΝΤΗΚΟΣΤΗ ΚΑΙ ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ! ΑΠΟ ΑΓΡ-ΑΜΠΕΛΟ ΜΕΡΙΑ ΚΑΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ
    ΣΠΥΡΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Τι λες γι αυτό αγαπητό Ξηρόμερο